Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birlikte bekleyelım o halde canım cunku ben de oldumuzuldum ama napalım doktora yazdım 2ay ara verelım dedı 2ayda da olmazsa aşılama deneyecem ben ovulasyon kiti almayı dusunuyorum sız nekadardır denıyosunuz??
Canım ben 1.5 senelik evliyim baktim olmuyor dr gittim ikinci denemem klomen ve catlatma ignesiyle dr bana ust uste 3 kere denicez dedi yarın randevum var gitcem bakalım

Canım ben 1.5 senelik evliyim baktim olmuyor dr gittim ikinci denemem klomen ve catlatma ignesiyle dr bana ust uste 3 kere denicez dedi yarın randevum var gitcem bakalım
bız de 2yıllık evlıyız ama kasım’dan beri deniyoruz.Ama ben bugün doktora msj yazdım ılac iğne kullanmak ıstemıyorum dıye 2aylıgına kendı halıne bırakalım dedı olmazsa aşılama deneyecem ekim’de ınsallah gerek kalmaz ne dıyeyım ben de sıkıntı yok aslında benim adetlerım duzenlı yumurtluyorum da eşimde biraz sıkıntı vardı o da düzeldi gibi sanki bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Benimde adetlerim duzenli biseyde soyledigi yok doktorun sebepsiz olmuyor gebelim esimin sonucları cok iyi bendede bi skntı gorunmuyor bende rahim filmi cekincem olmazsa bu aydan sonra vakti saati var herseyin ama insan ilaclardanda bunalıyor rabbim insallah asılamaya tup bebege bırakmaz

. normalde başım agrısa ılac kullanmayan ben 2aydır hormon ılaclarıyla yaşıyorum bebek ıcın tabıkı deger ama tutmayınca ınsanda heves kacıyor nebılım doktor 2ay kendılıgıne bırakalım deyınce de sevındım rahım filmi de cektırdım ben ovulasyon kiti deneyecem 2ayda onla da bayagı tutturuyolar bıde onu deneyeyım 2ay o da tutmazsa aşılama denerım artık napayım

Elimizden geleni yapıyoruz iste nasipten otesi yok rabbim hepimize tez zamnda nasip etsin evet ilk defa bende aldım ovulasyon testi

Süper canım çok sevindim
Havuç da ye istersen ek olarak
İnşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle

Havucta aldim canim.dün oğlen 12 de ignemi vuruldum. Şuana kadar ne akinti ne kasik agrisi olmadi. Bendeki problem zaten catlayamamasi.yarib sabah kontrole gidicem catlamismi diye.

Eklentiler

• 7E80884F-0C82-4BB9-899B-FFB1B83B4F9B.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 41
canim 13. gün olabilir artik görünüyorsa dua edelim kimyasal olmasin tutunsun bebegin sana simsiki varsa. testi buraya koy istersen rengini siyah beyaz yap daha iyi görünür bakalim bizde. benim 13. gün sonradan cok cok hafiften görünüyordu cizgi birsey yoktu sma sende rahat görünüyosa olabilir canim bende heycan yaptim simdi :))) kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…