• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Hersey maddiyata bakıyor iste biraz bekleyip aşılama denicem once daha kadın doguma gitmicem

Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Vaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dedi

Şimdi regl olursam üçüncü gün gel klomene başlıcaz tekrar demişti doktor. ama ben şehir dışında olucam sizce kızlar ben klomeni içeyim mi doktora gitmeden

Canim sakin deneme oss olursun. Ben doktoruma tatildeyken sordum. Sakın yapma dedi. Cocuk sahibi olucam derken komple tüplerine zarar verirsin. Ya tatil planini degistir. Ya da zaten klomenin etkisi 2ay devam ediyor.

Canim sakin deneme oss olursun. Ben doktoruma tatildeyken sordum. Sakın yapma dedi. Cocuk sahibi olucam derken komple tüplerine zarar verirsin. Ya tatil planini degistir. Ya da zaten klomenin etkisi 2ay devam ediyor.
Tamam canım olmadı doktora yazıp sorarım o gün geldiğinde içmem Allah korusun

Yol canım olur mu şurda birbirimizin heycanına, üzüntüsüne ortak oluyoruz.benim testin yeri de olabilir güvenemedim hiç😅
canim baya görünüyor bence. benim 13. günde cok cok az görünüyordu yeri belliydi igne etkisinden. bu seninki rahat görünüyor insallah bebektendir haber ver heycanlandim bende insallah olumludur sonuc

Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorum
canim simdi tek seferde belli olmaz kan verdikten 2 gün sonra tekrar vermelisim cogaliyormu azaliyormu bakmak icin ondan sonra yine 2 gün sonra tekrar verebilirsin o zamana kesinlesir insallah.

saglik ocagini bilmiyorum canim normalde hastaneye verince en gec 1 saatte falan cikiyor galiba 90 dakikada cikmis oluyo

benimde tiroit az calisiyor cok sükür hasimoto degilmis ama deger bi düsüyo bi yükseliyor hap kullaniyorum ama denge saglanamadi :( insallah birsey olmaz canim varsa, allahim korusun

hunnapagaci canim bu mesaji nerde yazdin göremedim ama doktora danismadan icme önce bir muayene etsin ona göre veriyor ilaci eger kist falan veya baska sorun varsa vermez tehlikeli olabilir. kücücük bir hap ama hormon sonucta vücudumuzda hormonlar cok büyük etkiler yapiyor. gittigin yerde imkanin varsa doktora gitmeye calis bence canim veya doktorunla telefonda konus onun dedigine göre hareket et durumunu anlatirsan sana bir yol gösterebilir

Back