• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtaların gelişti ama değil mi problem ne ya da problem var mı?sebepsiz mi?
bilmiyorum doktorlar tam birsey söylemiyorlar. klomenle 17. günde 17 mm lik 1 tane yumurta olmustu cok gec ve daha cok kücüktü sonraki denemede 2 yumurta 10 mm e kadar büyüdü sonra büyümedi kaldi öyle. sonra femarayla 1 tane olustu 14. günde 20 mm likti bir tane. sonrakinde kist olustu.

ilaca ragmen cok az yumurta olusuyor ve gec olusuyor bence. catlatmak icinde igne kullaniyoruz zamani ayarlayabilmek icin. doktorlarin hicbiri bir sebep söylemedi

Kızlar geçen hafta yani 24 temmuz çatlama iğnesi oldum adetim e 6 gün var dünden bu yana sürekli akıntı geliyor bazen fazla bazen normal beyaz renkli yoğun bir akıntı şu gibi değil yani o bölge hep nemli acaba iğnenin etkisi mi normalde böyle hiç olmamıştım yumurtlama harici

Yok kız doğururken anlarsın😅

Ben cift cizginineger hamile kalabilirsem 50 li gebelik testi aliphergün test yapicam.ilk cift cizgiyi gördügüm testi kolye yapipboynumami assam diyorum. Ama bu gidisle benim zor gibi

Ayrıca size tavsiyem benim yumurta rezerv çok kötü dedi doktor umursamadan arı sütü bal polen propolis her sabah akşam aç karnına yedim yine aç karnıma kestane bali bir tatlı kaşık i üzerine tarçın serperek yedim doktora kontrole gittiğim de masalı 2 yumurta dan 6 ya çıktığını söyledi hemde erken menopoz dediği halde yani sizde moral bozmayın bunları yapmanızı tavsiye ederim

Kızlar geçen hafta yani 24 temmuz çatlama iğnesi oldum adetim e 6 gün var dünden bu yana sürekli akıntı geliyor bazen fazla bazen normal beyaz renkli yoğun bir akıntı şu gibi değil yani o bölge hep nemli acaba iğnenin etkisi mi normalde böyle hiç olmamıştım yumurtlama harici
Ignenin etkileri 14 gun suruyormus canım ama insallah hamilelik belirtisidir

bilmiyorum doktorlar tam birsey söylemiyorlar. klomenle 17. günde 17 mm lik 1 tane yumurta olmustu cok gec ve daha cok kücüktü sonraki denemede 2 yumurta 10 mm e kadar büyüdü sonra büyümedi kaldi öyle. sonra femarayla 1 tane olustu 14. günde 20 mm likti bir tane. sonrakinde kist olustu.

ilaca ragmen cok az yumurta olusuyor ve gec olusuyor bence. catlatmak icinde igne kullaniyoruz zamani ayarlayabilmek icin. doktorlarin hicbiri bir sebep söylemedi
Benim doktorum bana bir de astalife diye bi vitamin verdi yumurta gelişmi için istersen bir araştır ya da doktora sor

Back