- 15 Ağustos 2017
- 2.187
- 2.124
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.361
Bi an telefonum.bozuldu sandim cok kötü olmuş boyle gozumu aliyo valla gözümüz bozulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım. Ama ben pek beğemedim, inşallah güzel bi renk bulunur ya da eskisi gibi olur
Evet hiç güzel değil ya da diğerine çok alışmıştıkKirmizi iyiydi yahu gözlerim bozuldu inanki
Ben de hiç beğenmedim düzelir inşallah.Bi an telefonum.bozuldu sandim cok kötü olmuş boyle gozumu aliyo valla gözümüz bozulur
Ben de hiç beğenmedim düzelir inşallah.
Sen neler yapıyosun kuzum pek yoksun artık buralarda?
Anladım canım hayırlı olsun yeni işin. İnşallah hepimiz bu ay çok güzel haberler veririz canım. Seninkiler de büyücek hiç merak etme. Bal tarçın çörek otu da yap derim, ben onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorumYeni ise girdim pek bakamiyorum valla whatsapp msjlarima bile aksamdan aksama bakiyorum klomen kullaniyorum suanda 2.gunum insallah guzel büyürler de olumlu sonuclar aliriz masallah seninkiler cok güzel büyümüş cnm insallah insallah hayirli haberlerle gelirsin benimkide guzel buyuse
Hoş geldin canım özledik seni :) ben bildiğin gibiyim, bugün çatlatma iğnem yapıldı bekliycem artık. Bu süre içinde bi şey kullanmadın mı canım?kizlar nasilsiniz ins gzl haberler aliriz. benim rabdevu 31 ekim bekliyorum. bakalim doktor nasl tedavi uygulayack
Anladım canım hayırlı olsun yeni işin. İnşallah hepimiz bu ay çok güzel haberler veririz canım. Seninkiler de büyücek hiç merak etme. Bal tarçın çörek otu da yap derim, ben onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Aynen her şeyin hayırlısı, umarım farklı agridir seninki,gönlüne göre olur insCanım hiç belli olmaz kaç yumurtayla şans olacağı, sonuçta insanlar her ay 1 yumurta büyütüyor, ya da iki. Benim de adetime 4 gün kaldı ama doktor adet bir hafta geçince test yap dedi, göğüslerim acıyor bacaklarım sızlıyor, bunlar benim adet öncesi belirtilerimdir, her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden.
hosbuldum cnm. hicbisi kullanmdm cnm. doktora randevu almam bayagi zor oldu. en erken 32 ekim oldu. bakalim,neler olckHoş geldin canım özledik seni :) ben bildiğin gibiyim, bugün çatlatma iğnem yapıldı bekliycem artık. Bu süre içinde bi şey kullanmadın mı canım?
Bende pembe bnde mi gariplk vat acaba:))Bi pembe oluyo bi mavi bi yesil
Oh neguzel masallah hayirlisi olur inscanim:))Şansım bu ay çok o zaman:) saniye kacirmadik yumurta çatlayinca demek ki. Hadi hayırlısı olur inşallah
Ben kullanıyorum canım doktorum vermişti yaklaşık 3 aydır kullanıyorum günde 1 taneİnofolic combi kullanan var mı aranızda doktor bana vermedi ama ben kendim bu ay denedim günde kaç tane aliyorsunuz
Bal tarçın ve çörek otunu karıştırıp sabah ve akşam yemeğinden önce aç olarak bi tatlı kaşığı yiyosun canım. Ben ölçülü yapmıyorum kapaklı bi kaseye göz kararı bal koydum, üzerine de çörek otu ve tarçını hemen hemen eşit miktarda koydum. Macun kıvamına gelicek önemli olan o. Yumurtaları çok güzel büyütüyo ve çoğaltıyoNedir o cnm tam tarif verebilirmisin
Hayırlısı olsun canım bü sürede vücudunu hazırlarsın hem çok güzel olurhosbuldum cnm. hicbisi kullanmdm cnm. doktora randevu almam bayagi zor oldu. en erken 32 ekim oldu. bakalim,neler olck
Pembeye döndü zaten canım çok şükür :)Bende pembe bnde mi gariplk vat acaba:))
Ya sabırrrrrr ya sabirrrrr .allah herkesin gönlüne gore verir[/QUO tabiki Allah ilk önce olmayana nasip etsin , fakat herkesin sorunu kendine,benim de 10 yaşını geçen bir oğlum var, 5. Sınıfa geçti, öğretmen okulda kardeşi olanlar parmak kaldırsın demiş, herkes kaldırmış, olmayanlar kaldırsın demiş ,sadece oğlum parmağını kaldırmış, eve gelir gelmez anne olabilir mi böyle bir şey, sınıfta sadece benim kardeşim yok dedi, çok üzülüyor, herkes yaşadığını bilir,bu yüzden karsimizdakini bu şekilde eleştirmeye hakkımız yok bence,herkesin kendi hayatı
Ben yetisene kadar halletmsler o zaman canim:))Pembeye döndü zaten canım çok şükür :)