• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O da olabilir kuzum bana doktor 14. Gün dediği için ben 7. Gün bakmaya başlamıştım sonuçta hiç pozitif görmediğim için o bile mutlu ediyordu beni ama bi koyulaştı bi silikleşmişti . Mesela test pozitifti 9. Gün kan verdim 0,96 çıkmıştı 16. Güne kadar takip etmiştim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız anne olmayı bizde tadarız .🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bana doktor önce birsey demedi ben sordum ne zaman test yapayim diye 15 . Gün dedi banada.

O da olabilir kuzum bana doktor 14. Gün dediği için ben 7. Gün bakmaya başlamıştım sonuçta hiç pozitif görmediğim için o bile mutlu ediyordu beni ama bi koyulaştı bi silikleşmişti . Mesela test pozitifti 9. Gün kan verdim 0,96 çıkmıştı 16. Güne kadar takip etmiştim . İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız anne olmayı bizde tadarız .🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mayis daki denemede hergün test yapmistim 13. Gün bile sonradan cok silik cizgi cikmisti igne etkisiyle. Insallah bu defa koyu cift cizgi görmek nasip olur

Günaydın kızlar dün bütün gün kasık karın ağrısı olmuştu akşama doğru hafiflemisti şimdi uyandım yine var ağrım sanki kasık ve karnım uyuşuk gibi farkli hayırlara gelsin acaba çatladı mi artık ya da çatlayacak ondan mi ki ağrılar klomen kullanırken hiç kasık ağrım olmadı desem yeri igneden sonra başladı bugün iğnenin 3. Günü nette hep 3. Günü çatlar yazıyor dün gece ilişki oldu bugün yarın vermemiş dr ne derse onu yapcaz bklk bilerek atladi demek ki 2 sinde tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyor regle kadar

Bana dedi ama gittim doktora baktırmaya iki hafta izin almıştı çok kızmıştım . Ama sen 14 gün ve sonrasını baz aldık tam emin olmak için
Buradan belli oluyor hastalarini ne kasar önemsemedikleri :( bunu cok kisi yasiyor burada hem belirli bir gün veriorlar gel diye hemde orsa olmuyorlar bari bir arkadasina tembihle degilmi. Hic önemsemiyorlar ya su doktorlar bizi. Allah yardimcimiz olsun

Bana dedi ama gittim doktora baktırmaya iki hafta izin almıştı çok kızmıştım . Ama sen 14 gün ve sonrasını baz aldık tam emin olmak için
Evet bende 14. Günü düsündüm hatta karsilastirabilmek icin 10. Gün baslayacagim canim. Hergün yaparim belli olana kadar. Igne etkisinin gectiginide görmek icin erken baslayayim

Günaydın kızlar dün bütün gün kasık karın ağrısı olmuştu akşama doğru hafiflemisti şimdi uyandım yine var ağrım sanki kasık ve karnım uyuşuk gibi farkli hayırlara gelsin acaba çatladı mi artık ya da çatlayacak ondan mi ki ağrılar klomen kullanırken hiç kasık ağrım olmadı desem yeri igneden sonra başladı bugün iğnenin 3. Günü nette hep 3. Günü çatlar yazıyor dün gece ilişki oldu bugün yarın vermemiş dr ne derse onu yapcaz bklk bilerek atladi demek ki 2 sinde tekrar başlayıp gün aşırı devam ediyor regle kadar
Günaydin canim. 3 gün sonra catlamasina gercekten sasirdim. Hayirlisi olsun. Ben bir defa catladigini hissetmistim ignenin 35. Saati hafif agriyla basladi gittikce cogaldi en cok 38. Saat agridi 39. Saate de gecti sonra birdaha olmadi. Belki sende farklidir canim ama spermler kadinin vücudunda 72 saat bazilari dahada uzun yasayabiliyormus insallah yeterlidir ve olur bu defa

Günaydin canim. 3 gün sonra catlamasina gercekten sasirdim. Hayirlisi olsun. Ben bir defa catladigini hissetmistim ignenin 35. Saati hafif agriyla basladi gittikce cogaldi en cok 38. Saat agridi 39. Saate de gecti sonra birdaha olmadi. Belki sende farklidir canim ama spermler kadinin vücudunda 72 saat bazilari dahada uzun yasayabiliyormus insallah yeterlidir ve olur bu defa
Vala bilmiorum canım ya lh testim olsaydı ne zmn çatladigini görürdüm ama malesef yoktu hayırlısı bklm

mrb kızlar bende yine 2. kez bunu kullanacagım sanırım. suan bugun az once geldim 2 adet 15 mm yumurta cıktı.
9 yıllık evliyim. 3 yıldır da korunmuyorum hic hamile kalamadım yasım 32 oluyor

yarın gene gidicekmişim 17 olur umarım . bu ıgnenin saatlerini tutturamam diye korkuyorum
Hayirli olsun tedavin canim benim durumu.da seninkine benziyor. Bende en cok korktugum igneden sonra birliktelik zamanini denk getirememekti. O yüzden cok stres yapiyorum ve hicbir faydasi olmuyordu. Bu defa cok dua ettim namazdan sonra özellikle. Allaha güvendim sigindim biraktim cok sükür denk getirdi insallah birde simdi hamile kalabilmisimdir.. sende dua et canim rahat olmaya calis insallah olacak

yarın gene gidicekmişim 17 olur umarım . bu ıgnenin saatlerini tutturamam diye korkuyorum
tutar insAllah cnm ya
Hayirli olsun tedavin canim benim durumu.da seninkine benziyor. Bende en cok korktugum igneden sonra birliktelik zamanini denk getirememekti. O yüzden cok stres yapiyorum ve hicbir faydasi olmuyordu. Bu defa cok dua ettim namazdan sonra özellikle. Allaha güvendim sigindim biraktim cok sükür denk getirdi insallah birde simdi hamile kalabilmisimdir.. sende dua et canim rahat olmaya calis insallah olacak
Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi

tutar insAllah cnm ya

Cnm sana igne vurundugun gun iliski verdi mi iliski gunleri ne zmndi
Canim her doktor farkli seyler söylüyor ben simdi 4. Igneyi vurdurdzm doktorun dedigin saatlerde tutmadi ben kendi düsünceme göre yapinca oldu. Mümkün oldugu kadar igneden 24 saat sonra birliktelik denk getirmeye calistim bi defasinda 23. Saat olmustu kimyasal kaldim. Simdi bu defada 22,5 saat sonra birliktelik oldu. Tek seferde denk getirmeye calisiyoruz canim. Cünkü spermler zaten vücutta yasiyo erken catlarsada gec catlarsada öyle denk gelir. Igneden 24 saat sonra 2 saat önce veya sonrasida olur.

Back