• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim senin testinde iyi görünüyor 12. gün icin baya belirgin. kizlar kan verinnnn :))))
Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorum

Yazarsın değerini buraya 🧡 benim ki galiba testin yeri tam da anlam veremedim idrarı damlatınca belirdi ama gölge gibi, kısmet artık yarın bir daha denerim
Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi

Üzüldğm keşke umutlanmasaydım eve geldim hala pozitif idrar testi duruyo demek ki iğnenin etkisi. Bir daha emin olmadan kan testi yaptırmaycağım. Negatif dediklernde insan üzülüyo

Tam değer yazmıyor muydu, çünkü daha çok yeni varsa da, canım bu test hemen mi böyle oldu bekledi mi? Cidden net çizgi var rahat görülüyor.iğnenin etkisi de bu kadar kalmaz ki tuhaf valla
Yok canım yazmıyordu değer sadece <5 negatif yazıyordu kağıtta. Hemen böyle çıktı idrar testim

Back