• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef benimde bu ay yine husran sabah regl oldum:KK43:
birlikte bekleyelım o halde canım cunku ben de oldum😔uzuldum ama napalım doktora yazdım 2ay ara verelım dedı 2ayda da olmazsa aşılama deneyecem ben ovulasyon kiti almayı dusunuyorum sız nekadardır denıyosunuz??

devami gelmezse yarin sabah tekrar test yap bence canim. tedaviden sonra adet olmak bile cok iyi. allah korusun bide kist olsa birde aylarca onunla ugrasiyorsun
evet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..
hayirlisi olsun canim :KK43:(
amin 😓😓
canim yumurtladan sonraki süre herkezde farkli oluyor 11-18 gün normal sayiliyordu galiba
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı.. 😪😪
Ben hiç 14. Günde bile hasta olmadım o yüzden 12 ye şaşırdım. Belki de gelmez, bu şekilde öğrenen de çok oldu. Tabi hakkı da hayırlısı olsun. Bişey de diyemiyor insan😔
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum 😓😓😓😓

amin 😓😓

Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum 😓😓😓😓
dinlen canim birsey yapma sükret dua et zikirler yap insan öyle biraz daha kolay sabredebiliyor

ben büyük ebced hedabiyla yapilan fettah zikrine basladim baya uzun zaman idare eder beni :) sinirlendigimde üzüldügümde bazen düsünmekten kafayi yiyecek gibi oluyorum o zikire devam ediyorum bir süre sonra rahatliyorum. ne olursa olsun yine allaha siginacagiz ondan isteyecegiz baska carrsi yok

amin 😓😓

Seni şu an bizden başka da kimse anlayamaz, aylarca mücadele veriyoruz. Her seferinde benzer heyecanlar, tamam bu sefer daha iyi başladım. Bilmiyorum ben de çok üzüldüm 😔

Kızlar bu testte gebelik varmı sizce 2 saat içinde çift çizgi oldu adete daha 3 gün var IMG_20190807_204857.jpg

Eklentiler

• IMG_20190807_204839.jpg
    IMG_20190807_204839.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20190807-WA0063.jpeg
    IMG-20190807-WA0063.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20190808_000829.jpg
    IMG_20190808_000829.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 20
Back