- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.501
o zaman iyi görünüyor canim. istersen bir kan ver 2 gün sonra tekrar ver.Hayır iğne yapmadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman iyi görünüyor canim. istersen bir kan ver 2 gün sonra tekrar ver.Hayır iğne yapmadm
bu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyorHayır iğne yapmadm
Sizce gebelik varmıbu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyor
nezaman hamile kalacaz bız ya anneme adet oldugumu soyledım kadın üzüntüsünden kendını sokaga atmıs gezıyor kayınvalıdeme de soyledım adet oldum gene dıye beklemesın dıye..salak gıbı ınsanları de ümitlendırıyorum yok ıgneyı şugun oldum yok şugun adet beklıyorum dıye boşuna beklemesınler dıye bıde anlatıyorum sonrsyıne bayram gelıyor yine soracaklar varmı bısey dıye??benım yine içim kan aglarken dusunmuyoruz hayırlısı nasıp deyıp gececemnasıl bir sınav bu allahım ya anlamıyorumbu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyor
canim ikinci cizgi görünüyor olabilir iyi görünüyor. yarin sabah tekrar yap veya kan ver. bence var gibiSizce gebelik varmı
üzme kendini canim. en iyisi kimseye söyleme. olunca 4. ayda filan söyle bence. sürekli böyle cok stres oluyor. ben 1-2 yakin arkadasim ve annem ve esim disinda kimse bilmiyor. arkadaslarda öyle sormuyorlar rahatsiz etmiyorlar birsey olsa söylerim ben diye bekliyorlar herhalde. bazen biraz kilo aliyorum karnimdan bir defa sormustu ugrasiyorum diyordun hamilemisin yoksa diye. yok yag diyorum bende :)) zor gercektennezaman hamile kalacaz bız ya anneme adet oldugumu soyledım kadın üzüntüsünden kendını sokaga atmıs gezıyor kayınvalıdeme de soyledım adet oldum gene dıye beklemesın dıye..salak gıbı ınsanları de ümitlendırıyorum yok ıgneyı şugun oldum yok şugun adet beklıyorum dıye boşuna beklemesınler dıye bıde anlatıyorum sonrsyıne bayram gelıyor yine soracaklar varmı bısey dıye??benım yine içim kan aglarken dusunmuyoruz hayırlısı nasıp deyıp gececemnasıl bir sınav bu allahım ya anlamıyorum
Canım benim senin adına inan çok sevindim, ne kadar güzel büyümüşler bak :)
ay masallah canim cok sevindim senin adina. cok güzel olusmuslar :)) ne güzel doktorun kendisi cagirmis catlamadiysa tekrar igne yapmak icin ben kendim geleyim bakilsin diyorum ona ragmen gerek yok diyorlar. ay bu defa olsun allahim ya
olsun sonucta istedigin olacak ya iyi yine insallah olur bu defa :))Yok canim o cagirmadi ben israr ettim. Mecbur kaldi.
olsun sonucta istedigin olacak ya iyi yine insallah olur bu defa :))
aynen öyle canim hayirlisi olsun insallah birdaha kayip yasamaNasip canim 3 kimyasaldan sonra kendimi şartlandirmiyorum. Sonra yıkım oluyor.3 4 yumurtayla hicbir problem yokken gebelik elde edemeyen arkadaslarimiz var. Nasip olmadan olmuyor.
Günü hatta saati şaşmaz adetimin maşallah ama işte olmuyo olmuyo biraz bekle test Alsanda hemen yapma ilaç yanıltabilir belki dayanmak çok zor bilirim ama sabır :) ne kadar imkansız denenlerin bile kendiliğinden oluyo Bebişleri bizimde olacak inşallah en 2 yılı geçti bekliyorum zor işlerBirlikte aşılma yaptırmıştık ya ondan sonra ben de adet düzeni kalmadı en son 76 gün bekledim ilaçlar iğneler öyle oldum. Doktorumu değiştirdim, bu gittiğim bizim konuyla daha ilgili. O da famera başladı . Senin durumun da klomenle olmaz, kilo aldırır aksine almamn lazım, pco çok dirençli zaten dedi. Bekliyorum bakalım, sonrasında rahim filmi çekicek ondan sonra aşılama dedi. Tüp bebek yaz için çok düşündüm ama kaldıramaycağımı fark ettim. Evleneli 11 ay oldu ben daha 3. Yü deneyebildim adet düzensizliğim hat safhaya çıktığı için. Test bir yanım deli gibi yap diyor, diğer yanım bembeyaz görmekten bıktı :) bugün test alabilirsem yapıcam. Vardır bizim de bir zamanımız elbet, sen de çok da bir düzen sıkıntısı yoktu diye hayırlıyorum olur bence kendiliğinden
Çatlat çatlar kötüyü düşünüp çağırma sen :) inanalım güzel olsun. Ben de hergün test alıcam diye çıkıyorum, alamadan dönüyorum, belirti arıyorum o da yok. Bu gidişle oluncaya kadar bekliycemEvet canim bende cok sasirdim. Insallah catlarlar. Ve tutar.aslinda asilama yapalim dedi. Ama 1500tl +250tl malesef karsilayamayiz dedim.oyüzden kendimiz deniyoruz .dün ve bugünü degerlendirdik.cuma cumartesi pazartesiyide degerlendiricez.
Maşallah çok şansılın, benim de aslında 1/2 gün oynardı. İlaçlar, stres derken bozuldu iyice. Elbet vardır zamanı aynı düşünüyoruz. Test de yapamıyorum da aslına bakarsan elim bi gitmiyor. Beklemeyi de öğrendik :) belirti arıyorum bulamıyorumGünü hatta saati şaşmaz adetimin maşallah ama işte olmuyo olmuyo biraz bekle test Alsanda hemen yapma ilaç yanıltabilir belki dayanmak çok zor bilirim ama sabır :) ne kadar imkansız denenlerin bile kendiliğinden oluyo Bebişleri bizimde olacak inşallah en 2 yılı geçti bekliyorum zor işler
Çatlat çatlar kötüyü düşünüp çağırma sen :) inanalım güzel olsun. Ben de hergün test alıcam diye çıkıyorum, alamadan dönüyorum, belirti arıyorum o da yok. Bu gidişle oluncaya kadar bekliycem
Hhha akşam akşam güldürdün kız beni :) Rabbim de seni güldürsün. Herkes bir sürü belirti yazıo kuzum akıntı, göğüs ağrısı, rengi, yok yani hiç biri.Canim belirti arama zaten. Bu gidisli bebisin 40 i cikinca alican testi
Hhha akşam akşam güldürdün kız beni :) Rabbim de seni güldürsün. Herkes bir sürü belirti yazıo kuzum akıntı, göğüs ağrısı, rengi, yok yani hiç biri.
Süper canım çok sevindimGunaydin kizlar simdi ciktik d9ktordan solda 22ml ve 20ml 2yumurta sagda 15ml yumurtam olmus. Şükürler olsun. 15ml ise yaramaz dedi. Diger ikisi icin bu aksam catlatma ignesi olucam. Reglinin 21.günü progesrtan tessti yapalim dedi. Bende 21.gun catlamadiysada mudahale olmaz bakmanin anlami yok dedim.ozaman cumartesi gel catlamadiysa yeniden catlatma ignesi yapalim dedi.
Bişey arama çok yanıldık o belirtilere bi kaç gün daha bekle test öyle yap hiç olmazsa ilaç etkisi mi diye düşünmezsin canımMaşallah çok şansılın, benim de aslında 1/2 gün oynardı. İlaçlar, stres derken bozuldu iyice. Elbet vardır zamanı aynı düşünüyoruz. Test de yapamıyorum da aslına bakarsan elim bi gitmiyor. Beklemeyi de öğrendik :) belirti arıyorum bulamıyorum