- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
- Konu Sahibi fatma_sibel
1.500 2.000 arası oylemi peki iyi yapıyorlar mi cnmİnsallah canim hepimiz kavusalimm
Devlette yaptirdim canim 3 hakkimi da kullandimm. Her biri 1500-2000 arasi tuttu
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.500 2.000 arası oylemi peki iyi yapıyorlar mi cnmİnsallah canim hepimiz kavusalimm
Devlette yaptirdim canim 3 hakkimi da kullandimm. Her biri 1500-2000 arasi tuttu
İyimi kotumu bilemiyorsun ki canim nerde olursan ol allaha emanetsin. Doktorlar ilgiliydi ama kibardilar incitmiyolardi hic. Ankara etlik zubeyde hanimda yaptirdim ben1.500 2.000 arası oylemi peki iyi yapıyorlar mi cnm
Ben istanbuldayım cnm iyi bir yer araştırmam lazım bu zamana kadar özele gittim hep o yüzden sordum şimdi tutmazsa eylülde tüp bebek yapılacak inş ama ben aşılamayı da düşünüyorum tüp bebekten onceİyimi kotumu bilemiyorsun ki canim nerde olursan ol allaha emanetsin. Doktorlar ilgiliydi ama kibardilar incitmiyolardi hic. Ankara etlik zubeyde hanimda yaptirdim ben
En azindan 1 kere dene sonucta spermler yikaniyo ve catlama zamani veriliyoBen istanbuldayım cnm iyi bir yer araştırmam lazım bu zamana kadar özele gittim hep o yüzden sordum şimdi tutmazsa eylülde tüp bebek yapılacak inş ama ben aşılamayı da düşünüyorum tüp bebekten once
Denicem cnm inş bu ay tutarda gerek kalmazEn azindan 1 kere dene sonucta spermler yikaniyo ve catlama zamani veriliyo
Testini atsana canim yarin da benim 10. Gunum bende yarin yapicam karsilastiririzKızlar çatlatma iğnesi vurulalı bugün 10gün oldu
Sabah 2.idrarımla test yaptım 2.çizgi yine çıktı silikte olsa
İğnenin 7.günü yaptığım zaman biraz daha koyu çıkmıştı çizgi ama onun iğnenin etkisinden koyu çıktığını biliyorum
Ahhh şu test yapma huyumdan bir vazgeçemedim.Dayanamadım ne yapayım
10.günde iğnenin eksi ne kadar kalır kalmaz bilemiyorum ki
Cnm inşallah hamilesindir beklemekte zor yaKızlar çatlatma iğnesi vurulalı bugün 10gün oldu
Sabah 2.idrarımla test yaptım 2.çizgi yine çıktı silikte olsa
İğnenin 7.günü yaptığım zaman biraz daha koyu çıkmıştı çizgi ama onun iğnenin etkisinden koyu çıktığını biliyorum
Ahhh şu test yapma huyumdan bir vazgeçemedim.Dayanamadım ne yapayım
10.günde iğnenin eksi ne kadar kalır kalmaz bilemiyorum ki
Testini atsana canim yarin da benim 10. Gunum bende yarin yapicam karsilastiririz
Cnm inşallah hamilesindir beklemekte zor ya
Erken gebelik testi mi vnm bu2.idrarımla yaptım.Güya test yapmayacaktım ya
Erken gebelik testi mi vnm bu
Ben de yarin sabah yapicam bakalim 10.gunum. Atarim fotografini.Evettt
Silik çıkmış buda doktorlar en sağlıklısı adeti bekleyin diyolar2.idrarımla yaptım.Güya test yapmayacaktım ya
Ben de yarin sabah yapicam bakalim 10.gunum. Atarim fotografini.
Silik çıkmış buda doktorlar en sağlıklısı adeti bekleyin diyolar
8 gunum var canim benim deAslında 10gün test için erken ama gelde anlat yapmadan duramıyor insan
Hadi inş güzel haberler alalım bu ay
Benim bata 6 gün var
Ya senin
Inşallah cnm benimde kasik ağrım var sol taraftaAdete 6 gün var
Beklemekten başka çare yok zaten
Cümlemiz için güzel haberler alacağımız ay olsun inş
Benimde 8 bakalım nolcak8 gunum var canim benim de