- 7 Eylül 2022
- 29
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi hayaaalllll
Çatlama iğnesinin etkileri bunlar test için çok daha erken ben 4 defa yaptım çatlatma iğnesini 13.gunune kadar yalancı pozitif çıkardı. Bu arada adet tarihiniz ne zamanMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyoruz. tecrübelerinize dayanarak buraya katıldım. 30 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi oldum öncesinde 5 gün femara kullandım iğneden 3-4 gün sonra aşırı kasık ağrılarım ve dayanılmaz bel ve bacak ağrılarım oldu şuan iğneden sonraki 8.günüm. Hafif kasık ağrılarım var ve göğüslerim dolgunlaşmaya başladı. Test yapmak için çok mu erken ? Lütfen yardım edin
İğne etkileri canımm , 14.günü bekle test içinMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyoruz. tecrübelerinize dayanarak buraya katıldım. 30 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi oldum öncesinde 5 gün femara kullandım iğneden 3-4 gün sonra aşırı kasık ağrılarım ve dayanılmaz bel ve bacak ağrılarım oldu şuan iğneden sonraki 8.günüm. Hafif kasık ağrılarım var ve göğüslerim dolgunlaşmaya başladı. Test yapmak için çok mu erken ? Lütfen yardım edin
16 Eylül 9 günüm var dahaÇatlama iğnesinin etkileri bunlar test için çok daha erken ben 4 defa yaptım çatlatma iğnesini 13.gunune kadar yalancı pozitif çıkardı. Bu arada adet tarihiniz ne zaman
14.gununde kan tahlili yapın çok güzel sonuçlar alın inşallah16 Eylül 9 günüm var daha
İnşallah sağolun güzel dilekleriniz için14.gununde kan tahlili yapın çok güzel sonuçlar alın inşallah
beninde aynı ğün hadi bekleyelim beraber:)16 Eylül 9 günüm var daha
Merhaba canım bende aynı senin gibi femara kullandım yumurtam büyümedi iğneler fln kullandım büyümesi için daha sonra 2 Eylül de ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum üstünden bir hafta geçti hala kasığım ve rahmim ağrıyor doktoruma sordum iğne etkisi dedi normal yani ama test için erkenMerhabalar. Aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1.5 yıldır deniyoruz. tecrübelerinize dayanarak buraya katıldım. 30 Ağustos ovitrelle çatlatma iğnesi oldum öncesinde 5 gün femara kullandım iğneden 3-4 gün sonra aşırı kasık ağrılarım ve dayanılmaz bel ve bacak ağrılarım oldu şuan iğneden sonraki 8.günüm. Hafif kasık ağrılarım var ve göğüslerim dolgunlaşmaya başladı. Test yapmak için çok mu erken ? Lütfen yardım edin
Herhangi bi belirtin var mı merak ettim:)beninde aynı ğün hadi bekleyelim beraber:)
Şu an kasık ağrım ve batma var,bel ağrım var canım bilmiyorum ki iğnenin etkisi diyorlarHerhangi bi belirtin var mı merak ettim:)
Bende şuan öyleyim gaz sancısı da eşlik ediyo tabi bekleyip görücez:)Şu an kasık ağrım ve batma var,bel ağrım var canım bilmiyorum ki iğnenin etkisi diyorlar
İğnenin etkisi ağrı yapar mı yaBende şuan öyleyim gaz sancısı da eşlik ediyo tabi bekleyip görücez:)
Benim ilk iğnemdi 3 gün vücut ağrısı eşliğinde kasık ağrısı da çektim şuan adetime 4 gün var adet olucakmış gibi ağrılar başladıİğnenin etkisi ağrı yapar mı ya
Hadi hayırlısı haber et bana test yaptınmi hiç,şu an alt karın altim ve belim ağrıyor benimdeBenim ilk iğnemdi 3 gün vücut ağrısı eşliğinde kasık ağrısı da çektim şuan adetime 4 gün var adet olucakmış gibi ağrılar başladı
Test yapmadım 12.günüm bugün benimde alt karın ağrım ve bel ağrım var bekleyelim görelim pozitifi inşaAllahHadi hayırlısı haber et bana test yaptınmi hiç,şu an alt karın altim ve belim ağrıyor benimde
Bende 3 Eylül'de iğne vuruldum Femara ve inafolic combi kullanıyorum 1 aydır sizin bahsettiğiniz hiç bir belirti olmadı sadece hep uykum var çalışmaktan mı iğnemi hamilelik mi bilmiyorum iğneden sonra 14 gün bekleyin diyolar ama kimin o sabrı ve tahammülü varkiBenim ilk iğnemdi 3 gün vücut ağrısı eşliğinde kasık ağrısı da çektim şuan adetime 4 gün var adet olucakmış gibi ağrılar başladı
sabredecğiz canım başka yapcak bir şey yok benimde 8 ğünüm bel ve alt karın ağrım varBende 3 Eylül'de iğne vuruldum Femara ve inafolic combi kullanıyorum 1 aydır sizin bahsettiğiniz hiç bir belirti olmadı sadece hep uykum var çalışmaktan mı iğnemi hamilelik mi bilmiyorum iğneden sonra 14 gün bekleyin diyolar ama kimin o sabrı ve tahammülü varki
Benim yoksabredecğiz canım başka yapcak bir şey yok benimde 8 ğünüm bel ve alt karın ağrım var