- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.641
Rahim bölgesinde bazen batma gibi birsey oluyor bugün biraz daha fazla sanki ve belim agriyor. Adet olmayayim (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneddn sonra 14.gun oluyor die biliyorum ben adet uzuyor mu zmnAdet icin erken daha tahminime göre eylül 18 de falan adet olmam lazim galiba. Ama igneden sonra genelde 18. Gün adet oluyorum o da 9 eylüle denk geliyor.
Canim ben 4. Ignemi oldumIgneddn sonra 14.gun oluyor die biliyorum ben adet uzuyor mu zmn
Yaa hayırlısı o zmn beklicez bayaCanim ben 4. Ignemi oldum
Ilkinde 18. Gün adet oldum
Ikincide kimyasal gecirdim 21. Günde adet oldum
Ücüncüde kist olustu 19. Günde adet oldum
İlk canımBen genelde 18. Günde adet oluyorum cok kisidede bjrda böyle denk geldi 18. Gün adet oldular. Ama bazilarida 14. Gün adet oldu.
Bence 14 ve 18. Gün arasi diye düsünmeye calis ilk ignense senin.
Hayirlisi olsun canim insallah tek seferde hamile kalirsin birdaha gerek kalmazİlk canım
InsAllah cnm hayırlısıHayirlisi olsun canim insallah tek seferde hamile kalirsin birdaha gerek kalmaz
Ben bu siteye ilk geldigimde burda tecrübeli arkasaslar vardi bende hicbirsey bilmiyordum onlarin bilgilerine sasiyordum neredeyse doktor kadar bilgileri vardi.. insan demek böyle deneye deneye ögreniyormus insallah sende gerek kalmaz bunlara canimİlk canım
Aminnn ❤InsAllah cnm hayırlısı
Oyle tabi cnm yaşanmışlık olunca tecrübe bilgi oluyor ister istemez ben ilk kk ya uye olmadan kimyasal nedir bilmiorudm yasayinca anladm klomen çatlatma iğnesi neydi bilmiordm bu ay öğrendim hayrlisi olsunBen bu siteye ilk geldigimde burda tecrübeli arkasaslar vardi bende hicbirsey bilmiyordum onlarin bilgilerine sasiyordum neredeyse doktor kadar bilgileri vardi.. insan demek böyle deneye deneye ögreniyormus insallah sende gerek kalmaz bunlara canim
Evet bende burda bircok sey ögrendim. Kimyasalida yasadim ve burda ögrendim yine allah birdaha yasatmasin bu aciyiOyle tabi cnm yaşanmışlık olunca tecrübe bilgi oluyor ister istemez ben ilk kk ya uye olmadan kimyasal nedir bilmiorudm yasayinca anladm klomen çatlatma iğnesi neydi bilmiordm bu ay öğrendim hayrlisi olsun
Insallahhh canımSizde dua edin kizlar hamile olayim insallah tekrar ciksin 2. Cizgi❤
Allah razi olsun canim.Insallahhh canım
İyi geceler cnm grsrz bekliyorumIyi geceler kizlar sabah yine yaptigim testi paylasacagim
Ne ignesi cnm o insAllah guzelce büyümüşlerdr yumoslar ben de durumlar stabil simdilik degerlendrmr zamanimeraba kızlar 6 gün fostimon 75 iğne kullandım. yarın randevum var. bakalım nasıl olmuş yumoşlar. aşılamaya son 3 gün kaldı galiba. sizde durumlar nasıl