Ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ilişki zamanları?

Bende yarın(perşembe) öğlen 12 de ilk overtille iğnesini yaptırcam.cuma sabahta vajinadan yapılan jel varmış onu yapçam akşamada ilşki yani bir gün sonrası için dedi doktorum bu jeller spermi öldürmüyor değilmi jeli ne zaman yapçam her ilişkiden önce mi kullanlar cevap lütfen

Onikide iğnemi oldum yarın ilişki ve vajinal jel kullanıcakmışım

Slm.ilk ay klimeni gunde bir tane aldim catlatma ignesi yaptirdim ama maalesef işe yaramadi,12ekimde klomen ve igne yaptirmaya basladim klomeni gunde 2tane aldim,gun aşırı olmak üzere 4tane yumurta gelistirici iğne yaptirdim,persembe gunu catlatma ignesi yaptirdim be cumartesi gunu asilama yaptirdim,yontem herkeste ayni mi bilmiyorum ama spermler islem gordukten sonra asilama yapildi,Allah kısmet eder inşallah 15gün sonra kan tahlili yaptiracam,rapor aldim 1hafta işe gitmeyecem,zorunlu olmadikca yerimden kalkmiyorum,yayru(ları)m icin katlanacaz bu zahmete,insallah bir taşla iki kuş vururum da ikizim olur insallah:halay::dua:
Canim ne yaptın nasıl gidiyor durumlar inşaallah iyidir

Gün sayıyorum canım,cumartesi kan tahlili yaptiracam,Haktan hayirlisi,dua edin lütfen,belim çok ağrıyor kasikta ara ara batma oluyor
PAPATYA YARIN SONUCU YAZ MUTLAKA MERAKLA BEKLİYORUM SENİN SONUCUNU
BENDE TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİM BU AYDA KLOMEN TEDAVİM OLMAYACAK SANIRIM BİR SÜRÜ YUMURTAM VAR AMA İĞNEMİ YAPTIRAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK AMA HİÇ BİRİNDE BULAMADIK YAPTIRAMADIM KENDİLİĞİNDEN ÇATLADIYSADA BELKİ TUTMAMIŞTIR BİLEMİYORUM AMA SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ TUTMUŞTUR İNŞ MELEĞİN SENİNLEDİR.

BENDE TÜP BEBEK YAPTIRMAYA KARAR VERDİM BU AYDA KLOMEN TEDAVİM OLMAYACAK SANIRIM BİR SÜRÜ YUMURTAM VAR AMA İĞNEMİ YAPTIRAMADIM 5 TANE NÖBETÇİ ECZANE GEZDİK AMA HİÇ BİRİNDE BULAMADIK YAPTIRAMADIM KENDİLİĞİNDEN ÇATLADIYSADA BELKİ TUTMAMIŞTIR BİLEMİYORUM AMA SENİ ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ TUTMUŞTUR İNŞ MELEĞİN SENİNLEDİR.
Olmadı maalesef,artık tüp bebek olur insallah,cok kotuyum cooooook,Allahim duy sesimizi

Bende yarın sabah 9 gibi iğne vurduracağım. Doktor 3 gün ilişki dedi eşimin çalışma düzeni nedeniyle yarın öğleden önce pazar akşam ve pazartesi akşam ilişki olabilir. İşe yarar inşallah

Bende bugün oldum iğnemi.doktor 3gün ilişki dedi.rabbim acısın bize inşşş.

Slm.ilk ay klimeni gunde bir tane aldim catlatma ignesi yaptirdim ama maalesef işe yaramadi,12ekimde klomen ve igne yaptirmaya basladim klomeni gunde 2tane aldim,gun aşırı olmak üzere 4tane yumurta gelistirici iğne yaptirdim,persembe gunu catlatma ignesi yaptirdim be cumartesi gunu asilama yaptirdim,yontem herkeste ayni mi bilmiyorum ama spermler islemgordukten sonra asilama yapildi,Allah kısmet eder inşallah 15gün sonra kan tahlili yaptiracam,rapor aldim 1hafta işe gitmeyecem,zorunlu olmadikca yerimden kalkmiyorum,yayru(ları)m icin katlanacaz bu zahmete,insallah bir taşla iki kuş vururum da ikizim olur insallah:halay::dua:

Aşılaman o ay tutmamış sanırım şimdi hamilesin. Kavuştun mu ikizlere :))

Hamişssiiin ne güzel :)) ikiz mi annesi :))

Ben iki gün denemiştim iki ay once. Nasıl yaptın yumurtlama döneminde mi
Adet bitiminde basladim ben,soguga cok dikkat ettim,kalin giyindim hep,belki biliyorsundur ama yine de soyleyeyim iliski sonrasi 1saat kadar hic kimildamadim,kalcamin altina yastik koydum,süt buhari yaptigim surece banyo yapmadim

X