- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #28.581
Aa doğru o senin 11. Gündü değil mi, sabah idrarıyla olan, foto da çıkıyor muydu o
Benim 12.günde 17.degeri ölcmustü canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa doğru o senin 11. Gündü değil mi, sabah idrarıyla olan, foto da çıkıyor muydu o
Ben de valla olacaksa artık direkrBaşka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş
peki sonra ne oldu?Benim 12.günde 17.degeri ölcmustü canim.
Oyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadarBaşka doktora gitmcanım olmaz mı ne kadar umutsuz konulmuş
Hersey maddiyata bakıyor iste biraz bekleyip aşılama denicem once daha kadın doguma gitmicemOyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Vaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dediOyle canimı sktıkı sebessiz diyor hem hemde tup bebek ben bu ilacıda kullanıp biraz dinlenmeye geccem belkide yasla ilgili oyle demis olabilir duyuyorum klomeni 5 6 kez deneyen var 2 kere denedi umutsuz konustu bu kadar
Toplamda mı 3 kez yas kac acabaVaşla ben tüp benek de istiyorum aslında yüksek başarı oranı doktoruma da dedim ama doktor dur daha üç kez deneyeceğiz dedi
Ben de valla olacaksa artık direkr
peki sonra ne oldu?
O marka gerçekten iyi bu konuda, düşük falan yakalıyor hemenBenim 12.günde 17.degeri ölcmustü canim.
Evet yaşım 30 hiç klomen denememiştim ilk kez denedim üç ay böyle sonra aşılama sonra tüp bebek dediBu doktorlar
Toplamda mı 3 kez yas kac acaba
Anladım bakalım ya reglime 4 gün var Allahtan ümit kesilmezCanim 12.günde 17 degerdi sonraki günlerde en fazla 23 e cikti kimyasal gebelik oldu.
Bu doktorlar
Toplamda mı 3 kez yas kac acaba
[/QUOTE b
Bende 34 yasındayım benimde ilk denemem ilk defa kullandim bu ilacları hepimizin hakkında hayrlısı olur insallahhEvet yaşım 30 hiç klomen denememiştim ilk kez denedim üç ay böyle sonra aşılama sonra tüp bebek dedi
Ilac bittiginde dönmüs olacakmisınŞimdi regl olursam üçüncü gün gel klomene başlıcaz tekrar demişti doktor. ama ben şehir dışında olucam sizce kızlar ben klomeni içeyim mi doktora gitmeden
Şimdi regl olursam üçüncü gün gel klomene başlıcaz tekrar demişti doktor. ama ben şehir dışında olucam sizce kızlar ben klomeni içeyim mi doktora gitmeden
Tamam canım olmadı doktora yazıp sorarım o gün geldiğinde içmem Allah korusunCanim sakin deneme oss olursun. Ben doktoruma tatildeyken sordum. Sakın yapma dedi. Cocuk sahibi olucam derken komple tüplerine zarar verirsin. Ya tatil planini degistir. Ya da zaten klomenin etkisi 2ay devam ediyor.
canim baya görünüyor bence. benim 13. günde cok cok az görünüyordu yeri belliydi igne etkisinden. bu seninki rahat görünüyor insallah bebektendir haber ver heycanlandim bende insallah olumludur sonucYol canım olur mu şurda birbirimizin heycanına, üzüntüsüne ortak oluyoruz.benim testin yeri de olabilir güvenemedim hiç![]()
canim simdi tek seferde belli olmaz kan verdikten 2 gün sonra tekrar vermelisim cogaliyormu azaliyormu bakmak icin ondan sonra yine 2 gün sonra tekrar verebilirsin o zamana kesinlesir insallah.Öyle mi diyorsun kan vermek için sağlık ocağına gitsem ne zaman çıkar acaba? Ya aslında beklemek istiyorum da haşimatoyum ben bişi olur diye korkuyorum
mesajlari sirayla okumakta cok heycanli oluyorVerdim bir saat sonra öıkıcak hayırlısı olsun :)seninkini görmedim ben
hunnapagaci canim bu mesaji nerde yazdin göremedim ama doktora danismadan icme önce bir muayene etsin ona göre veriyor ilaci eger kist falan veya baska sorun varsa vermez tehlikeli olabilir. kücücük bir hap ama hormon sonucta vücudumuzda hormonlar cok büyük etkiler yapiyor. gittigin yerde imkanin varsa doktora gitmeye calis bence canim veya doktorunla telefonda konus onun dedigine göre hareket et durumunu anlatirsan sana bir yol gösterebilirCanim sakin deneme oss olursun. Ben doktoruma tatildeyken sordum. Sakın yapma dedi. Cocuk sahibi olucam derken komple tüplerine zarar verirsin. Ya tatil planini degistir. Ya da zaten klomenin etkisi 2ay devam ediyor.