- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #1.121
Bencede üzmek istemem ama büyük ihtimal iğne etkisiCnm 2 agustosta catlatma ignesi vurulduysan bu ihne etkisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede üzmek istemem ama büyük ihtimal iğne etkisiCnm 2 agustosta catlatma ignesi vurulduysan bu ihne etkisidir
Bende 1 agustosda igne oldum bendede cift cizgi cikiyo 2.kez igne oldugunu soyleseydin keske umutlanmis oldun bosa hayirlisi hayirlisi olsun
Bencede üzmek istemem ama büyük ihtimal iğne etkisi
Ben 7. Günümdeyim iğne gününü saymazsak bende de çift çizgi. Daha önce iki kere daha denemiştik o zamanlarda bile 13. Gün çift çizgiydi ama gebelik YoktuKesinlikle bende istenen ama umutlanmasin bende de hala idrarda 2.cizgi cikiyor
Canım 2ağustosta tekrar mı iğne oldun? İğne etkisi en az 10gün sürer... Keşke önceden söyleseydin, inşallah iğne etkisi değildir ama olabilir de.... 25temmuzda oldun iğneyi sanıyordum ben...tatlim ben 25 temmuzda igne oldum. sonra tekrar 2 agustosta yptirdm
Yaa sana demiştim kuzuum çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bu grupta o günleri de görürüz :) inşallah senin hamişlik bize de bulaşır yaa çok sevindimboyle cnm anlamadim hamilemiim
Ama yine de daha çok olmamış ki umutsuzluğa düşcek bi durum yok ortada canımÜçüncü cnm ilk ikisnden sonra ara vermiştim zaten
iki kez iğne olmuş amaYaa sana demiştim kuzuum çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bu grupta o günleri de görürüz :) inşallah senin hamişlik bize de bulaşır yaa çok sevindim
Doktor aşılama dedi ama tekrar kullanamayız klomen dediAma yine de daha çok olmamış ki umutsuzluğa düşcek bi durum yok ortada canım
Canım 2ağustosta tekrar mı iğne oldun? İğne etkisi en az 10gün sürer... Keşke önceden söyleseydin, inşallah iğne etkisi değildir ama olabilir de.... 25temmuzda oldun iğneyi sanıyordum ben...
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şimdi canım. İnşallah değerin artar. Cumartesi günü kan testini tekrarlaman lazım, en az 30çıkmalı. Hadi inşallah...bakalm cnm kismet 2 agustostaki su gibi bisidi choriomon degildi ama
Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok şimdi canım. İnşallah değerin artar. Cumartesi günü kan testini tekrarlaman lazım, en az 30çıkmalı. Hadi inşallah...
Kesinleşmesi için tekrarla kuzum 2 gün sonra testinibakalm cnm kismet 2 agustostaki su gibi bisidi choriomon degildi ama
doktorum aradi buyuk ihtimalle bebis var dedi. sonuca baktiKesinleşmesi için tekrarla kuzum 2 gün sonra testini
bakalm cnm kismet 2 agustostaki su gibi bisidi choriomon degildi ama
Valla bana da hala kesin bebiş var gibi geliyo. 2.iğne ne iğnesiydi acaba, bence çatlatma iğnesi değildir canım 2.yapulan iğne. O yüzden iğne etkisi değildir diye düşünüyorumdoktorum aradi buyuk ihtimalle bebis var dedi. sonuca bakti
o igneyi,bebek olduysa dusmesin die yazdik demistiFarketmez cnm hepsinin etkisi ayni insallah hamilesindir ama sen yinede cok baglama kendini hangi ignenin adi neydiki sonra vurulanin
cnm hic sorun degil ben hala inanamiyorum zaten. olmamis gibi hissediom. saskin saskin bakindim kaldimValla bana da hala kesin bebiş var gibi geliyo. 2.iğne ne iğnesiydi acaba, bence çatlatma iğnesi değildir canım 2.yapulan iğne. O yüzden iğne etkisi değildir diye düşünüyorum