- 23 Temmuz 2019
- 176
- 83
- 18
- 29
- Konu Sahibi Baykussever
-
Eşimin işinden dolayı aynı şehirde değildik Cuma günü akşam geldi ama doktorun yanındaki hemşire de keşke öncesinde de ilişki olabilseydi diyince iyice strese girdimBize doktor sonrasinda ertesi gunu iliski onermisti bence smdiden bosuna stres olyuyorsun
Sorun olmaz bende aynı şeyi yaptımKizlar bisey sorabilir miyim ? Bu catlatma ignesini iki gun onceden aldim dolapta muhafaza ediyorum bi sorun olur mu yoksa alindigi gun gibi mi yapilmali hemen
Doktor bize çatlama iğnesinden 36 saat sonra demişti iğneden 2 gün öncede ilişkiyi önermemişti yani öncesinde zaten çatlamamış yumurta nasıl döllenecek ki için rahat olsun her şey kısmetKızlar strese girdim ne olur yardımcı olun banaBu ay klomen ve femera kullandım ve geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğnesi yaptım Cuma günü ancak ilişki olabildi Cuma’dan itibaren her gün ilişki oldu sizce tutma ihtimali var mı pcos um ve adet düzensizliği sorunum var ilaçsız adet göremiyorum. Kaç gündür netteki yazıları okuyorum ve çatlatma iğnesinden önce ilişki olması durumunda tutuyor yazıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ?
Tesekkur ederim erken aldik diye ben de kusku da kalmistimSorun olmaz bende aynı şeyi yaptım
Yok canım sorun yok kutuda yazıyordu zaten bende dolapta bekletmiştimTesekkur ederim erken aldik diye ben de kusku da kalmistim
Sorun olmaz zaten eczanede de soğuk dolapta bekliyor. Bende alıp dolaba koyuyorum.Kizlar bisey sorabilir miyim ? Bu catlatma ignesini iki gun onceden aldim dolapta muhafaza ediyorum bi sorun olur mu yoksa alindigi gun gibi mi yapilmali hemen
Icimi rahatlattiniz yaSorun olmaz zaten eczanede de soğuk dolapta bekliyor. Bende alıp dolaba koyuyorum.
Zaten eczanelerde de dolaplarda duruyor doktorum bana dolabının meyve bölümünde şakla demiştiKizlar bisey sorabilir miyim ? Bu catlatma ignesini iki gun onceden aldim dolapta muhafaza ediyorum bi sorun olur mu yoksa alindigi gun gibi mi yapilmali hemen
Icim ferahladi simdi tesekkurler hepinizeZaten eczanelerde de dolaplarda duruyor doktorum bana dolabının meyve bölümünde şakla demişti
Geçen hafta çarşamba çatlatma iğnemi vurdum iki hafta sonra adet olmazsan test yap dedi ama bugün kasıklarımda feci bir ağrı varIcim ferahladi simdi tesekkurler hepinizevar mi bebis haberiniz
Ben de cuma gunu asilama olucam insallah . Insallah kasik agrisi bebek olurGeçen hafta çarşamba çatlatma iğnemi vurdum iki hafta sonra adet olmazsan test yap dedi ama bugün kasıklarımda feci bir ağrı var
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBen de cuma gunu asilama olucam insallah . Insallah kasik agrisi bebek olur
Hepimiz insallah hayirlo haberler veririz biribirimize eylul ayi bitmedenİnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınhayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Ay inşallah inşallahHepimiz insallah hayirlo haberler veririz biribirimize eylul ayi bitmedengelmesin kirmizilar artik soyle bi 9 ay boyunca
merhaba iğne işe yaradı mı günün gelmiş olması lazımAy inşallah inşallah
Göğüs hassasiyetim var ve ara sıra kasık ağrım oluyor akıntım devam ediyor ayın üçünde adet tarihim bekliyorum şuanmerhaba iğne işe yaradı mı günün gelmiş olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?