- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.521
Aldım test, dediğin gibi olur inşallahCok erken daha canim.sen cift cizgiyi gör belirtiler sonra cikar merak etme.
Rd
Vallahi o da doğru herşeyi yaşıyorduk, o da var, bu da var diye. Aldım az önce test. Dursun bakalım evdeBişey arama çok yanıldık o belirtilere bi kaç gün daha bekle test öyle yap hiç olmazsa ilaç etkisi mi diye düşünmezsin canım
Canım ben 1.5 senelik evliyim baktim olmuyor dr gittim ikinci denemem klomen ve catlatma ignesiyle dr bana ust uste 3 kere denicez dedi yarın randevum var gitcem bakalımbirlikte bekleyelım o halde canım cunku ben de oldumuzuldum ama napalım doktora yazdım 2ay ara verelım dedı 2ayda da olmazsa aşılama deneyecem ben ovulasyon kiti almayı dusunuyorum sız nekadardır denıyosunuz??
bız de 2yıllık evlıyız ama kasım’dan beri deniyoruz.Ama ben bugün doktora msj yazdım ılac iğne kullanmak ıstemıyorum dıye 2aylıgına kendı halıne bırakalım dedı olmazsa aşılama deneyecem ekim’de ınsallah gerek kalmaz ne dıyeyımCanım ben 1.5 senelik evliyim baktim olmuyor dr gittim ikinci denemem klomen ve catlatma ignesiyle dr bana ust uste 3 kere denicez dedi yarın randevum var gitcem bakalım
Benimde adetlerim duzenli biseyde soyledigi yok doktorun sebepsiz olmuyor gebelim esimin sonucları cok iyi bendede bi skntı gorunmuyor bende rahim filmi cekincem olmazsa bu aydan sonra vakti saati var herseyin ama insan ilaclardanda bunalıyor rabbim insallah asılamaya tup bebege bırakmazbız de 2yıllık evlıyız ama kasım’dan beri deniyoruz.Ama ben bugün doktora msj yazdım ılac iğne kullanmak ıstemıyorum dıye 2aylıgına kendı halıne bırakalım dedı olmazsa aşılama deneyecem ekim’de ınsallah gerek kalmaz ne dıyeyımben de sıkıntı yok aslında benim adetlerım duzenlı yumurtluyorum da eşimde biraz sıkıntı vardı o da düzeldi gibi sanki bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
. normalde başım agrısa ılac kullanmayan ben 2aydır hormon ılaclarıyla yaşıyorum bebek ıcın tabıkı deger ama tutmayınca ınsanda heves kacıyor nebılım doktor 2ay kendılıgıne bırakalım deyınce de sevındım rahım filmi de cektırdım ben ovulasyon kiti deneyecem 2ayda onla da bayagı tutturuyolar bıde onu deneyeyım 2ay o da tutmazsa aşılama denerım artık napayımBenimde adetlerim duzenli biseyde soyledigi yok doktorun sebepsiz olmuyor gebelim esimin sonucları cok iyi bendede bi skntı gorunmuyor bende rahim filmi cekincem olmazsa bu aydan sonra vakti saati var herseyin ama insan ilaclardanda bunalıyor rabbim insallah asılamaya tup bebege bırakmaz
Elimizden geleni yapıyoruz iste nasipten otesi yok rabbim hepimize tez zamnda nasip etsin evet ilk defa bende aldım ovulasyon testi. normalde başım agrısa ılac kullanmayan ben 2aydır hormon ılaclarıyla yaşıyorum bebek ıcın tabıkı deger ama tutmayınca ınsanda heves kacıyor nebılım doktor 2ay kendılıgıne bırakalım deyınce de sevındım rahım filmi de cektırdım ben ovulasyon kiti deneyecem 2ayda onla da bayagı tutturuyolar bıde onu deneyeyım 2ay o da tutmazsa aşılama denerım artık napayım
Doktora sordum internette 12. Gün etkisi geçer dedi sabah gene pozitif kafam karıştı çokevet hemde ne zor allah sabrini versin canim
Canım ben bugün test yaptım,13 günüm ben çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor, sonradan da çıkmadı, idrarı damlattıktan sonra belirdi. Test yerimidir ki heyecan yaptımCok erken daha canim.sen cift cizgiyi gör belirtiler sonra cikar merak etme.
Rd
Bugün de varsa kan ver bence, bende de şu an silik bir gölge belirdiDoktora sordum internette 12. Gün etkisi geçer dedi sabah gene pozitif kafam karıştı çok
Süper canım çok sevindim
Havuç da ye istersen ek olarak
İnşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle
Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
Baktığım da zorlanmadan görüyorum ama foto da o kadar çıkmıyor, renklerle de oynamadım
Benim de böyle 12. Gün mü senşn de?Bugün de varsa kan ver bence, bende de şu an silik bir gölge belirdi
canim o kadar belirgin ikinci cizgi varsa olabilir kan verdinmi ? yaptigin testlerin fotografi koy istersen buraya birlikte düsünelimDoktora sordum internette 12. Gün etkisi geçer dedi sabah gene pozitif kafam karıştı çok
Senin foto da çok güzel çıkmış, evet iğnden sonra 12 ama testimin duyarlılığını bilmiyorumBenim de böyle 12. Gün mü senşn de?
İnşallah iğneni etksi geçmiştir ya hamileliktendir. Kan vericek misin?Senin foto da çok güzel çıkmış, evet iğnden sonra 12 ama testimin duyarlılığını bilmiyorum
Elimde fotodan daha net, çok arada kaldım vallahi :) testi de hiç duymadığım bi marka, yerimi acaba diye düşünüyorumValla bende gördüm bariz. Senin bayram şekerin geldi galiba. Hemen kan ver bence
canim 13. gün olabilir artik görünüyorsa dua edelim kimyasal olmasin tutunsun bebegin sana simsiki varsa. testi buraya koy istersen rengini siyah beyaz yap daha iyi görünür bakalim bizde. benim 13. gün sonradan cok cok hafiften görünüyordu cizgi birsey yoktu sma sende rahat görünüyosa olabilir canim bende heycan yaptim simdi :))) kan ver istersenCanım ben bugün test yaptım,13 günüm ben çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor, sonradan da çıkmadı, idrarı damlattıktan sonra belirdi. Test yerimidir ki heyecan yaptımvuslatahasretim Mavili hatun
Sendeki iğne etkisi değil, ama kendimden emin değilim, kan az daha koyu görürsem veriyim diyorumİnşallah iğneni etksi geçmiştir ya hamileliktendir. Kan vericek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?