-
- Konu Sahibi melevcen52
Son dırumunuz nedir tekrar test yaptınız mıBenim bugün iğne dahil 9. Gün çift çizgiyi geçtim kontrol çizgisi bile silik sanki. 9. Günde iğnenin etkisinden dolayı bile olsa ikinci bir çizgi görürüm samıştım galiba bu sefer de olmadıEki Görüntüle 3482965
Dün iğne hariç 12. Gündü kan verdim 0.265 çıktı. Hala umut var mı bilmiyorumSon dırumunuz nedir tekrar test yaptınız mı
Gerçekten mi bunu duyduğuma çok sevindimBnm bi arkadaşım yaptı değeri 0 çıktı bir mi iki gün geçti yaptı tekrar 30 du bu sefer umudunuzu kaybetmeyin adet olana kadr çünkü değer sıfırlanıp varsa eğer tekrar artışa geçer
yazarım canım yarın sabahBurayada yazarsanız sevinirim
İnşallah canım ama dün 0.265 kan çıkmışken hiç ümidim yok bide kasıklarım burkuluyor gibi oluyor regl olmazsam bu gece yapıcam inşallahGüzel haberlerle gel bizede umut ol
Bakalım kuzum herşey gönlünce olsunİnşallah canım ama dün 0.265 kan çıkmışken hiç ümidim yok bide kasıklarım burkuluyor gibi oluyor regl olmazsam bu gece yapıcam inşallah
Oldum canımBakalım kuzum herşey gönlünce olsun
Herşeyin hayırlısıOldum canım
Öyle tabi canım bakalım doktorum 3. Günü çağırdıHerşeyin hayırlısı
Pcos mu seninki bn son gidişimde polip oldupunuda öğrendim aşılama iptal oldu sadece iğne yapıp oyle değerlendir dediÖyle tabi canım bakalım doktorum 3. Günü çağırdı
Yok canım pcos yok bende. Bizimki sebepsiz infertilitePcos mu seninki bn son gidişimde polip oldupunuda öğrendim aşılama iptal oldu sadece iğne yapıp oyle değerlendir dedi
İğneden sonraki 11. gün se çoktan yumurtan çatlamıştır zaten canım. Gebeliği mi ovulasyon testiyle takip etmeye çalışıyorsun sen. Sanırım öyle yapanlarda varmış ama ben onu bilmiyorum.
Evet gebeliği takip ediyorum öncesinde yaptıklarım çok silikti ondan attım buraya merak ettim bnde diğerlerinden görüp takip edeyim dedimİğneden sonraki 11. gün se çoktan yumurtan çatlamıştır zaten canım. Gebeliği mi ovulasyon testiyle takip etmeye çalışıyorsun sen. Sanırım öyle yapanlarda varmış ama ben onu bilmiyorum.
Normal gebelik testleriyle neden takip etmiyorsun kii bence onlarla dene ovulasyonla hiç denemedim benEvet gebeliği takip ediyorum öncesinde yaptıklarım çok silikti ondan attım buraya merak ettim bnde diğerlerinden görüp takip edeyim dedim
Elimde bunlar bardı ondan zaten bu hafta içi kan vermeyi düşünüyorumNormal gebelik testleriyle neden takip etmiyorsun kii bence onlarla dene ovulasyonla hiç denemedim ben