Ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ilişki zamanları?

Adet bitiminde basladim ben,soguga cok dikkat ettim,kalin giyindim hep,belki biliyorsundur ama yine de soyleyeyim iliski sonrasi 1saat kadar hic kimildamadim,kalcamin altina yastik koydum,süt buhari yaptigim surece banyo yapmadim

Ne güzel sonucunu almışsın Allah size bağışlasın sağlıkla hayırla gelsin dünyaya inşallah. Bakalım ben bu ay olmazsa rahim filmi çektireceğim zaten. Ondan sonra tedaviye bi süre ara veririm. Çok para harcadım oluruna bırakacağım

Arkadaslar merhabalar bende klomenden sonra ovitrelle kullandim banda doktorum 36 saat sonra iliski onerdi gecen hafta pazartesi 11.30 ta vurdurdm. Bu igneden sonra gebelik ne.zaman belli olur acaba bilen varmi 12 gun oldu igne vurdurali . İlla adetimin gecmesini mi beklemeliyim sizce.?

Adet bitiminde basladim ben,soguga cok dikkat ettim,kalin giyindim hep,belki biliyorsundur ama yine de soyleyeyim iliski sonrasi 1saat kadar hic kimildamadim,kalcamin altina yastik koydum,süt buhari yaptigim surece banyo yapmadim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Süt maydonoz buharını tam olarak nasıl yaptınız anlatır mısınız?

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Süt maydonoz buharını tam olarak nasıl yaptınız anlatır mısınız?
1litre sütün icerisine 1deste maydanoz koyup kaynattim,ilk sicagi gectikten sonra buharina oturdum battaniye orttum uzerime sicagi bosa gitmesin diye,6gun uyguladim soguga cok dikkat etmek gerekiyor

Kizlar bende ilk defa ovitrelle ignesi vuruldum gobekten insallh hamilelikle sonuclanir doktorum iki yumurtan var dedi biri 30 biri 20 dedi insallah catlarlar kizlar igneyi vurupta hamile kalan varmi

Kizlar bende ilk defa ovitrelle ignesi vuruldum gobekten insallh hamilelikle sonuclanir doktorum iki yumurtan var dedi biri 30 biri 20 dedi insallah catlarlar kizlar igneyi vurupta hamile kalan varmi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, ovitrelle işe hamile kalmışsın sanırım. Bu ay ben de ovitrelle vuruldum ve benim de 2 tane yumurtam var. Doktor nasıl ilişki tavsiye etmişti, bize iğnenin vurulduğu günden itibaren her gün dedi doktor, geçen ay bu şekilde değerlendirdik ama döllenme oluşmadı. Gün aşırı mı olmalı?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, ovitrelle işe hamile kalmışsın sanırım. Bu ay ben de ovitrelle vuruldum ve benim de 2 tane yumurtam var. Doktor nasıl ilişki tavsiye etmişti, bize iğnenin vurulduğu günden itibaren her gün dedi doktor, geçen ay bu şekilde değerlendirdik ama döllenme oluşmadı. Gün aşırı mı olmalı?
Allh razi olsun canim benim klomen kullandigim ay adetten snra bir gun iliski bir gun degil catlama ignesine kadar catlama ignesini vurulduktan iki gun ust uste bir gun ara verip tekrar iliski ondan snra iliski olmadi ama iliskiye girdigim gece esimin ayaklarimdan tutup salladi kalcayida sallayacak vaziyette 5 dakka hep byle salladi ramazan ayinda hamile kaldim cok sukur esim o ayda her savurda tahin pekmez karisik tuketiyordu onunda faydasi oldugunu dusunuyorum ama herkesin bir vakti vardir rabbim bekleyen herkesin kucagini doldursun insallah isteyen herkesin insallah dilerim hamile kalirsin insallh hamile kalmadan iki ay once dilek duasinda bulunmustum duayi hatirlamiyorum aklima geldigi zaman yazacagim buraya insallah

doktorumigneden 1 gün ünce igneden sonraki günün gecesi(34. saat ) ve 2 günde bir olmak üzere 1 haftalık bi beraberlik listesi cıkardı..Hersey ıcın hayırlısı,rabbim verecekse tek seferde bile verir..İnşallah tez zamanda kavusuruz meleklerimize:)
ikinci gebelik olmuş sizin tebrik ederim

Canim eslerinizde siprem sayısı kalitesi vb ne sorun varsa çakşır kökü suyu icsinler ve 3ayda bir testyapsinlR alahin izniyle farkı görecekler☺️🤲🏻

X