- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr banada verdi bende kullaniyorum cok sacma pisman oldum jel aldigima her kullanim sonu boy abdesti almam gerekiyorOnikide iğnemi oldum yarın ilişki ve vajinal jel kullanıcakmışım
Canim ne yaptın nasıl gidiyor durumlar inşaallah iyidirSlm.ilk ay klimeni gunde bir tane aldim catlatma ignesi yaptirdim ama maalesef işe yaramadi,12ekimde klomen ve igne yaptirmaya basladim klomeni gunde 2tane aldim,gun aşırı olmak üzere 4tane yumurta gelistirici iğne yaptirdim,persembe gunu catlatma ignesi yaptirdim be cumartesi gunu asilama yaptirdim,yontem herkeste ayni mi bilmiyorum ama spermler islem gordukten sonra asilama yapildi,Allah kısmet eder inşallah 15gün sonra kan tahlili yaptiracam,rapor aldim 1hafta işe gitmeyecem,zorunlu olmadikca yerimden kalkmiyorum,yayru(ları)m icin katlanacaz bu zahmete,insallah bir taşla iki kuş vururum da ikizim olur insallah
Gün sayıyorum canım,cumartesi kan tahlili yaptiracam,Haktan hayirlisi,dua edin lütfen,belim çok ağrıyor kasikta ara ara batma oluyorCanim ne yaptın nasıl gidiyor durumlar inşaallah iyidir
İnşaallah hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin canimGün sayıyorum canım,cumartesi kan tahlili yaptiracam,Haktan hayirlisi,dua edin lütfen,belim çok ağrıyor kasikta ara ara batma oluyor
PAPATYA YARIN SONUCU YAZ MUTLAKA MERAKLA BEKLİYORUM SENİN SONUCUNUGün sayıyorum canım,cumartesi kan tahlili yaptiracam,Haktan hayirlisi,dua edin lütfen,belim çok ağrıyor kasikta ara ara batma oluyor
Olmadı maalesef,artık tüp bebek olur insallah,cok kotuyum cooooook,Allahim duy sesimiziPAPATYA YARIN SONUCU YAZ MUTLAKA MERAKLA BEKLİYORUM SENİN SONUCUNU
BENDE TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİM BU AYDA KLOMEN TEDAVİM OLMAYACAK SANIRIM BİR SÜRÜ YUMURTAM VAR AMA İĞNEMİ YAPTIRAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK AMA HİÇ BİRİNDE BULAMADIK YAPTIRAMADIM KENDİLİĞİNDEN ÇATLADIYSADA BELKİ TUTMAMIŞTIR BİLEMİYORUM AMA SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ TUTMUŞTUR İNŞ MELEĞİN SENİNLEDİR.
Üzülme canim herşeyin zamanı var buda bizim imtanimiz metanetli olalimki kaybetmeyelim rabbim verecek inşaallah hayırlı bir şekilde hepimizeOlmadı maalesef,artık tüp bebek olur insallah,cok kotuyum cooooook,Allahim duy sesimizi
Slm.ilk ay klimeni gunde bir tane aldim catlatma ignesi yaptirdim ama maalesef işe yaramadi,12ekimde klomen ve igne yaptirmaya basladim klomeni gunde 2tane aldim,gun aşırı olmak üzere 4tane yumurta gelistirici iğne yaptirdim,persembe gunu catlatma ignesi yaptirdim be cumartesi gunu asilama yaptirdim,yontem herkeste ayni mi bilmiyorum ama spermler islemgordukten sonra asilama yapildi,Allah kısmet eder inşallah 15gün sonra kan tahlili yaptiracam,rapor aldim 1hafta işe gitmeyecem,zorunlu olmadikca yerimden kalkmiyorum,yayru(ları)m icin katlanacaz bu zahmete,insallah bir taşla iki kuş vururum da ikizim olur insallah
Hamişssiiin ne güzel :)) ikiz mi annesi :))PAPATYA YARIN SONUCU YAZ MUTLAKA MERAKLA BEKLİYORUM SENİN SONUCUNU
BENDE TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİM BU AYDA KLOMEN TEDAVİM OLMAYACAK SANIRIM BİR SÜRÜ YUMURTAM VAR AMA İĞNEMİ YAPTIRAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK AMA HİÇ BİRİNDE BULAMADIK YAPTIRAMADIM KENDİLİĞİNDEN ÇATLADIYSADA BELKİ TUTMAMIŞTIR BİLEMİYORUM AMA SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ TUTMUŞTUR İNŞ MELEĞİN SENİNLEDİR.
Hamileyim şükür,ikiz degil ama,saglikli olsun hayirli olsun da tek olsunAşılaman o ay tutmamış sanırım şimdi hamilesin. Kavuştun mu ikizlere :))
Hamileyim şükür,ikiz degil ama,saglikli olsun hayirli olsun da tek olsun
Amiiiin Allah razı olsun sende var mi bebişRabbim herkese çok aratmadan versin sende Hayırlı ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah
Amiiiin Allah razı olsun sende var mi bebiş
Rabbim gönlüne göre verir insallah,tup bebek yapacagimiz ay hamile kaldim ben kafaya takma derlerdi inanmazdım,süt maydanoz buharina oturdum 6günYok dün çatlatma iğnemi oldum bakalım bekliyorum bana da dua et olur mu hamilenin duası kabul olur derler
Rabbim gönlüne göre verir insallah,tup bebek yapacagimiz ay hamile kaldim ben kafaya takma derlerdi inanmazdım,süt maydanoz buharina oturdum 6gün
Adet bitiminde basladim ben,soguga cok dikkat ettim,kalin giyindim hep,belki biliyorsundur ama yine de soyleyeyim iliski sonrasi 1saat kadar hic kimildamadim,kalcamin altina yastik koydum,süt buhari yaptigim surece banyo yapmadimBen iki gün denemiştim iki ay once. Nasıl yaptın yumurtlama döneminde mi