Canlarım ben az önce saat 16.30'da ilk ovitrelle çatlatma iğnemi oldum. Doktorum BU AKŞAM ve ondan sonra gün aşırı ilişki dedi. Burdan araştırdığım kadarıyla doktorlar hep 24 ve 36 saat diyormuş. Benim doktorun dediğine göre 5 ve 52 saat oluyor. Kafam karıştı şimdi. Kullananlar kaç saat sonra ilişkiye girdiniz? Kafam çok karıştı ne olur yardımcı olun
arkadaşlar bende yarın çatlatm aiğnesi olucam.yumurtlama günlerindeyim ve bugünden ilişkiye girsek mi bilemiyorum ne dersiniz? bi zararı olurmu yani iğneden önce ilişki uygun mu?
arkadaşlar iğnenin prospektüsünde uygulandığı gün ve sonraki gün ilişki önerilir diyo. bende iğnemi pazartesi oldum. doktorum 36 saat sonra ilişki olsun dedi ama biz o akşam ve sonraki akşam yaramazlık yaptık. sorun olacağını sanmıyorum.umarım işe yaramıştır.benim yumurtalığımda hafif ağrılar var sizdede ağrı oldumu?
Merhaba arkadaşlar ben yrn yani perşembe saat 11:30 çatlatma iğnesi olucam dr. bana 36 saat sonra ilişkiye girmemi söledi 36 sonra cuma gecesi 23:30 oluyor ne olur yardımcı olun kafam karıştı yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olunnn
doktorumigneden 1 gün ünce igneden sonraki günün gecesi(34. saat ) ve 2 günde bir olmak üzere 1 haftalık bi beraberlik listesi cıkardı..Hersey ıcın hayırlısı,rabbim verecekse tek seferde bile verir..İnşallah tez zamanda kavusuruz meleklerimize:)
Merhaba arkadaşlar ben yrn yani perşembe saat 11:30 çatlatma iğnesi olucam dr. bana 36 saat sonra ilişkiye girmemi söledi 36 sonra cuma gecesi 23:30 oluyor ne olur yardımcı olun kafam karıştı yanlış yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yardımcı olunnn
Canlarım ben az önce saat 16.30'da ilk ovitrelle çatlatma iğnemi oldum. Doktorum BU AKŞAM ve ondan sonra gün aşırı ilişki dedi. Burdan araştırdığım kadarıyla doktorlar hep 24 ve 36 saat diyormuş. Benim doktorun dediğine göre 5 ve 52 saat oluyor. Kafam karıştı şimdi. Kullananlar kaç saat sonra ilişkiye girdiniz? Kafam çok karıştı ne olur yardımcı olun