Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adini markasini bilmiyorum canim kizarmis ekmek yaziyordu fiyat etiketi yazan rafta. Böyle kücük dörtköse seklinde turuncu kahverengi gibi kupkuru ekmek dilimi bisküvi gibi sert. Onlar bulanti olunca falan daha iyi oluyor hem ekmek gibi sonucta biraz besleyici olur beslenmene dikkat et canim kacinci gündesin bugün ? Az kaldi galiba seninde

Bende bulmiyorum canim her doktor biraz farkli düsünüyor ama bence 20 nin altindayken yapilan catlatma ignesi daha iyi oluyor.. zaten ignede biraz büyütüyormus
valla ben kendimden bisey anlamadim hele o boşa giden 2 seneden hicbisey anlamadim doktor a ben israrla lh yüksek bu sorun olurmu dedigimde hayir olmaz dedi catlatma ignesinden sonra takipedevam etmedi hep o hormon ilaclarindan sistimde sisitim simdi gidiyor kilolar çok şükür kendi kendimin doktoru oldum artik

Tesekkür ederim canim bilgi icin ama sasirdim ben genelde 36 saat sonra catliyor yumurta. Bende bir dedasinda hissetmistim 39. Saatte catladi. 3 gün baya uzun geldi bana
Canim doktorlar birsey farketmiyor diyorlar. Ben her defasinda göbegimden yaptim igneyi yumurta hangi tarafimdaysa o taraftan yaptim daha yakin ya belki daha cabuk etki eder daha cabuk oradaki kana gecer diye o düsünceyle öyle yapiyorum
bende şimdi aynilarini yazacaktim 17 mm küçük sınır 18 ve en yuksek 23 mm ye kadr olunca iğne veriyolar ama erken bence iğne için tabi herşey nasip inslah tutar rabbim emeklerini boşa vermesin Fit mutlu anne
Benim dojtorum minumum 16mm demisti 17mm iyi bence zaten hemen catlamiyorya 36 saat icinde 3 mm daha büyüse 20mm oluyor.
Ay kızlar insAllah dogru zmndr ama ne bilim doktorun da vardr bi bildiği hayırlısı olsun insAllah

ilaci kullanali 9 gün oldu canm dün adet günümdu ama aksiyor bazen bakalim artik

Ay kızlar insAllah dogru zmndr ama ne bilim doktorun da vardr bi bildiği hayırlısı olsun insAllah
Ben bazi zamanlar catlatma ignesinden sonra ovulasyon testi yapmistim ona göre catlamasina bakmak icin ne zaman positif olacak diye. Bu sabahmi olmustun sen igneyi ? Istersen mesela simdi 4 saat kadar sivi almamaya calis sonra ovulasyon testi yap koyu cikmasi lazim 2 cizgininde o zaman etki ettigini görürsün icin rahat eder

Doktor ilgilenmeyince kötü oluyor canim haklisin biz burda birbirimizden ve internetten ögrendiklerimizle bazen daha cok yardimci oluyoruz birbirimize. Gidebiliyorsan özele git en azindan insani dinliyorlar biraz daha ciddiye aliyorlar ama zor ya iyi bir doktor bulabilmek. Allah yardimcimiz olsun bizi kendinden baskasina muhtac etmesin dualarimizi kabul edip evlat nasip etsin insallah.

gittiğim doktorda özledi halbuki ah ahhhh

Canim bunu takma düsünme koldan olansa fayda eder insallah allah nasip ettimi hersey vesile olur üzme kendini insallah olacak.
öyle canım inşAllah düşünmemeye çalışcam
testim yok canım hiç ya eczaneden de hic almadım bklm hyrlisi bekleyip göreceğiz
Evet tatli falanda yapiyorlar onunla ama ben daha cok ekmek gibi kullaniyorum ara sira. Üzerine peynir falan koyup yiyorum iyi oluyor birsey yiyemediginde onlar hafif oluyor
Aynen güzel oluyor

100kg dan 79 a dustun maşallah ne güzel canım ya neler yaptin
Evet canım şükür verdim vala ne yaptım genelde klasik diyet lostesini uyguladım ama arada kacamklarim da oldu açıkçası insülin direncim vardi kırıldı bu ay adetten sonra tedaviye başlayınca saldım yicrm bi sure sonra yrniden baslicam sıkıldım biraz su anlik sabitim almadm bklm

Ya cocukken ve gencken ne kadar güzeldi istedigin kadar ye istedigini ye hicbise olmuyordu.. :))

Canim benim cok zor ama fazla üzme kendini en azindan cok fazla üzme. Demesi kolay uygulamasi cok zor ama oldugu kadar artik cünkü stresde cok etkiliyor.
Sabredicem yarında bi hastaneye gideyim kaç santim falan söylemedi canım bu kaçıncı sürekli aynı şeyi yaşıyorum hep geri döndüm eve

Sabredicem yarında bi hastaneye gideyim kaç santim falan söylemedi canım bu kaçıncı sürekli aynı şeyi yaşıyorum hep geri döndüm eve
Doktorunu degistirsen ? Yada simdiki doktoruna anlat stres yapiyor belirsizlik herseyi anlatin desen belki biraz daha özen gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…