- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
- Konu Sahibi fatma_sibel
Kacinci günün cnm igneninGünaydın canım, yaptım daha belirgin ama ignedendir diye sevinemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci günün cnm igneninGünaydın canım, yaptım daha belirgin ama ignedendir diye sevinemiyorum
O benim evlâdım bişey olsaydi vijdan azabi çekerdimGünydn
Acayip adrenalin diye yazmışın onu hemen hamileliğe yordum amaaaa
Neyse kedini bulmuşun iyi olmuş
Günaydın canım, yaptım daha belirgin ama ignedendir diye sevinemiyorum
Bencede denemekte yine de fayda var bi kan degerine baktirİğnenin etkisi artmaz azalır
Çizgi daha belirginse hamilesin işte
Git kan ver hadi
Inşallah güzel sonuç alırsın cnmGidemem şimdi kızlar akşama acilde veririm
İnşallah canım çok sagolInşallah güzel sonuç alırsın cnm
cnm verdin mi kan ne yaptın?Gidemem şimdi kızlar akşama acilde veririm
Kan vermis 28 cikmis sonucu baska topikte gordumm :)cnm verdin mi kan ne yaptın?
Verdim canım verdim de doktor bi şe diyemem dedi stresim var sevinemedim, iki gün sonra kesin belli olur inşallahKan vermis 28 cikmis sonucu baska topikte gordumm :)
Hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inş cnmVerdim canım verdim de doktor bi şe diyemem dedi stresim var sevinemedim, iki gün sonra kesin belli olur inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim, hepimiz hayırlı haberler veririz inşallahHadi bakalım hayırlı haberler verirsin inş cnm
İnsallah bebistendirr bende hic agri falan kalmadi. Ruh gibiyimmKızlar gunaydin benimde hafiften kasik ağrım var neden kaynaklı acaba
Arada belimde de oluyor hadid ağrı birde karnımın alt kısmına ağrı giriyor üşüttüm mu acabaİnsallah bebistendirr bende hic agri falan kalmadi. Ruh gibiyimm
Belli olmaz cnm belki tutmuştur bat ne zaman diİnsallah bebistendirr bende hic agri falan kalmadi. Ruh gibiyimm
İyiye yoralim cnm biz bebistendir insallahArada belimde de oluyor hadid ağrı birde karnımın alt kısmına ağrı giriyor üşüttüm mu acaba
28 agustos bat. Bak uc gundur test yapiyorum ilk idrar da degil hani ignenin etkisi ne zaman gececek diye. Ekliyorum fotolariBelli olmaz cnm belki tutmuştur bat ne zaman di
İgneyi vurunduktan 1 bucuk gun sonrasinda cok agrim oldu benim gunum agriyla gecti kipirdayamadim desem yeriKızlar iğneden sonra ağrınız oldu mu? Bugün atıldım bende şimdilik bir şey yok