- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #4.401
Şaka gibi bende 15 .00 da vuruldum aynı saatte vurulmusuz benim kontrolüm 14 30 da idiÖğleden sonra saat 15.10 gibi yapıldı vanım iğnem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka gibi bende 15 .00 da vuruldum aynı saatte vurulmusuz benim kontrolüm 14 30 da idiÖğleden sonra saat 15.10 gibi yapıldı vanım iğnem
Ne heyecanlı :) belirtin var mı canım?Igneden sonra 15.gün bugün galiba sonuç bekliyorum canım. Bat bugün
Ohoooo maşallah sen bitirdin günlerini ya bizimki nasıl geçecekIgneden sonra 15.gün bugün galiba sonuç bekliyorum canım. Bat bugün
Ay benim kontrolümde 14.00 deydi ama bekledim baya bi, resmen aynı saatlerde aynı şeyler için uğraşıyomuşuz kuzum :) inşallah gelir bebişlerimizŞaka gibi bende 15 .00 da vuruldum aynı saatte vurulmusuz benim kontrolüm 14 30 da idi
Tek belirti göğüslerim canım normalde de adet öncesi acır ama bu sefer uçlarda çok değişiklik varNe heyecanlı :) belirtin var mı canım?
Aynen aynen kader işte aynı saattlerde aynı amaç için ayrı şehirlerde ne güzel ya insallah sonucumuzdda pozitif olur insallahhhAy benim kontrolümde 14.00 deydi ama bekledim baya bi, resmen aynı saatlerde aynı şeyler için uğraşıyomuşuz kuzum :) inşallah gelir bebişlerimiz
Bu çok büyük bi belirti canım. Geçen yıl hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum, göğüslerimde çok ağrı vardı özellikle uçlarında. Bu iyi bi şey yani :) inşallah müjdeli haberler verirsin bize :)Tek belirti göğüslerim canım normalde de adet öncesi acır ama bu sefer uçlarda çok değişiklik var
Ayy eveet kaderin böylesi :) inşallah pozitif haberimizi de burdan paylaşırız canım. Bakalım bu ay bi umutluyum nedenseAynen aynen kader işte aynı saattlerde aynı amaç için ayrı şehirlerde ne güzel ya insallah sonucumuzdda pozitif olur insallahhh
Bakalım oldu mu olmadı mı bu da zor valla.Ohoooo maşallah sen bitirdin günlerini ya bizimki nasıl geçecek
Inşallah canım hayırlısı bakalım.Bu çok büyük bi belirti canım. Geçen yıl hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum, göğüslerimde çok ağrı vardı özellikle uçlarında. Bu iyi bi şey yani :) inşallah müjdeli haberler verirsin bize :)
Ayyy kuzum ya insallah inşalalh paylaşırız positif testleri seninle ve olursa şayet dogumumuz bile 1 2 gün fark ile olcak ne güzel her ay yeni bir umut umurlarımızın boşa çıkmaması dileğiyle canisiAyy eveet kaderin böylesi :) inşallah pozitif haberimizi de burdan paylaşırız canım. Bakalım bu ay bi umutluyum nedense
Günaydın kizlarrrrrr nasilsiniz
2 ay niye canmGunaydin canim.bende bir degisiklik yoj daha dogrusu hicbirsey yok.2 ay in dolmasini bekliyorum.
İki testte de farklı günlerde silik çizgi çıktıysa hamilesin büyük ihtimalle canım :) yani bozuk olduğunu zannetmiyorum, hamile olmasan hep silik çizgi çıksın kiBakalım oldu mu olmadı mı bu da zor valla.
Cumartesi test yapmıştım silik çizgi çıktı ilk 10dk da dün tekrar yaptım yine aynı test iyi değildi galiba.
Gecikirse 2 gün falan öyle yapicam artik
Test markasını araştırdım hep silik çizgiden dolayı kan testinde koca bir negatif cıkmış canım ondanİki testte de farklı günlerde silik çizgi çıktıysa hamilesin büyük ihtimalle canım :) yani bozuk olduğunu zannetmiyorum, hamile olmasan hep silik çizgi çıksın ki
Eveet bebişlerimiz varsa yaklaşık aynı günlerde doğcaklar :) çok dua ediyorum hepimize, Allah dualarımızı duyaun karşılıksın bırakmasın inşallahhAyyy kuzum ya insallah inşalalh paylaşırız positif testleri seninle ve olursa şayet dogumumuz bile 1 2 gün fark ile olcak ne güzel her ay yeni bir umut umurlarımızın boşa çıkmaması dileğiyle canisi
Allah allah hangi marka canım ? Sen ümitsiz olma, tabi her şeye hazırlıklı ol ama bence hamilesin :)Test markasını araştırdım hep silik çizgiden dolayı kan testinde koca bir negatif cıkmış canım ondan
Amin kuzum amin inşalalh senin ilk olcak heraldeEveet bebişlerimiz varsa yaklaşık aynı günlerde doğcaklar :) çok dua ediyorum hepimize, Allah dualarımızı duyaun karşılıksın bırakmasın inşallahh
Kendimi tamamen negatifledim umutlanmamak için canım sonra üzülmemek için napim markası cortainAllah allah hangi marka canım ? Sen ümitsiz olma, tabi her şeye hazırlıklı ol ama bence hamilesin :)