- 29 Haziran 2018
- 150
- 128
- 31
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.821
Inşallah canimİnşallah canım benim, Rabbim yüzümüzü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canimİnşallah canım benim, Rabbim yüzümüzü güldürsün
Valla yek ilişkiyle bile oluyo canım zaten bi tane sperm yetiyo. Biz bu ay önden başladık çalışmalara, daha doğrusu saldık ipin ucunu :)Valla ben senin gibi hizli olamadim bu ay.cumartesi igne oldum. Cuma pazar pazartesi 3 gun oldu.insallah yeter.
Valla yek ilişkiyle bile oluyo canım zaten bi tane sperm yetiyo. Biz bu ay önden başladık çalışmalara, daha doğrusu saldık ipin ucunu :)
Valla yek ilişkiyle bile oluyo canım zaten bi tane sperm yetiyo. Biz bu ay önden başladık çalışmalara, daha doğrusu saldık ipin ucunu :)
Cok üzüldümkızlar gayet güzel artan ve geçen çarşamba 1983 olan değerim düşüşe geçti. 2. kez kimyasal gebelik geçiriyorum...
Benim kimyasal gebeligimde değerlerim 22 binlerdeydi. Iki günlük artışlar kötüydü. Yuksek oluyo da yeterince artmiyoBaya düşüş olmus ama o kadar yukselip kimyasal olmasi tuaf ya
Bendede gebelik testi ovulasyon testi hepsi birlikte tedarikliyim.
Kizlar bu arada benim reglimin 9.gunu reglim biteli 2 gun oldu az once once pecetede ufak bi kan gördüm randevum 4 unde umarim bi sorun yoktur
Doğru diyosun canım, geçen ay klomenle 3 güzel yumurtayla hamile kalamadım o yüzden hiç belli olmaz. 17.gün yumurtan çatlamış olur, biraz daha erken gitsen daha iyi olmaz mı canım
Aynen öyle, elimizden geleni yapıyoruz ama bakalım nasip ne zamanSaglikli yumurta oluyo iliskide oluyor eee ignede oluyoruz ama tutmuyor...yani alnimizda yazilana müdahale edemiyoruz.var zamani beklicez...
Erken yumurtlayan ya da geç yumurtlayan çok oluyomuş ama bilmiyorum biz biraz öylesine deniyoruz bu ay, hatta denemek bile değil çok akışına bıraktık ne zaman ne olursa artık :) ödev gibi değil de doğaçlama :)Bu sekilde hamile kalan birinin yorumunu okumustum uzun müddet tedavi olmus tutmamis.sonra adet sonrasi gün aşiri calismislar hamile kalmis.meger adetten hemen sonra erken yumurtluyormuş.bilmiyorum varmi dogrulul payi
Anladım canım. Hiçbir sorun yoktur içini ferah tutKuzum devlet hastahanesine gidiyorum ben ozel degil ya o zamana randevu buldum sadece o yuzden oyle gidiyorum malesef
Kuzum devlet hastahanesine gidiyorum ben ozel degil ya o zamana randevu buldum sadece o yuzden oyle gidiyorum malesef
Canim 17.gun gec olur gibi.bence o hastaneye gidip doktorun asistanina durumu anlatirsan yardimci olurlar ve daha erken surecte mudahale edilir...ama olmazsada regl nin 13unden itibaren calismalara basla bence
Anladım canım. Hiçbir sorun yoktur içini ferah tut
Yok geç olmaz canım bence tam zamanı olurKizlar doktorun bende kaseli kagidi vat erkendenn gidip siraa alabilirim yarin adetin 11.gunu olucak gidimmii gec kalmis olmam dimi ?
Yok geç olmaz canım bence tam zamanı olur
Yok geç olmaz canım bence tam zamanı olur
Bencede 11.gun dogru zaman .en azindan boyutunu ogrenirsin.eger gelismiyorsa gelistirici igne veriyorlar.guzel gelistiysede catlama ignesi icin gun alirsin.
Hiç belli olmaz canım, hiç ümit etmediğimiz ayda gelir belki bebişlerTamam kizlqr cok sagolun cuzdanima bakinca buldum adetliyken gel diye kase kagidi vermisti onu kullanarak sira asira alabilirim insallah boyutlari iyidir ya artik cok umutlanmiyorum zaten ilk ay ağzımın oayini aldim
Tamam kizlqr cok sagolun cuzdanima bakinca buldum adetliyken gel diye kase kagidi vermisti onu kullanarak sira asira alabilirim insallah boyutlari iyidir ya artik cok umutlanmiyorum zaten ilk ay ağzımın oayini aldim
Tamam kizlqr cok sagolun cuzdanima bakinca buldum adetliyken gel diye kase kagidi vermisti onu kullanarak sira asira alabilirim insallah boyutlari iyidir ya artik cok umutlanmiyorum zaten ilk ay ağzımın oayini aldim
Hiç belli olmaz canım, hiç ümit etmediğimiz ayda gelir belki bebişler
Yumurta takibi icin geldim ilac kullandim diye israr et.ozaman oncelik veriyorlar