• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama ile tutar inşalalh şans var balim ya pko ne demek hani bende de vardır diyor çevrem kilolusun diyorlar ama okadar doktora gittim yok dediler sadece yumurtlamam yava s biraz ilkindede öyleydi zaten bide tutturamıyorum ben günleri ondan canım seninde 2. Çocuk benimde nasip olursa 4. Olcak rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşalalh bende sen gibi oğluma kardeş istiyorum ha var kardeşleri ama onlar oyun oynarken oğlum hep tek kalıyor rabbim diyorum el açıyorum gör oğlumu sakın yanlış anlama diyorum evlat ayrımı yapmak ne haddime verdiğin her meyveye yerden göğe bin şükür ama oğlumda sağlıklı hayırlı bir kardeş nasip et onunda hayalleri var gerçek olsun diyorum kendime gelince evim bebek sesi ile senlensin istiyorum ustum başım süt koksun geceleri uyanayım bebegini koklaya koklaya emzireyim rabbi. Sen nasip et hele babası gözüme bakıyor hamile müjdesi vercem diye kayinvalidem hergun elleri havada dua ediyor oğlumun birgün bir hareketi vardı ardından öyle agladimki anlatamam eşimin dayisininn gelini gelmişti bize 3 aylık bebeği var ama tosun gibi erkek masalalh annesi bana bıraktı okula gitti bende baktin yarı. Saatliğine oğlum bahçede oynuyordu geldi2kapiyi bebek kucağında açtım okadar sevkndiki anlatamam ya güldü öptü döndü ellerini havaya açtı allahın nolur banada böyle bir tane kardeş ver allah'ım nolur benimde böyle kardeşim olsn dedi gerisini sen düşün artık içimi boşaltmak istedim bian kafani şişirdiysem affola canisiiii

Ya inanki ayni seyleri yasiyoruz.bende 2.si oglan olsun istiyirum.kesinlikle cinsiyet ayrimi olsun diye degil rabbimin verfigi herseye raziyim. ilki erkek oldugu icin eger kixim olsaydi kiz isterdim.oglumda surekli keske benimde erkek kardesim olsa arkadas olurduk diyor.hatta kiz cocuklarini daha cok severim.yinede rabbim hayirlisini versin.

İnşAllah canım herkes hiç beklemediğin anda oluyor diyor.. Rabbim çok bekletmesin

Amin aminnnn.su forumda yazanlari okuyorumda hic kötü insan yok.herkes eli ve gönĺü aćık bekliyor.diyorumki rabbim sevdigi kullarini sınıyor.

Amin aminnnn.su forumda yazanlari okuyorumda hic kötü insan yok.herkes eli ve gönĺü aćık bekliyor.diyorumki rabbim sevdigi kullarini sınıyor.

Kefaret olur inşAllah.. isyan etmemek önemli olan.. bizim şer bildiklerimiz de hayır hayır bildiklerimiz de şer olabilir..

Ya inanki ayni seyleri yasiyoruz.bende 2.si oglan olsun istiyirum.kesinlikle cinsiyet ayrimi olsun diye degil rabbimin verfigi herseye raziyim. ilki erkek oldugu icin eger kixim olsaydi kiz isterdim.oglumda surekli keske benimde erkek kardesim olsa arkadas olurduk diyor.hatta kiz cocuklarini daha cok severim.yinede rabbim hayirlisini versin.
Amin rabbim hayırlı evlat versin dileklerimizi kabul etsin inşallah

yok canım olmadım inşaalh olmam bebiş vardır :)
ınstagramda bir sayfa var gebeannebebek diye orada biri bir paylaşım yapmış adetten 6 gün önce diyor değerim 0,267 çıktı
doktor gebe degılsın falan dedı bı suru ılac verdı sen bu hormonlarla gebe kalamazsın falan dedı.adetım 2 gün gectı test yaptım demıs 3 tane ıdrar testı 3üde pozıtıf.inşallah bu bizede umut olur canım.
Akşam instagramda aynı buna benzer bi şey ben de okudum belki de aynısı. O yüzden hala umut var canım

kızlar ovitrellein etkisi ne zaman geçer aşağı yukarı bilen var mı? ben bugünden itibaren her gün test yapıp azalmasını kontrol edeceğim bir sürü test aldım :KK76:

bugünkü iğne etkisiyle yalancı pozitif iğnenin 5. günü bata 11 gün var :halay:

kızlar ovitrellein etkisi ne zaman geçer aşağı yukarı bilen var mı? ben bugünden itibaren her gün test yapıp azalmasını kontrol edeceğim bir sürü test aldım :KK76:

bugünkü iğne etkisiyle yalancı pozitif iğnenin 5. günü bata 11 gün var :halay:

Mrb canim benim 6 .7.günde tamamen negatif cikmisti ben cok su tuketiyorum o yuzden olabilir.genelde 10.günde falan gidiyor

Mrb canim benim 6 .7.günde tamamen negatif cikmisti ben cok su tuketiyorum o yuzden olabilir.genelde 10.günde falan gidiyor

ben bu ay denemek istedim o sebeple de bir sürü test aldım, bugün pozitif belirgin şekilde ama kontrol çizgisi kadar pembe değil. bakalım yarın da azalacaktır diye düşünüyorum deneyeceğim, meraktan bilim adamı olacam :halay:

ben bu ay denemek istedim o sebeple de bir sürü test aldım, bugün pozitif belirgin şekilde ama kontrol çizgisi kadar pembe değil. bakalım yarın da azalacaktır diye düşünüyorum deneyeceğim, meraktan bilim adamı olacam :halay:
Kuzum atsana bi bakayim bende bugün yapicam 1 tane daha bakalım azalmismi 6. Gün-de yapmıştı.mm bide bugün yapicam bakalım ne cikcak
Screenshot_20181010-112151.webp

Kuzum atsana bi bakayim bende bugün yapicam 1 tane daha bakalım azalmismi 6. Gün-de yapmıştı.mm bide bugün yapicam bakalım ne cikcakEki Görüntüle 2196604

canım bak böyle benim de iğnenin 5. günü ama BAT normalde 21i diyor ama ovitrelleden sonra 14. gün regl olmak lazımmış o hesapla 18i oluyor emin olamadım buna

Eklentiler

• 20181010_112900.webp
    20181010_112900.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 54
Benimkinin aynısı bunlar yalancı pozitfama görmek.bile okadr mutluluk veriyorki

tabi canım ben şunu öğrenmek istiyorum bu testlerle, kaç günde gidecek vücudumdan acaba etkileri. şu gün olayını biliyor musun? 14. gün mü regl olacağız?

tabi canım ben şunu öğrenmek istiyorum bu testlerle, kaç günde gidecek vücudumdan acaba etkileri. şu gün olayını biliyor musun? 14. gün mü regl olacağız?
Kuzum 10.11. Gün en geç gidiyor vücuttan iğne etkisi bugün ben yapınca aticam buraya iyice belirginliggi gitmişse bitiyor demektir 14. Gün genelde adet olunur ben diğer aylarda klomen kullandı 2 ay ve tam 14. Gün-de en geç 15. Gün-de regl olmuştum kuzum zaten adetin 14. Gün iğne vuruluyor kimi 15 te ben adetin 15. Gün yumurtladım iğne vuruldum 14 gün sonra 29 39 gün oluyor tam ay i güne denk geliyor kuzu.m doktorum ignegununden say 14. Gün gel dedi bakcaz kanda gebelik varmi diye

Back
X