• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovitrelle catlatma ignesi yan etkiler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
İlk kez gecen ay kullandim herhangi bi yan etkisi olmadi en ufak. Bu ay 14 agustosta catlatma ignesi vuruldum 17 sinden beri asiri dereceede bel agrim var acaba bu ignenin etkisi midir? Baya doktora gidicem yoksa bu agridan hareket edemiyorum. Gecen ay hic olmadi bu ama gecen ay 18-19 mm ydi bu ay 23 mm yumurtam igneden once. Acaba daha buyuk oldugu icin mi catladigini bel agrisi seklinde hissediyorm. Boyle bi durum yasayan var mi? İgneden 3 gun sonra falan basladi ama agrim hemen degil

Ben on gündür yumurta büyütücü iğneler kullanıyorum. Cuma akşamı da otrivelle yapıldı. Hormon ilaçları şişkinlik yapıyor otrivelle de kasıklarda ağrı yapti

İlk kez gecen ay kullandim herhangi bi yan etkisi olmadi en ufak. Bu ay 14 agustosta catlatma ignesi vuruldum 17 sinden beri asiri dereceede bel agrim var acaba bu ignenin etkisi midir? Baya doktora gidicem yoksa bu agridan hareket edemiyorum. Gecen ay hic olmadi bu ama gecen ay 18-19 mm ydi bu ay 23 mm yumurtam igneden once. Acaba daha buyuk oldugu icin mi catladigini bel agrisi seklinde hissediyorm. Boyle bi durum yasayan var mi? İgneden 3 gun sonra falan basladi ama agrim hemen degil
Benimde iğneden önce çok ağırdı canım iğne günü doktoruma söyledim ama hiç oralı bile olmadı bende evde belimi bel bağı ile sardım geçti şimdi bugün iğnenin 4 . Günü

Back