• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana ben yoksam başka birine gör dedisonra ama herkesin yöntemi ayni mi canım bir daha anlatacağım başka bir şey diyecek belki bilemem ki
Evet bencede. Izine cikacagini aylar öncesinden biliyorsun ya en bastan baskasina yönlendir yada tamamla. Cok zor böyle isimiz insallah artik olurda birdaha ugrasmayiz. Cok stres oluyor yumurta oldumu olacakmi igne yetisecekmi...

KEndini kasma hiç kuzum evet erken öğrenmek dikkat etmen gereken şeyler varsa iyi oluyor lakin çok strese giriyorsun işte koyulaşacak mi neden silikleşiyor diye yaşadım biliyorum.
Evet canim bundan önceki denemede hergün test yaptim hem ovulasyon hem gebelik testi igne yapmadan önce basladim hergün yapmistim ama birsey olmadi cok stres olmustum. Bu defa daha rahatim. Siliklestigini görmek icin yapayim 4 gün önce baslamis olacagim fazla degil.

Evet bencede. Izine cikacagini aylar öncesinden biliyorsun ya en bastan baskasina yönlendir yada tamamla. Cok zor böyle isimiz insallah artik olurda birdaha ugrasmayiz. Cok stres oluyor yumurta oldumu olacakmi igne yetisecekmi...
İnşallah Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bizi

Canim kendinde neler hissediyorsun ?
3. Günde cok erken bende 4. Gün yani yumurta catladiktan 2 gün sonra farklilar hissettim kendimde. Igne yeni oldugunda olmamisti birsey
İğnenin etkisi büyük ihtimalle zaten cnm bnm icin erkem biliyorum dunde vardu kasık agrim ama sabah cok daha fazlaydi agrim gece iliski oldu ondan mi oldu bilemdim butun gun yatasim geliyor hem grip de geliyor ondan snrm halsizligim bas agrim var umarim gecer cokta şişlik hissediyorum igne hakkini veriyor benim bunye de bence :D

İğnenin etkisi büyük ihtimalle zaten cnm bnm icin erkem biliyorum dunde vardu kasık agrim ama sabah cok daha fazlaydi agrim gece iliski oldu ondan mi oldu bilemdim butun gun yatasim geliyor hem grip de geliyor ondan snrm halsizligim bas agrim var umarim gecer cokta şişlik hissediyorum igne hakkini veriyor benim bunye de bence :KK70:
Insallah gercege dönüsür canim ❤

İğnenin etkisi büyük ihtimalle zaten cnm bnm icin erkem biliyorum dunde vardu kasık agrim ama sabah cok daha fazlaydi agrim gece iliski oldu ondan mi oldu bilemdim butun gun yatasim geliyor hem grip de geliyor ondan snrm halsizligim bas agrim var umarim gecer cokta şişlik hissediyorum igne hakkini veriyor benim bunye de bence :KK70:
Bana çarpıntı yapmıştı sende de oluyor mu ay mide bulantısı agri . Uyku da yapmıştı .

Bana çarpıntı yapmıştı sende de oluyor mu ay mide bulantısı agri . Uyku da yapmıştı .
Ben igneyi persembe günü yaptim canim bise farketmedim. Hatta her igne yaptigimde korkuyorum simdi midem bulanirsa basim dönerse falan diye herseye cok dikkat ediyorum ama neredeyse hicbirsey farketmkyorum ben. Pazartesi sicak basmasi falan basladi ama o igneden degil yumurta cumartesi sabaha karsi catladi ondan sonra vücut progesteron üretiyor progesterondan oluyor saniyorum.

Benim yaptigim ilk igne 2 tane choriomon ignesiydi icinde ovitrellin 2 kati vardi nerdeyse. Ovitrelle de 6500 ben 2 tane yaptim 10 000 likti hcg hormonu onu yaptiktan sonra biraz bas dönmesi mide bulantisi falan olmustu. Ama ovitrelle de bise farketmiyorum cok sükür

Evet ya sıcak basması cok oluyor mide bulantısı özelikle sabah boyle tansiyonum kan sekerim düştü gibi hissettim bugün uyku da yapti baya bende ayaga kalktığımda goz kararması

Cok sükür vücudum saglam görünüyo bu etkilere karsi. Insallah gebe kaldigimdada pek fazla yan etkiler hissetmem. Ama ne olursa olsun allah sabrinida devasinida verir yeterki artik kucagimiza alalim evlatlarimizi en kisa zamanda
MasAllah cnm aman oylr olsun bnem bunyr ilaclara karsi hrp hassasiyet gosteriyor malesef ya

MasAllah cnm aman oylr olsun bnem bunyr ilaclara karsi hrp hassasiyet gosteriyor malesef ya
Insallah allah kolayligini verir canim hepimize. Belli olmazki ne olacagi simdiye kadar sadece kimyasal gecirdim canim insallah gebeligi tamamlamakda nasip olur. Burada yardimci olmaya devam ederim elimden geldigi kadar insallah :)

Kızçeler klomen hapına adetin kaçıncı günü başladınız ???
Ilk kullandigimda adetin 5. Günü basladim ondan sonra adetin 3. Günü oldu hep simdi en sonki baya karisikti femara kullandim bitti ondan sonra klomene basladim adetin kacinci günü oldugu belli degil cünkü bu son denemede hersey karisikti adet gününü bilmiyorum canim

Back