- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.561
Şaşırtıcı valla adet günün bir daha deneYok canım yazmıyordu değer sadece <5 negatif yazıyordu kağıtta. Hemen böyle çıktı idrar testim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırtıcı valla adet günün bir daha deneYok canım yazmıyordu değer sadece <5 negatif yazıyordu kağıtta. Hemen böyle çıktı idrar testim
Daha yapmam da adetim artık çok gecikirse yaparımŞaşırtıcı valla adet günün bir daha dene
Bilmiyorum ama idrarda görünüp kanda görünmemezlik olmaz bence hayırlısı arrık bir dahaki aylara bakıcaxvalla bizlerde umutlanmistık dur bakalım belki yeni diyedir olamazmıki
Doğru haklısın, bence benimki de testin azizliğiDaha yapmam da adetim artık çok gecikirse yaparım
canim bence var gibi.hepimiz farkli telaslar heyecanlardayiz. güzel ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insallah.Git git bak senin değerin fena çıkmıycakbenimki galiba testin yeri
![]()
Doğru haklısın, bence benimki de testin azizliği![]()
İnşallah canım sürekli bir döngüye giriyoruz işte, hakkımız da hayırlısı olsun :) arkadaşın ki baya belirgindi ona şaşırdım,gittim test aldım yaptım onda birşey çıkmadı bembeyaz o yüzden de testin azizliği gibi geldicanim bence var gibi.hepimiz farkli telaslar heyecanlardayiz. güzel ALLAH im hakkimizda hayirlisini versin insallah.
ben yaptıgımda yoktu ıgnenın etkısı gecmıstı 11.gunde dahı gecmıstı tabı her vucudun metobolızması farklı ben cok sıvı tuketen bırıyımm ondan erkende atmıs olabılırım ama 11.gunde bende ıgnenın etkısı bıle yoktuTek işte pozitif çıksa da iğnenşn etkisi mi emin olamıcam ama dün sorduğum doktor 12. Gün iğnenin etjsi biter dedi
İnşallah canım sürekli bir döngüye giriyoruz işte, hakkımız da hayırlısı olsun :) arkadaşın ki baya belirgindi ona şaşırdım,gittim test aldım yaptım onda birşey çıkmadı bembeyaz o yüzden de testin azizliği gibi geldi
Benim iğnden sonraki 12. İğneyle 13. Günüm yok umutsuz değilim kısmette varsa belli olur bir kaç güne :) ne biliyim buraya bir sürü test örneği attılar baktım hep daha belirgindiTövbe tövbe. Gerci senin daha erken test icin diye biliyorum. Reglin gelmeden umutsuzlanma
Benim iğnden sonraki 12. İğneyle 13. Günüm yok umutsuz değilim kısmette varsa belli olur bir kaç güne :) ne biliyim buraya bir sürü test örneği attılar baktım hep daha belirgindi
Gittiğim yere de sinir oldum <5 yerine tam değeri söyleseler keşke o hayal kırıklığıyla da sormadım artık
Doğru diyorsun canım, adeti bekliyim en iyisi. İnsan kendi başına gelince bir tuhaf hallere bürünüyor işteCanim igneden sonraki 12.günde cok cok nadir cikiyor. En garanti 14 15.günlerde bakmak.
İdrar üç değerinin falan göterebiliyor mu ki laboquickti marka. Hayırlısı olsun Canım ya üzülmeyeceğimCanim belki 3 falandir.degeri 1 2 olup katlanarak artan arkadaşlarimiz oldu.
İdrar üç değerinin falan göterebiliyor mu ki laboquickti marka. Hayırlısı olsun Canım ya üzülmeyeceğim
Aa doğru o senin 11. Gündü değil mi, sabah idrarıyla olan, foto da çıkıyor muydu oCanim labiquik benim 17degerimi ölcmüstu daha önce.
Başka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuşBende dr geldim devlet hastanesine gidiyordum dr seninle isim bitti tup bebek dedi bende hocam bi sorun varmı gorunurde dedim dedi gebe kalamayan hastalarin yuzde 40 ı sebebsiz dedi klomen yazdı ama takibini yapamıcam dedi bayramdan sonra yokum dedi ayın 19 zundan itibaren gun asırı iliski dedi yani bu ay catlatma ignesi yok infertileden randevu al adet olursan dedi moralim sıfır![]()