- Konu Sahibi benibekleyin
Az kalmis 18 i ide sayarsak 5 günün kalmışelimde çok fazla test var
her sabah bir tane yapıyorum zaten 18ine kadar regl olmam lazım pazartesi büyük ihtimal kan veririm yine de idrarda dediğiniz gibi çıkmaz çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmis 18 i ide sayarsak 5 günün kalmışelimde çok fazla test var
her sabah bir tane yapıyorum zaten 18ine kadar regl olmam lazım pazartesi büyük ihtimal kan veririm yine de idrarda dediğiniz gibi çıkmaz çünkü
Ole cnm ama aklına getirmemeye çalış o zaman zaman biraz daha cabuk geçer.zaman geçmiyor
Sende iğne yaptırıp bekleyenlerdenmisinKizlar yarin 7 gun artik dayanmayip test yaomka istiorum ne ile karsilasirim ki
Sende iğne yaptırıp bekleyenlerdenmisin
Evet beklemek biraz zor hatta can sıkıcı ama yapcak bişeyde yok. Ayrıca iğnenin etkisi daha geçmemiştir. Siz ne zman vuruldunuzYarin bi gebelik testi yapsam ignenin etkisi gecmis olur mu ya
Evet beklemek biraz zor hatta can sıkıcı ama yapcak bişeyde yok. Ayrıca iğnenin etkisi daha geçmemiştir. Siz ne zman vuruldunuz
hayır canım yapma bak benim 6. günüme pozitif görünüyor ama hala belli değil. ilacın etkisi 8 9 günden önce geçmiyor.Cuma gecesi 11 gibi falan vurundum
hayır canım yapma bak benim 6. günüme pozitif görünüyor ama hala belli değil. ilacın etkisi 8 9 günden önce geçmiyor.
Aynen seninde erkenCuma gecesi 11 gibi falan vurundum
hayır canım yapma bak benim 6. günüme pozitif görünüyor ama hala belli değil. ilacın etkisi 8 9 günden önce geçmiyor.
Doktorun dediği günlerde birliktelik oluyosa bence diğer günler sana kalmış bisey sonuctaBir dr doktprun verdgi iliski gunleri disinda gebelii sonucu alana kadar iliski yasagi fln vr miydi doktorumla hic konusmdim. Gerci konusamiorum da .
Doktorun dediği günlerde birliktelik oluyosa bence diğer günler sana kalmış bisey sonucta
Valla iğneden sonra 2 kere ilişkiye girdik akşam olunca iş yoğunluğundan uyumus kalmışız zor yani iğneden de 3 gun gecti artk catlamistir da denk geldiyse çok zor umudumu yitirdim iyice canım sıkıldı eşime de sinirlendimbenim çok uykum geliyor ve çok fazla yorgun hissediyorum. gerçi iş yerinde de en yoğun hafta iki dakika oturamıyorum
yok ya spermler 3 gün yaşıyor zaten canım bir de iki kere olmuş tabi ki şans var. benim de üç kere oldu iğneden sonra.Valla iğneden sonra 2 kere ilişkiye girdik akşam olunca iş yoğunluğundan uyumus kalmışız zor yani iğneden de 3 gun gecti artk catlamistir da denk geldiyse çok zor umudumu yitirdim iyice canım sıkıldı eşime de sinirlendim
olmaz tatlım niye olsun?Evet o gunlerdr oldu zaten de sonrasinda olan iliski dollenmeye yada rahime indiyse zarari fln olur mi ki