- 20 Eylül 2015
- 211
- 122
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar acil cevap lazım azönce test yaptım normal idrar testi idrarı koyar koymaz 2.çizgi çıktı ama predictör earlyde hiçbişey çıkmadı.Ne diyorsunuz sevinsemmii bilemedim.
Kuzum zaten doktor dün bana da dedi yaşın fazla değil bi sorun da yok o yüzden klomen ve çatlatmaya 5-6 ay devam edelim, mutlaka birinde tutcak dedi. Genelde zaten klomeni 3.kullanımdan sonra olumlu sonuç alıyoruz dedi
Canım sen zaten hala adet olmadığına göre hamile olman muhtemel :) ama tabi erken gebelik testinde çıkmaması kafa karıştırıcı. Bence de testleri tekrarla
Evet ben de hamile kalanları hep 3.-4.ayda diye okudum. Demek benim daha en az 2 ay kullanmam lazım :) bence çatlamıştır canım, hep aynı olmuyodur. Ben iğne yapıldığımda hiç kasıklarım ağrımadı, 3.gübden sonra bi kaç gün biraz ağrımıştı. Ağrı olmaması da normal benceDesene 3.aya 1 ayimiz kaldi.benim nette okudugum yorumlardada hep 4.kullanimda gebelik yaziyor.gecen ay ovitrelleyi vurulunca kasiklarimda 2 gün agri gerilne olmustu bu ay sadece ilkgun azicik oldu.çatlamamiş olabilirmi acaba...
Evet ben de hamile kalanları hep 3.-4.ayda diye okudum. Demek benim daha en az 2 ay kullanmam lazım :) bence çatlamıştır canım, hep aynı olmuyodur. Ben iğne yapıldığımda hiç kasıklarım ağrımadı, 3.gübden sonra bi kaç gün biraz ağrımıştı. Ağrı olmaması da normal bence
Benim daha yumurtlama günlerim yeni başlıyo, bugün ovulasyon testine başlıyorum. Bakalım çok umutlu değilim bu ay ama inşallah yumurtam gelişir ve çatlar canımInşallah canim ya... 14gün kaldi...
Benim daha yumurtlama günlerim yeni başlıyo, bugün ovulasyon testine başlıyorum. Bakalım çok umutlu değilim bu ay ama inşallah yumurtam gelişir ve çatlar canım
Kuzum zaten doktor dün bana da dedi yaşın fazla değil bi sorun da yok o yüzden klomen ve çatlatmaya 5-6 ay devam edelim, mutlaka birinde tutcak dedi. Genelde zaten klomeni 3.kullanımdan sonra olumlu sonuç alıyoruz dedi
Evet ilk saniyede çıktı hemde erken gebelik testinide aynı anda yapmıştım.Kan testi yaptırdım bir heves yine negatif artık inanmıyorum ben bu testlereCnm bence testi yenile belirgin suanda erken gebelik testini ne zaman yaptirmistin
Bu sefer gerçekten umutlanmıştım yine olmadı yarın doktora gidicem
Evet ilk saniyede çıktı hemde erken gebelik testinide aynı anda yapmıştım.Kan testi yaptırdım bir heves yine negatif artık inanmıyorum ben bu testlere
İnşallahÜzülme canım.2018 i hepimiz hamile olarak bitiricez.rabbim bu ugraşımızı görüyor...inşallahh
Aranizda catlatma ignesi kullanan varmi. Bu catlatma ignesinden sonra Ovulasyon testini pozitif mi gösteriyor yoksa bi alakasi yok mu