Ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra ilişki zamanları?

fato45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
243
5
Canlarım ben az önce saat 16.30'da ilk ovitrelle çatlatma iğnemi oldum. Doktorum BU AKŞAM ve ondan sonra gün aşırı ilişki dedi. Burdan araştırdığım kadarıyla doktorlar hep 24 ve 36 saat diyormuş. Benim doktorun dediğine göre 5 ve 52 saat oluyor. Kafam karıştı şimdi. Kullananlar kaç saat sonra ilişkiye girdiniz? Kafam çok karıştı ne olur yardımcı olun

aslında yarın girmen gerek ama bugünde girsen olur herhalde spermlerin canlı kalma süresi2 gün kalitesine göre bazılarında bu süre uzuyormuş

arkadaşlar bende yarın çatlatm aiğnesi olucam.yumurtlama günlerindeyim ve bugünden ilişkiye girsek mi bilemiyorum ne dersiniz? bi zararı olurmu yani iğneden önce ilişki uygun mu?

arkadaşlar iğnenin prospektüsünde uygulandığı gün ve sonraki gün ilişki önerilir diyo. bende iğnemi pazartesi oldum. doktorum 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama biz o akşam ve sonraki akşam yaramazlık yaptık. sorun olacağını sanmıyorum.umarım işe yaramıştır.benim yumurtalığımda hafif ağrılar var sizdede ağrı oldumu?

arkadaşlar bende yarın çatlatm aiğnesi olucam.yumurtlama günlerindeyim ve bugünden ilişkiye girsek mi bilemiyorum ne dersiniz? bi zararı olurmu yani iğneden önce ilişki uygun mu?

çatlatma öncesinde ilişkiye girsen,çatlamadığı için zaten birşey olmaz,ama sperm sayısını etkiler bir sonraki ilişkinin

ağrı olur,ilişkiye girmek sorun yaratmaz canım sende,allah kolaylık versin,

canım ben de senin gibi yaptım bu ay olmadı. ayrıca bu iğneler ağrı yapıyor

doktorumigneden 1 gün ünce igneden sonraki günün gecesi(34. saat ) ve 2 günde bir olmak üzere 1 haftalık bi beraberlik listesi cıkardı..Hersey ıcın hayırlısı,rabbim verecekse tek seferde bile verir..İnşallah tez zamanda kavusuruz meleklerimize:)

Merhaba arkadaşlar ben yrn yani perşembe saat 11:30 çatlatma iğnesi olucam dr. bana 36 saat sonra ilişkiye girmemi söledi 36 sonra cuma gecesi 23:30 oluyor ne olur yardımcı olun kafam karıştı yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olunnn

Canım bu doktorlar hep kafa karıştırıyor zaten. Benim doktorum iğne olduğu gün akşam ve ondan sonra gün aşrı dedi. Bazı arkadaşlarınki 24 ve 36 saat sonra demiş. Sen doktorunun dediğini yap olmazsa öbür ay farklı denersin.
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda verir inşaallah...

Canım senin sonuç ne oldu?

benim de bugün 11.günüm. klomen kullanıp bugün gittim doktora.18 ve 16 mm iki yumurta oluşmuş. ovitrelle iğne verdi pazar günü vurulacak. yarından itibaren gün aşırı bir hafta ilişki dedi.sonra ayın 30 unda progesteron testi yaptırıp tekrar gideceğim.. ne zormuş bu işler..iğnenin fiyatını duyunca şok oldum..maddi manevi zor bi sürece girdiğimi bugün daha net anladım..allah hepimizin yardımcısı olsun

bn de dun aksam oldum ignemi. bu sabah yarin sabah ve pazar sabah die dusunuyorum beraberlik zamanlarini. doktor kesin su tarihte yapin demedi bana

herkese merhaba, uzun süredir sizi takip ediyodum ama kısmet bugüneymiş.ben de pko luyum. geçen ay ilk kez ovitrelle iğne oldum. bu ay klomen ve ovitrelle. iğneden 24 saat sonraki ilişkiden sonra ağrım oldu. komik gelicek belki size ama ilişkiden 2 saat sonra eşimi yataktan kalksın diye elinden çektim ve sancı başladı. iğneden 36 saat sonraki ilişkide de ağrı oldu.umut fakirin ekmeği ya belki hamile kaldım da tutunamadı diye düşündüm.benzer bir durumla karşılaşan ya da bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.sizleri tanımasam da aynı kaderi paylaştığımz için şimdiden seviyorum:)

Aynen dediğin gibi canım. Cuma gecesi çalışmanız lazım :)))

Slm bende dün sabah 10da vuruldum ovıtrellayi.akşam 10da ilıskiye girdik hem iliskide hemde bugün agrim uar.karnim şiş belim agriyo.aranizda çikolata kistli olan hemde bu igneyi yaptran varmi

Son düzenleme:

yukarıda görünen mesajını 02.04.2012 günü yazmışsın ve yardım istemişsin, baktımki hamilesin ve doğumuna bugün itibarıyla 16 gün kalmış, İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. ovitrelle çatlatma iğnesi kullanırken neler yaptın ne aşamalardan geçtinde hamile kaldın, bizlere yardımcı olmak adına paylaşabilirmisin? teşekkürler bizlerede dua etmeyi unutma.

yukarıda görünen mesajını 02.04.2012 günü yazmışsın ve yardım istemişsin, baktımki hamilesin ve doğumuna bugün itibarıyla 16 gün kalmış, İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. ovitrelle çatlatma iğnesi kullanırken neler yaptın ne aşamalardan geçtinde hamile kaldın, bizlere yardımcı olmak adına paylaşabilirmisin? teşekkürler bizlerede dua etmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…