- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.541
görünüyor canim ben görüyorum benimkisi daha azdi ve daha gec cikmisti olabilir :))Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görünüyor canim ben görüyorum benimkisi daha azdi ve daha gec cikmisti olabilir :))Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
mesajlari sirayla okuyorum kusura bakma canim paylasmissin bile resimi :))Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
canim senin testinde iyi görünüyor 12. gün icin baya belirgin. kizlar kan verinnnn :))))Benim de böyle 12. Gün mü senşn de?
Yol canım olur mu şurda birbirimizin heycanına, üzüntüsüne ortak oluyoruz.benim testin yeri de olabilir güvenemedim hiçmesajlari sirayla okuyorum kusura bakma canim paylasmissin bile resimi :))
Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorumcanim senin testinde iyi görünüyor 12. gün icin baya belirgin. kizlar kan verinnnn :))))
Öyle mi dersin kan mı versem acabaSendeki iğne etkisi değil, ama kendimden emin değilim, kan az daha koyu görürsem veriyim diyorum
Sağlık ocağı bizim burda 10 dan sonra kan almıyor, sizin ki alıyorsa git akşama çıkar,Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorum
Git git bak senin değerin fena çıkmıycak benimki galiba testin yeriGidiyorum 50 kiraya bi yer yapıyormış
Verdim bir saat sonra öıkıcak hayırlısı olsun :)seninkini görmedim benGit git bak senin değerin fena çıkmıycak benimki galiba testin yeri
Yazarsın değerini buraya benim ki galiba testin yeri tam da anlam veremedim idrarı damlatınca belirdi ama gölge gibi, kısmet artık yarın bir daha denerimVerdim bir saat sonra öıkıcak hayırlısı olsun :)seninkini görmedim ben
Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dediYazarsın değerini buraya benim ki galiba testin yeri tam da anlam veremedim idrarı damlatınca belirdi ama gölge gibi, kısmet artık yarın bir daha denerim
Ama seninkini buldum orada da bar baya ikinci çizgi?Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi
Şaka yapıosun, nasıl negatif çıktı ben çok emindim çizgidenKızlar negatif çıktı boşuna umıtlanmışım
Valla ben de öyle ama negatif <5 yazıyorduŞaka yapıosun, nasıl negatif çıktı ben çok emindim çizgiden
Tam değer yazmıyor muydu, çünkü daha çok yeni varsa da, canım bu test hemen mi böyle oldu bekledi mi? Cidden net çizgi var rahat görülüyor.iğnenin etkisi de bu kadar kalmaz ki tuhaf vallaValla ben de öyle ama negatif <5 yazıyordu
Yok canım yazmıyordu değer sadece <5 negatif yazıyordu kağıtta. Hemen böyle çıktı idrar testimTam değer yazmıyor muydu, çünkü daha çok yeni varsa da, canım bu test hemen mi böyle oldu bekledi mi? Cidden net çizgi var rahat görülüyor.iğnenin etkisi de bu kadar kalmaz ki tuhaf valla
valla bizlerde umutlanmistık dur bakalım belki yeni diyedir olamazmıkiKızlar negatif çıktı boşuna umıtlanmışım