- Konu Sahibi Baykussever
inşallah vardır kuzumGöğüs hassasiyetim var ve ara sıra kasık ağrım oluyor akıntım devam ediyor ayın üçünde adet tarihim bekliyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah vardır kuzumGöğüs hassasiyetim var ve ara sıra kasık ağrım oluyor akıntım devam ediyor ayın üçünde adet tarihim bekliyorum şuan
yaz buraya bakıncaGöğüs hassasiyetim var ve ara sıra kasık ağrım oluyor akıntım devam ediyor ayın üçünde adet tarihim bekliyorum şuan
İnşallah dua edin nolur sen ne yaptıninşallah vardır kuzum
İnşallah olumlu şeyler yazabilmek nasip oluryaz buraya bakınca
inşallah canım dualarım tüm anne olmak isteyen her kadınlarla. Bende 10 gün geçikmem oldu göğüslerim felan şişti kasık ağrısı flan dedim her halde hamileyim evde test yaptım 2 3 saat sonra çizgi çıktı ümitlendim ama dün bütün ümitler yıkıldı regl oldum o kadar zor ki kadın olmak dün gece yatarken eşime hiç kadın olmak istedin mi hiç dedim oda evet ne var dedi akşama kadar yat dedi bende keşke erkek olsaydım da sadece iş geçinmek olsaydı derdim dedim neden dedi görüyorsun yaşadıkları küçük bir umut için kaç kere kan verdim aylarca dedim 2 tane düşük yaptım zor ya ne bilim kadın olmak kutsal olduğu kadar da çok zor çookkkİnşallah dua edin nolur sen ne yaptın
inşallahİnşallah olumlu şeyler yazabilmek nasip olur
Yaaa umarım bir an önce seninde bebeğin olur da tüm bunları unutursuninşallah canım dualarım tüm anne olmak isteyen her kadınlarla. Bende 10 gün geçikmem oldu göğüslerim felan şişti kasık ağrısı flan dedim her halde hamileyim evde test yaptım 2 3 saat sonra çizgi çıktı ümitlendim ama dün bütün ümitler yıkıldı regl oldum o kadar zor ki kadın olmak dün gece yatarken eşime hiç kadın olmak istedin mi hiç dedim oda evet ne var dedi akşama kadar yat dedi bende keşke erkek olsaydım da sadece iş geçinmek olsaydı derdim dedim neden dedi görüyorsun yaşadıkları küçük bir umut için kaç kere kan verdim aylarca dedim 2 tane düşük yaptım zor ya ne bilim kadın olmak kutsal olduğu kadar da çok zor çookkk
o günü dört gözle bekliyorum ilk bebk düşmeseydi bu günlerde doğum yapmış olacaktım isyan etmiyorum ama neden diyorum bazen neden ben neyse hakkkımız da hayırlısı olsun o evde yapılan testlere de artık güvenmiyorum 2 tane yaptım ikisi de aynı çıktıYaaa umarım bir an önce seninde bebeğin olur da tüm bunları unutursun
İnsanın belli bir noktadan sonra içinde bazı şeyler siliniyor sanırım. Ben ilk başlard bu ay olcak bu ay olcak dedim ama olmadı şimdi çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki olmayacak yüne adet görücem diye geziyorumo günü dört gözle bekliyorum ilk bebk düşmeseydi bu günlerde doğum yapmış olacaktım isyan etmiyorum ama neden diyorum bazen neden ben neyse hakkkımız da hayırlısı olsun o evde yapılan testlere de artık güvenmiyorum 2 tane yaptım ikisi de aynı çıktı
ilk evlendiğim zamanlar hiç korunmadım 3 ay sonra hamile kalmadan önce şunu yapayım da hamile kalayım felan acaba bu ay hamilemiyim düşünmedim ama ilk hamile olduğum da dış gebelik dediler yatırdılar sonra çıkardılar belki düzeli,r diye hep bi umut verdiler bi cumartesi gittim değer 2 katına çıktı güzel dediler eşimle mutlu bir şekilde eve gittik 2 gün sonra tekar kan istediler değer hiç yükselmemiş hemen tekrar yatırdılar ilaç verip düşürdüler o düşükten sonra her adet zamanm 1 gün geçse bi umut oluyor sonra bütün hyaller alabora neyse Rabbimin bir bildiği var demek ki. Ama komik bir yanı var testler de olmayan çizgiler görüp eşime çizgiyi görüyor musun deyip o da çizgi felan yok deyince sende kör oldun iyice demem oluyor umutsuz vakayım resmen psikolojim 0İnsanın belli bir noktadan sonra içinde bazı şeyler siliniyor sanırım. Ben ilk başlard bu ay olcak bu ay olcak dedim ama olmadı şimdi çatlatma iğnesi vuruldum ama sanki olmayacak yüne adet görücem diye geziyorum
Ben bu dört gün nasıl geçecek onu düşünüyorum kendimi çok bitkin hissediyorum bu konudailk evlendiğim zamanlar hiç korunmadım 3 ay sonra hamile kalmadan önce şunu yapayım da hamile kalayım felan acaba bu ay hamilemiyim düşünmedim ama ilk hamile olduğum da dış gebelik dediler yatırdılar sonra çıkardılar belki düzeli,r diye hep bi umut verdiler bi cumartesi gittim değer 2 katına çıktı güzel dediler eşimle mutlu bir şekilde eve gittik 2 gün sonra tekar kan istediler değer hiç yükselmemiş hemen tekrar yatırdılar ilaç verip düşürdüler o düşükten sonra her adet zamanm 1 gün geçse bi umut oluyor sonra bütün hyaller alabora neyse Rabbimin bir bildiği var demek ki. Ama komik bir yanı var testler de olmayan çizgiler görüp eşime çizgiyi görüyor musun deyip o da çizgi felan yok deyince sende kör oldun iyice demem oluyor umutsuz vakayım resmen psikolojim 0
sabırlı ol oyalanacak bir şeyler bul inşallah vardır haber vermeyi unutmaBen bu dört gün nasıl geçecek onu düşünüyorum kendimi çok bitkin hissediyorum bu konuda
Mutlaka yazacağımsabırlı ol oyalanacak bir şeyler bul inşallah vardır haber vermeyi unutma
neyse artık tanışalım azcık nerde yaşıyorsun kuzumMutlaka yazacağım
Kızlar strese girdim ne olur yardımcı olun bana Bu ay klomen ve femera kullandım ve geçen hafta çarşamba günü ovitrelle iğnesi yaptım Cuma günü ancak ilişki olabildi Cuma’dan itibaren her gün ilişki oldu sizce tutma ihtimali var mı pcos um ve adet düzensizliği sorunum var ilaçsız adet göremiyorum. Kaç gündür netteki yazıları okuyorum ve çatlatma iğnesinden önce ilişki olması durumunda tutuyor yazıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu da ?
Benim olmadı adet oldum cuma günü rahim filmi çekildim temiz çıktı diğer ay adet başlayınca gel aşılamaya başlayalım dedicanım bende dün yapıldım iğneyi dr bu akşamdan başlayın gün aşırı şeklinde dedi.
Benim olmadı adet oldum cuma günü rahim filmi çekildim temiz çıktı diğer ay adet başlayınca gel aşılamaya başlayalım dedi