• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aimdi persembeye kadar daha normal gebelik testi yapacagim 2 tane daha erken gebelik testi kaldi bende onlardan birini cuma birinide pazartesi yaparim adet olmazsam. Geri kalan günlerde normal gebelik testi yapacagim

Aimdi persembeye kadar daha normal gebelik testi yapacagim 2 tane daha erken gebelik testi kaldi bende onlardan birini cuma birinide pazartesi yaparim adet olmazsam. Geri kalan günlerde normal gebelik testi yapacagim
erken gebelik testi 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyormuş. bence birini bugün yapabilirsin. zaten 13. gündesin

Dilerim bebişin sana tutunmuştur ve bize güzel haber verirsin. ben ağustos 2018 den bu yana deniyorum. doğal yolla olmadı. son aylarda 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. hsg çekildim , tüpler açık. eşimin spermiyogramı iyi. doktor hsg den sonra 2-3 ay doğal yolla olabilir dedi ve tedaviye ara verdi. Yine olmayınca aşılamaya geçtik. Eşim daha önce penisten ameliyat olmuş ve delik biraz aşağıda. Sanırım spermler içeriye ulaşamıyor. yani fışkırarak gitmiyor sızıntı şeklinde geliyor. aslında sperm içerideyse kendi yulunu bulmalıdır mantıken ama 1 yıldır sonuca varamadık.Aşılamada kaliteli spermle direk olması gereken yere bırakıldığı için problemimizi ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz (tabi bu bir problemse) Babam da kanser hastası ve başka torun da yok. hızlandırdık bu şekilde. dilerim ilk denemede güzel haber alırız :KK51:
Babana Rabbim şifa versin cnm insAllah daha fazla bekletmez bebeğiniz cnm Rabbim ol der ve olur

erken gebelik testi 6 gün önceye kadar sonuç verebiliyormuş. bence birini bugün yapabilirsin. zaten 13. gündesin
Canim benim adet tarihim belli degil cok karisti en basta. Onun icin bilemiyorum adet günü hangi gün. Benim adetlerde cok düzensizdir zaten o yüzdende bilmiyorum. Sadece igne olduktan sonra 18. Gün adet oluyorum genelde onu biliyorum canim. Bosa gitmesin diyede bekliyorum daha. Bugün normal gebelik testi yaptim canim. Belki dayanamazsam önümüzdeki günlerde yapayim

Rabbim nasip etsin insAllah hayirisindan sağlıklı cnm 😍😘
Aminnn.. en basta saglikli ve hayirli olmasi. Sonra baska dilek hakkim varsa ikiz olmasini cok isterdim bir erkek bir kiz. O da olmazsa tek erkek olsun isterdim ilk cocugumun. Erkekler büyük olsun kizlara dikkat etsin korusun diye düsünüyorum :)

Bir arkadasimiz daha var fazla giremiyor o sa senin gibi 2. Icin ugrasiyor canim
hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem:(
Aminnn.. en basta saglikli ve hayirli olmasi. Sonra baska dilek hakkim varsa ikiz olmasini cok isterdim bir erkek bir kiz. O da olmazsa tek erkek olsun isterdim ilk cocugumun. Erkekler büyük olsun kizlara dikkat etsin korusun diye düsünüyorum :)
Rabbimm gönlünüze göre olanı hayrlisindan versin insAllah canım 🤩☺️

Benim dileğim hayırlısından bi kardeş olsun kızıma birbirlerine sımsıkı sarilsinlar hayırlı evlat olsun insAllah her ikisi de kabulüm erkek evladım olmasını da isterim elbet ama kızıma arkadaş kız daha iyi olabilir biz 4 kiz kardeşiz su an cok guzel ilişkimiz var masAllah

Canim benim adet tarihim belli degil cok karisti en basta. Onun icin bilemiyorum adet günü hangi gün. Benim adetlerde cok düzensizdir zaten o yüzdende bilmiyorum. Sadece igne olduktan sonra 18. Gün adet oluyorum genelde onu biliyorum canim. Bosa gitmesin diyede bekliyorum daha. Bugün normal gebelik testi yaptim canim. Belki dayanamazsam önümüzdeki günlerde yapayim
Normal gebeliğimde ne çıktı allahım inş nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş sağlıklı bebişler nasip etsin

hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem:KK43:

Rabbimm gönlünüze göre olanı hayrlisindan versin insAllah canım 🤩
O da cok ugrasiyor canim bu sayfa acildiginsan beri yani 1 yil olacak ben sahidim ondan önce ne kadar denemis bilmiyorum gelsin kendiside anlatir. Allah hepimizin yardimcisi olsun

hic düşünmezdim ikinci için bu kadar uğraşacağımizi cidden hic korunmazdm snrm boyle olacağını bilsem:KK43:

Bilsem bu kadar ugrasacagimi bende hic korunmazdim en bastan baslardim direkt önemsemeye ugrasirdim.

Eski filmleri gördükce korkuyordum ilk basta hemen hamile kalacagim diye..

Back