• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru haklısın, bence benimki de testin azizliği😔

Bende dün catlama ignesi vuruldum ne sanci ne agri ne de akinti varyine gitti benim yumurtalar bosuna galiba. Ya bu catlatma isinin baska ilaci yokmu acaba.doktor 1 tane daha var ama sürürümde degil diyor.

canim bence var gibi.hepimiz farkli telaslar heyecanlardayiz. güzel ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insallah.
İnşallah canım sürekli bir döngüye giriyoruz işte, hakkımız da hayırlısı olsun :) arkadaşın ki baya belirgindi ona şaşırdım,gittim test aldım yaptım onda birşey çıkmadı bembeyaz o yüzden de testin azizliği gibi geldi

Tek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi
ben yaptıgımda yoktu ıgnenın etkısı gecmıstı 11.gunde dahı gecmıstı tabı her vucudun metobolızması farklı ben cok sıvı tuketen bırıyımm ondan erkende atmıs olabılırım ama 11.gunde bende ıgnenın etkısı bıle yoktu

İnşallah canım sürekli bir döngüye giriyoruz işte, hakkımız da hayırlısı olsun :) arkadaşın ki baya belirgindi ona şaşırdım,gittim test aldım yaptım onda birşey çıkmadı bembeyaz o yüzden de testin azizliği gibi geldi

Tövbe tövbe. Gerci senin daha erken test icin diye biliyorum. Reglin gelmeden umutsuzlanma

Tövbe tövbe. Gerci senin daha erken test icin diye biliyorum. Reglin gelmeden umutsuzlanma
Benim iğnden sonraki 12. İğneyle 13. Günüm yok umutsuz değilim kısmette varsa belli olur bir kaç güne :) ne biliyim buraya bir sürü test örneği attılar baktım hep daha belirgindi

Benim iğnden sonraki 12. İğneyle 13. Günüm yok umutsuz değilim kısmette varsa belli olur bir kaç güne :) ne biliyim buraya bir sürü test örneği attılar baktım hep daha belirgindi

Canim igneden sonraki 12.günde cok cok nadir cikiyor. En garanti 14 15.günlerde bakmak.

Bende dr geldim devlet hastanesine gidiyordum dr seninle isim bitti tup bebek dedi bende hocam bi sorun varmı gorunurde dedim dedi gebe kalamayan hastalarin yuzde 40 ı sebebsiz dedi klomen yazdı ama takibini yapamıcam dedi bayramdan sonra yokum dedi ayın 19 zundan itibaren gun asırı iliski dedi yani bu ay catlatma ignesi yok infertileden randevu al adet olursan dedi moralim sıfır:(

Bende dr geldim devlet hastanesine gidiyordum dr seninle isim bitti tup bebek dedi bende hocam bi sorun varmı gorunurde dedim dedi gebe kalamayan hastalarin yuzde 40 ı sebebsiz dedi klomen yazdı ama takibini yapamıcam dedi bayramdan sonra yokum dedi ayın 19 zundan itibaren gun asırı iliski dedi yani bu ay catlatma ignesi yok infertileden randevu al adet olursan dedi moralim sıfır:KK43:
Başka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş

Back