- 19 Şubat 2020
- 5.320
- 2.890
- 40
- Konu Sahibi hayaaalllll
canım cok okudum burda ağrısız gebe olanlarda var,bizim belli değil ki,ilaç etkisi o ağrılar sizin kacıncı günBenim yok bu sefer de olmadı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok okudum burda ağrısız gebe olanlarda var,bizim belli değil ki,ilaç etkisi o ağrılar sizin kacıncı günBenim yok bu sefer de olmadı galiba
3 Eylül'de oldu çatlatma sanırım 10 olducanım cok okudum burda ağrısız gebe olanlarda var,bizim belli değil ki,ilaç etkisi o ağrılar sizin kacıncı gün
Yalancı çıkabilir boşuna ümitlenmemek adına yapamıyorum siz yaptınız mıbenim de 3oldu canım idrar yaptınmı hiç
ben cuma ğünü yaptım canım ama ümitlenmedim ,sadece herkes pozitif cıkıyor diyince merak ettim ne cıkıyor diye yoksa biliyorum çokerken henüz yapmak içinYalancı çıkabilir boşuna ümitlenmemek adına yapamıyorum siz yaptınız mı
Benim yumurtam 1 tane oluştu , 20-21 mm dedi 24 saat içinde çatlama da gerçekleşir bugün başka 3 gün aralıksız dedi ne bileyim kafayı yiyeceğimilişkidne sonra ki gün başlıyoruz sanırım saymaya,8 ğün galiba:)
Yapma yahayırlısı yavrum ya,cuma test yaptım çift çizğiydi,şimdi yaptm hayali bile yok iğnenin etkisi gitmiş şu ağrılarda giderse tam olcak
çok az bir çizği çıktı zar zor gördüm:)) ama daha adete var ümit kesmek yok:)Yapma ya
Ben biraz önce yaptım iğnenin etkisi gittim diye gitmiş çift çizgi göremedim demek bundan sonra Allah izin verirse göreceğim çizgi hamilelik olacakçok az bir çizği çıktı zar zor gördüm:)) ama daha adete var ümit kesmek yok:)
İnşallah canım benimde gitmiş:)çok ağrım var geçmezse çok yarın Dr gidicemBen biraz önce yaptım iğnenin etkisi gittim diye gitmiş çift çizgi göremedim demek bundan sonra Allah izin verirse göreceğim çizgi hamilelik olacak
kan verdinmi canım idrarmı yaptın benimde bugün 11.ğün kan vericem aklıma koydum ağrılarımdan şüplendimBen iğnenin 13.günü yaptım negatif Bugün 15.gün acaba tekrar test yapsam mı bilmiyorum rüyalarıma giriyor artık
Kan vermedim evde idrar testi yaptım canımkan verdinmi canım idrarmı yaptın benimde bugün 11.ğün kan vericem aklıma koydum ağrılarımdan şüplendim
kan ver canım idrarda çıkmayabilir,erken gebelikmi yaptın?ağrın vs varmıKan vermedim evde idrar testi yaptım canım
Adet olucakmış gibi ağrılarım var erken gebelik testi değil normal kaset test yaptım. İğnenin ilk zamanları ağrım çok olmuştu şuan öyle ağrılarım yokkan ver canım idrarda çıkmayabilir,erken gebelikmi yaptın?ağrın vs varmı
erken genelik yap canm daha cok yeni onda çıkmayabilir, 5 ğün iğenin etkisi vardı çift cıktı,pazartesi baktım iğne etkisi gitmiş,bende buğün tekrar yapacagımAdet olucakmış gibi ağrılarım var erken gebelik testi değil normal kaset test yaptım. İğnenin ilk zamanları ağrım çok olmuştu şuan öyle ağrılarım yok
Bugün iğneden sonraki 15.gün ama olsa çıkmaz mıydıerken genelik yap canm daha cok yeni onda çıkmayabilir, 5 ğün iğenin etkisi vardı çift cıktı,pazartesi baktım iğne etkisi gitmiş,bende buğün tekrar yapacagım