- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
-
- Konu Sahibi fatma_sibel
Nedemek rica ederim bencede sen basla bugunden itibaren.Anladim canm doktorun ddigne geliyo senn anlattgnda ayni sey galiba suan tam yunurtlama zamanim akintimdan anliyorm yogunlasiyor en iyisi biz bugunden baslayalim saol cnm
Bakalim nasipte var mi hayirlisi olur insallah herkes icinNedemek rica ederim bencede sen basla bugunden itibaren.
Canım 14 günü çıkabilir de çıkmayabilir de en iyisi sen adet gününü bekle yada en güzeli kan ver hem daha garanti pazar günü yap testi yada bekle pztsi yap hafif çizgi görürsen inşallah görürsün git kan ver hemenKızlar bende bu ay femera kullandım çatlatma iğnesi oldum cumartesi iğnenin 14.günü idrar testi yapsam çıkarmı. Reglimde pazar günü hiç bi belirtimde yok gerçi adet öncesi gögüslerim ağrırdı şuan tık yok
Çok sağol cnm pazar idrar testi yaparım çizgi çıkarsa pazartesi kan veririm ozaman regl günümde pazar zatenCanım 14 günü çıkabilir de çıkmayabilir de en iyisi sen adet gününü bekle yada en güzeli kan ver hem daha garanti pazar günü yap testi yada bekle pztsi yap hafif çizgi görürsen inşallah görürsün git kan ver hemen
14. gün çıkar cnm inş hayırlısı olsun.Kızlar bende bu ay femera kullandım çatlatma iğnesi oldum cumartesi iğnenin 14.günü idrar testi yapsam çıkarmı. Reglimde pazar günü hiç bi belirtimde yok gerçi adet öncesi gögüslerim ağrırdı şuan tık yok
İnşallah cnm ama pek umudum yok ya insanda bi tane belirti olmazmı ya valla yok. Ne adet ne gebelik belirtisi var.14. gün çıkar cnm inş hayırlısı olsun.
cnm belirti hemen bekleme bazı insanlarda hiç belirti olmuyor umudunu kaybetme güzel düşün ki güzel olsunİnşallah cnm ama pek umudum yok ya insanda bi tane belirti olmazmı ya valla yok. Ne adet ne gebelik belirtisi var.
İnşallah cnm. Hepimizin bebişleri gelsin inşallah biran önce.cnm belirti hemen bekleme bazı insanlarda hiç belirti olmuyor umudunu kaybetme güzel düşün ki güzel olsun
Hayırlısı olsun cnm ben eylülde tüp bebek tedavisine başladım olmadı cnm tutmadi biraz ara verdim devlette yaptırcamYok canim biraktim tedaviyi. Tup bebek icin para biriktiriyorum
apekmimek sen hamilesin sanırım cnm çatlatma iğnesimi tuttu sende ??
Ayy hadi hayırlısı cnm çok sevindim valla sağlıkla kucağına alırsın inş.Evet hamileyim canım
Çatlatma iğnesi vurulduğum ay hamile kaldım
Ayy hadi hayırlısı cnm çok sevindim valla sağlıkla kucağına alırsın inş.