- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.141
O zaman hamilesin canımo igneyi,bebek olduysa dusmesin die yazdik demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hamilesin canımo igneyi,bebek olduysa dusmesin die yazdik demisti
o igneyi,bebek olduysa dusmesin die yazdik demisti
hayirlisi cnm. saglikli bi gebwlik olsn ben hazirladm. 2. tedaviye kendimiHee tmm cnm o zaman biz 2.igneyi vuruldun sandık o yuzden vurmussa sorun yok hamilesin 2 gun sonra tekrar ver kan cnm saglikli artiyomu degerin bak
2.iğnen progestan benzeri bi iğne o zaman canım. Eğer öyleyse onlar hcg hormonu içermiyo diye biliyorum. Sadece progesteron içeriyocnm hic sorun degil ben hala inanamiyorum zaten. olmamis gibi hissediom. saskin saskin bakindim kaldim
bilmiom cnm cok yeniyim bu konularda bildigim hic bisi yok.2.iğnen progestan benzeri bi iğne o zaman canım. Eğer öyleyse onlar hcg hormonu içermiyo diye biliyorum. Sadece progesteron içeriyo
Ay canım benim merhaba sen nasıl dayanıcaksıın :)Benim bugün iğneden sonraki 15. Günüm ama hiç test yapmak için heyecan duymuyorum 1 hafta beklicem adet olmazsa yaptırcam
Neyse canım beraber öğrenicez her şeyi :)bilmiom cnm cok yeniyim bu konularda bildigim hic bisi yok.
hayirlisiNeyse canım beraber öğrenicez her şeyi :)
O zman hamilesin çatlatma değildi oo igneyi,bebek olduysa dusmesin die yazdik demisti
Dayanırım canım kimyasal gebelik yaşadım o zaman umutlanmıştım değerim yüksek çıkınca 5 gün sonra adet oldum değerim düşmeye başladı o yüzden beklemek istiyorum hayırlısı olsunAy canım benim merhaba sen nasıl dayanıcaksıın :)
İkincimi bu yoksa ilkmiBenim bugün iğneden sonraki 15. Günüm ama hiç test yapmak için heyecan duymuyorum 1 hafta beklicem adet olmazsa yaptırcam
Aslında en doğrusunu yapıyosun canım ama sabır işi işte :) inşallah hamilesindir :)Dayanırım canım kimyasal gebelik yaşadım o zaman umutlanmıştım değerim yüksek çıkınca 5 gün sonra adet oldum değerim düşmeye başladı o yüzden beklemek istiyorum hayırlısı olsun
Ben menopur iğne yaptırdım 6 tane klomen kullandım birde çatlatma iğnesi yapıldı deneme olarak soruyorsan 3. Denememİkincimi bu yoksa ilkmi
İnşallah canım başka şeylerle oyalıyorum kendimi yoksa bende çok merak ediyorumAslında en doğrusunu yapıyosun canım ama sabır işi işte :) inşallah hamilesindir :)
Hayırlı güzel sonuçlar alalım da canım en önemlisi o. Senin öğrenmene az kalmış en azından. Adet olmazsan az çok anlarsın hamile olabileceğini. Ben günleri geçiremiyorum meraktanİnşallah canım başka şeylerle oyalıyorum kendimi yoksa bende çok merak ediyorum
Elinden geldiğince düşünmemeye çalış canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırızHayırlı güzel sonuçlar alalım da canım en önemlisi o. Senin öğrenmene az kalmış en azından. Adet olmazsan az çok anlarsın hamile olabileceğini. Ben günleri geçiremiyorum meraktan
Amin canım inşallahElinden geldiğince düşünmemeye çalış canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız
Belirti mi acaba. Başka bi değişiklik var mı canım kendinde hissettiğin?Kızlar benim midem çok bulanıyor