- 15 Mayıs 2018
- 109
- 81
- 46
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.021
Regl oldum. BöööDurumlar nasıl hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum. BöööDurumlar nasıl hanımlar
Hangi ilde yaptırdın aşılamanıBizim aşılama tarihlerimiz aynıydı. Regl oldum ben.. Inşallah seninki tutmustur❤
Izmırde cnmHangi ilde yaptırdın aşılamanı
İnşallah canım üzüldüm senin için:/Bizim aşılama tarihlerimiz aynıydı. Regl oldum ben.. Inşallah seninki tutmustur❤
Bende adet olacakmış gibi hissediyorum amaBizim aşılama tarihlerimiz aynıydı. Regl oldum ben.. Inşallah seninki tutmustur❤
Göğüslerinde hassasiyet uçlarda acıma oldumu pekiDeneyimimden cikardiklarim. Ignenin 10. Gununden önce test yapmayin. Asilamanin 15. Günü idrar testi pozitif cikmazsa büyük ihtimalle olmamistir. Kendinizi kasmayın. Hayat kısa, kuşlar ucuyor... Sevgiler herkese❤
Bende göğüslerde sadece yanlarda hadif agri oldu. Bastirinca o da. Baska hiç olmadi.Göğüslerinde hassasiyet uçlarda acıma oldumu peki
Kendindeki belirtiyi ona soruyon dimi burası iyiki var yoksa bunları konuşacak kimse yok yaa kimse kimseyi anlamıyorGöğüslerinde hassasiyet uçlarda acıma oldumu peki
Kıyamam ya inşallah bir an önce kardeşi olur yavrunun canımInsallahhhhhh kücuk meleklerimiz bizi bekletmez.aslinda ben daha hazir degilim yeniden hamileliğe oglum daha 4 yasinda.ama kardeş istiyor anne niye benim kardesim yok diye uzülüyor.keske fazla ara vermeseydim.şimdi uğraş dur.
Bi umur bekliyoruz bakalım regl olana kadar canımAhh ahh bendede gogus agrisi kasik batmasi hepsi var ama kesin kanaat getirdim artik ogneilaclardan olduguna cunku yok negatif yani adeti beklicem bakalim.ne.olcak insallah gec dollenme olmustur
Adet olana kadar hep bi umut oluyo işte insanın içinde canımBanada öyle geliyor yarın iğneden sonraki 17. Gün sabah test yapacağım yine çıkmazsa eğer yok demektir adetimi bekleyeceğim
AminnKıyamam ya inşallah bir an önce kardeşi olur yavrunun canım
Adet olunca bile hep bir umut oluyo. Yerlesme kanaması filan mi acaba diyeAdet olana kadar hep bi umut oluyo işte insanın içinde canım
Hiç sorma bi türlü kabullenemiyo insan yine olmadığınıAdet olunca bile hep bir umut oluyo. Yerlesme kanaması filan mi acaba diye
Zayif misin cnm senKızlar benim karnımın içinde, alt karında sürekli bi seyirme var, bazen daha şiddetli hissedilir oluyo bazen daha hafif. Bi kaç gün önce aralıklarla olmuştu. Bugün sabahtan beri bazen az bazen çok hissediliyo. Tam kelebeğin kanat çırpışı gibi pıt pıt. Böyle bi hamilelik belirtisi var mı? Ya da hamilelik dışında herhangi bi şey de bu durumla karşılan var mı?
Yani ne çok zayıfım ne de kiloluyum canım. 53 kiloyum. Boyum 1.59 hadi 1.60 diyelim :)Zayif misin cnm sen
Kendi damarini hissediyor olabilirsin. Kalp atışı gibi. Zayif kisilerde oluyormusYani ne çok zayıfım ne de kiloluyum canım. 53 kiloyum. Boyum 1.59 hadi 1.60 diyelim :)
Belki de öyle bi şeydir canım ama bu zamana kadar hiç hissetmemiştim yani, bugün çok net hissediyorumKendi damarini hissediyor olabilirsin. Kalp atışı gibi. Zayif kisilerde oluyormus