- 11 Aralık 2013
- 300
- 186
- 34
- Konu Sahibi benibekleyin
bayramın 2. günü oldum 5 i miydi o zaman 9 gün oldu galiba of gitti benim kafakız biz senle hani aynı gün iğne olmuştuk benim 10. gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayramın 2. günü oldum 5 i miydi o zaman 9 gün oldu galiba of gitti benim kafakız biz senle hani aynı gün iğne olmuştuk benim 10. gün oldu
iğneden sonraki 8. günüm,
karnım ağrıyor sol taraf
ultrasonla bakılırken doktor o aleti ittikçe bir ağrı oluyordu
bazen eşimle birlikteyken aynı acı oluyor acaba benim yumurta çatlamadı mı diye düşünüyorum
8. günde baktırmadım yumurtlama olmuş mu diye iğne vermeden önce baktığındaki ağrı8 gunde neden ultrasyonla bktirdinix ki
8. günde baktırmadım yumurtlama olmuş mu diye iğne vermeden önce baktığındaki ağrı
kızlar ben koydum ya testleri ilk bir haftanın
yalancı pozitif çıkıyor 10 günden önce test yapmanız hiçbir anlam ifade etmiyor yani.
Kızlar sıze birşey sorucam sizinde beyaz akinti daha sonrasında şeffaf akıntınız oldumu.
Benim iğne vurulmadan önce beyaz akintigeldi iğneden sonra şeffaf olmaya başladı ve hala şeffaf akintim geliyo .Yumurtaoama da oldu da sonrasinda olmadi benimki artik sarimsi gibinolmaya basldi
Benim iğne vurulmadan önce beyaz akintigeldi iğneden sonra şeffaf olmaya başladı ve hala şeffaf akintim geliyo .
hiranur3419 | 1 Haziran |
benibekleyin | 4 Haziran |
yelissimo | 5 Haziran |
E Elvinaras | 6 Haziran |
lifeve | 7 Haziran |
H Hzldd | 11 Haziran |
AmininBende devam etmedi hic. Belirtilerle kafayı yiycez su Cumanin hurmetine insllh rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder.
ya benim her zaman akıntım olur değişik türlerde ben o belirtilerden bir şey anlayamam
Bende sabirsizlaniyorum bir an once zaman gecsinde kan testi yapayim die bakiyorum ama Kızlar bence kendimizi bukadar dinlemeyelim çünkü arkadaşında dediği gibi biz dinledikçe bütün belirtiler hem adet hem gebelik belirtisi oluyo bilinç altına neyi yerlestirirsen vücut ona yoğunlaştırmış. Gunu gelince öğrenicez hepimiz icin rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin. bugun cuma bol bol dua edelimzaten butun belirtiler hem adet belirtisi hem gebelik belirtisi oluyor belirti aramakta mantikli degil aslinda. Bekleyecex mecbur
hiç denemedim denesem mi acaba8 gunde hic test denedin mi idrarda col sacma olacak ama cikmaz varsa bjle gebeliktr ben dr yarin denemeyi dusuniyorum