• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de aynısı maalesef 24undemı olmustun sende??mıllet ıgnesız 4-5gun kala silik cızgıyı goruyor ben iğnenin etkısı gecse dahi gebelık olussa yuksele hcg’nin bızde daha bariz görünecegınu goruyorum onlarda 0’dan yukselıyor bızde varolanın ustune eklenmesı lazım bu sebeple olsa cıkardı boşuna umutla beklemeyelım ben regl olmayı beklıyorum artık😞
yazmissin sonra tarihi canim simdi gördüm. bence sen arife günü test yap daha erken

Eşim in değerleri sperm 120 milyon morfoloji 4 ama ileri hareketli yüzde 22 çıktı doktor düşük diyor keçi boynuzu yiyor hergün inşallah yükselir inşallah hep birlikte güzel haber alırız 🙏
canım sızın degerlerınız cok guzel bızım sayı 70mılyon morfolojı 4 ılerı hareketlı a+b(4+3) 44 ama a degerı %8 asıl onemlı olan da buymus🤢ürolog eşime seninkiler tembel demıs o degıl benım adamın kendı de tembel🤭şüphelenıyordum seninkiler senin gibi ağır kanlıdır dıye🤣bu bide düzelmiş hali 3ay once sayı 28mılyon hareketlılık toplamda %30 morfolojı 1di😏vardır zamanı ne dıyelım canım hakkımızda hayırlısı olsun🙏

Ben cift cizginineger hamile kalabilirsem 50 li gebelik testi aliphergün test yapicam.ilk cift cizgiyi gördügüm testi kolye yapipboynumami assam diyorum. Ama bu gidisle benim zor gibi
Ah canım inşallah gönlünden geçen gibi olsun da yap doya doya 😊 benim evde 1 tane bile yok, bugün 8. Günüm. Hiçbir belirtimde yok, eskiden bi iğne olunca göğüslerim falan acırdı yok şimdi sadece belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor, sanırım farklı bir sıkıntım var bel/bacak bölgesin de

Kızlar ya testi bir yine bakayım dedim çöp de gözüme çarptı belli belirsiz bir çizgi var yani ben görüyorum kesin ama kamera ya. Çıkmıyor gibi sizce iğne etkisi mi geçmedi hala

Burada biraz belli gibi

Eklentiler

• 20190804_145329_HDR.jpg
    20190804_145329_HDR.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 37
Ah canım inşallah gönlünden geçen gibi olsun da yap doya doya 😊 benim evde 1 tane bile yok, bugün 8. Günüm. Hiçbir belirtimde yok, eskiden bi iğne olunca göğüslerim falan acırdı yok şimdi sadece belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor, sanırım farklı bir sıkıntım var bel/bacak bölgesin de

Canim hep derim bacaga vuran bel agrisi gebelik belirtisi diye.en azindan bende öyle oldu. Benimde yarin sabah yumurta kontrolüm var. Stres diz boyu... insallah büyümüstür. :dua:

Canim hep derim bacaga vuran bel agrisi gebelik belirtisi diye.en azindan bende öyle oldu. Benimde yarin sabah yumurta kontrolüm var. Stres diz boyu... insallah büyümüstür. :dua:
Hadi inşallah benim de öyledir ama hiç ihtimal vermemiştim :) bel fıtığımı oldum acaba diye düşünüyordum. Büyümüştür büyümüştür ben de 18. Gün çatlatma iğnesi oldum geç büyüdü, sakin :)

Bugün iğne vurulma gününden itibaren 12 inci gün
ben kendimde hergün test yapmistim. igneden sonraki 12. ve 13. gün sonradan cok hafiften belli oluyordu hala 2. cizgi. igneden olabilir daha. test yapmaya devam ve karsilastir canim yada kan ver 2 farkli günde insallah yükselir degerin

ben kendimde hergün test yapmistim. igneden sonraki 12. ve 13. gün sonradan cok hafiften belli oluyordu hala 2. cizgi. igneden olabilir daha. test yapmaya devam ve karsilastir canim yada kan ver 2 farkli günde insallah yükselir degerin
bende hıc bısey cıkmadı iğnenın etkısı bıle kalmamıs😏nasıl bır metobolızmaysa atmışım hemen😞12.gunde negatıf adet olursam perşembe-cuma olmam lazım umarım olmam umarım arefe gunu pozıtıfı gorurum🙏

Back