- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
- Konu Sahibi fatma_sibel
Inşallah cnm insallahİyiye yoralim cnm biz bebistendir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnm insallahİyiye yoralim cnm biz bebistendir insallah
iğneyi yaptırdığım gün oldu ağrım başkada olmadı bende cnmKızlar iğneden sonra ağrınız oldu mu? Bugün atıldım bende şimdilik bir şey yok
Bugun sanki daha belirgin geldi cnm bana 2. Cizgi28 agustos bat. Bak uc gundur test yapiyorum ilk idrar da degil hani ignenin etkisi ne zaman gececek diye. Ekliyorum fotolari
Banada oyle geldi ama test farkli ya ondan sanirim dedimmBu
Bugun sanki daha belirgin geldi cnm bana 2. Cizgi
Bence alakasi yoktur onunla seni biraz daha bekle bakalim bi cnm seninle ayni gun mu igne yaptirmistikBanada oyle geldi ama test farkli ya ondan sanirim dedimm
Evet ayni gundu bat da ayni gundu oyle hatirliyorummBence alakasi yoktur onunla seni biraz daha bekle bakalim bi cnm seninle ayni gun mu igne yaptirmistik
Bu konuda farklı söylentiler var cnm bazıları 10 diyor bazıları 13 diyor belli olmuyor ki en sağlıklısı adeti beklemekİgnenin 10 günü test yapıyorsun dedi doktor. Demek ki geçmiş oluyor o zamana iğnenin etkisi
8. Gundeyim ben daha pazartesi 10.gunİgnenin 10 günü test yapıyorsun dedi doktor. Demek ki geçmiş oluyor o zamana iğnenin etkisi
Doğrudur o zaman cnmEvet ayni gundu bat da ayni gundu oyle hatirliyorumm
11 agustosda igne vurundum. 28 agustos batDoğrudur o zaman cnm
Diğerinden daha belirgin cnm buSimdide bu haldee fatma_sibel
Evet aynıyız cnm11 agustosda igne vurundum. 28 agustos bat
Adeti beklemek hayal kırıklığı zaten. Böyle biraz önce yapınca umut oluyor insanda. Ama tabii sonunda acı gerçekle yüzleşiyorsunBu konuda farklı söylentiler var cnm bazıları 10 diyor bazıları 13 diyor belli olmuyor ki en sağlıklısı adeti beklemek
Alistim artik canim uzulmuyorum ben. Tutmadigini gorunce hemen yeni aya adapte oluyorum yeni umutlar biriktiriyorumm :) baska turlu olmuyo. Baslarda cok yiprattim kendimi. 6 klomen tedavisi oldum iki igneli asilama oldum. 3 tup bebek yaptirdimm. Kimyasal yasadim tup bebegin birinde. Yalanci pozitifler gordumm umutlandim hastaneye kostumm. Bos dondumm. Eglenceye cevirdim artik test olaylarini ben.Adeti beklemek hayal kırıklığı zaten. Böyle biraz önce yapınca umut oluyor insanda. Ama tabii sonunda acı gerçekle yüzleşiyorsun
Zaten acı gerçekle yüzleşmemek için adeti beklemek en iyisi çünkü bu kadar dokunmuyor insanaAdeti beklemek hayal kırıklığı zaten. Böyle biraz önce yapınca umut oluyor insanda. Ama tabii sonunda acı gerçekle yüzleşiyorsun
Ay canım Allah daha fazla bekletmesin. Inşallah en yakın zamanda nasip olur. Allah sabrının mukafatını göstersin sanaAlistim artik canim uzulmuyorum ben. Tutmadigini gorunce hemen yeni aya adapte oluyorum yeni umutlar biriktiriyorumm :) baska turlu olmuyo. Baslarda cok yiprattim kendimi. 6 klomen tedavisi oldum iki igneli asilama oldum. 3 tup bebek yaptirdimm. Kimyasal yasadim tup bebegin birinde. Yalanci pozitifler gordumm umutlandim hastaneye kostumm. Bos dondumm. Eglenceye cevirdim artik test olaylarini ben.
Cnm tüp bebek tedavisini ne kadara yaptırdın çünkü bende başlıcam o yüzden fikir alayım dedimAlistim artik canim uzulmuyorum ben. Tutmadigini gorunce hemen yeni aya adapte oluyorum yeni umutlar biriktiriyorumm :) baska turlu olmuyo. Baslarda cok yiprattim kendimi. 6 klomen tedavisi oldum iki igneli asilama oldum. 3 tup bebek yaptirdimm. Kimyasal yasadim tup bebegin birinde. Yalanci pozitifler gordumm umutlandim hastaneye kostumm. Bos dondumm. Eglenceye cevirdim artik test olaylarini ben.
İnsallah canim hepimiz kavusalimmAy canım Allah daha fazla bekletmesin. Inşallah en yakın zamanda nasip olur. Allah sabrının mukafatını göstersin sana
Devlette yaptirdim canim 3 hakkimi da kullandimm. Her biri 1500-2000 arasi tuttuCnm tüp bebek tedavisini ne kadara yaptırdın çünkü bende başlıcam o yüzden fikir alayım dedim