zannedersem hiçbiri bu ay klomen kullandım ve iğne vurundum ben de ağrı kesici almadım bi zararı olur diye ve geçti gibi de :)cnm yumurtaların kaçar ml olmuşMeraba kubra siz asilama mi tup bebek icinmi vurdurdunuz igneyi
inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaGeri sayim basladi.bekliycez artik insallah rabbim bizede bu guzel duyguyu tattirir.
Allah yardimciniz olsun çok üzüldüm ben bugun testi tekrardan yeniledim pozitif cikti sonra kanamam basladi doktora gittim acil doktoru vardı hamile degilsin dedi eve geldim testi tekrardan yaptım silik olarak ikinci cizgiyi yine gördüm sanırım düşük yapıyorum adetim de ilk gün olmasına rağmen parça parça geliyorbir veya iki gün icinde tekrarlayin.kesin bir sonuc icin kan testi yaptirirsaniz daha net cvp alabilirsniz.ben gecen ay vururdum tutmadi. dun tekrar vurdurdum ama iliskiye giremedik.esimle atistik. adamin umurunda bile degildi.on ton da laf isittim. allahim büyük.bos yere ugrasiyorum iki aydir doktora git gel git gel.moralim okadar boyukki.iki gundur aglaya aglaya gözlerimde yas kalmadi.bunlari görmesine ragmen bana soguk davaniyor.halbuki biliyordu igneden 36 sonra ve 4 gun ust uste iliskiye girmemiz gerektigini.bu ay nedense bana bir inat yapti. ama ben cok agladim. esim deyip geciyorum ama. allah bildigi gibi yapsin. bana bu aciyi tattiriyor. allahta ona bir yerden aci yasatsin. hemde en cok sevdigi seyle.......
acele etmeyin zamana birakin...ben artik ugrasmayacagim. cok kirgin ve darginim.cok dagildim. toparlayamam sanirim kendimi.vakti gelince olur elbet.allah kucaginizi bos birakmasinAllah yardimciniz olsun çok üzüldüm ben bugun testi tekrardan yeniledim pozitif cikti sonra kanamam basladi doktora gittim acil doktoru vardı hamile degilsin dedi eve geldim testi tekrardan yaptım silik olarak ikinci cizgiyi yine gördüm sanırım düşük yapıyorum adetim de ilk gün olmasına rağmen parça parça geliyor
Allah kimsenin kucağıni bos bırakmasın yanlız kucagimiz dolacakken doktorun hicbirsey yapmayıp kaderime terk etmeside benim psikolojimi bozdu sinirden Ağlıyorum. Eşinizin belki yanlış anlamissinizdir eşler bu durumda biraz daha hassas olabiliyorlar belki onunda sinirleri yıpranmış ve o yüzden size öyle davranış olabilir. .acele etmeyin zamana birakin...ben artik ugrasmayacagim. cok kirgin ve darginim.cok dagildim. toparlayamam sanirim kendimi.vakti gelince olur elbet.allah kucaginizi bos birakmasin
sebebini bilmiyorum emin olunki moralim hala cok bozuk ve hala konusmuyorum.kendiside cocuk istiyordu biz 3 sene korunduk. yaklasir bir sene olacak korunmayi biraktik ama hala cocuk yok.bazen etrafimizda konusu geciyor. 4 yegen buyuttum baktim...ama esim bana lafta 4 cocuk baktin buyuttun sana guvenipte cocukmu veririm demeye basladi. cok agrima gitti bu ne demektir... sanki senelerdir dusmanmisiz gibi davranmaya basladi bana...alllah islah etsin.... bu saatden sonrada yaklastirmam yanima anlasin..Allah kimsenin kucağıni bos bırakmasın yanlız kucagimiz dolacakken doktorun hicbirsey yapmayıp kaderime terk etmeside benim psikolojimi bozdu sinirden Ağlıyorum. Eşinizin belki yanlış anlamissinizdir eşler bu durumda biraz daha hassas olabiliyorlar belki onunda sinirleri yıpranmış ve o yüzden size öyle davranış olabilir. .
Sana güvenipte çocukmu veririm ne demektir ya çok kırıcı ve asagilayici bir laf ne deseniz haklisinizsebebini bilmiyorum emin olunki moralim hala cok bozuk ve hala konusmuyorum.kendiside cocuk istiyordu biz 3 sene korunduk. yaklasir bir sene olacak korunmayi biraktik ama hala cocuk yok.bazen etrafimizda konusu geciyor. 4 yegen buyuttum baktim...ama esim bana lafta 4 cocuk baktin buyuttun sana guvenipte cocukmu veririm demeye basladi. cok agrima gitti bu ne demektir... sanki senelerdir dusmanmisiz gibi davranmaya basladi bana...alllah islah etsin.... bu saatden sonrada yaklastirmam yanima anlasin..