• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten başka doktora gittim kendi doktorum kızar evhamlıyım diye. Alttan ultrasonla baktı. Sağ yumurtalığında ikisi çatlamış dedi hatta fotoğraf verdi orada işaretledi. Bilmiyorum üçüncü gözükmüyo dedi çok da zorlamak istemiyorum şuan dedi. Valla klomen için öyle dedi ama 9,7 ince mi sence? Ben kendi doktoruma femara kullanım demiştim gerek yok dedi bapdam bir dahaki ay bilmiyorum
rahim kalinligida en az 7 olmasi gerekiyormus 8-11 mm arasi iyiymis senkisi tam iyi bunlara göre.

cok karisik bu konular ya. ilk klomenle baslaniliyor onda sorun olursa femaraya geciliyor doktorlardan birisi öyle demisti. ne güzel resim falan vermis isaretlemis anlatmis benim gittigim doktorlar hic öyle yapmiyorlar :KK43:
cok ince degil canim adetin kacinci günündesin bilmiyorum ama ben kendimle karsilastirdigimda son hatirladigim yumurta catlayacagi zaman 3 mm di kalinligi. yumurta catladiktan sonra 5 falandi ve öyle kaldi kalinlasmadi birseyde olmadi kötüydü yani. seninli 9,7 az degil. insallah daha kalinlasir.
Canım ben sana dün cevap yazamadım konular da karıştı hrp lafam da kusura bakma. Klomen ince bırakyor sanırım rahim duvarını çünkü diğer doktorum 2. Kullanılımızda estorfem vermişti kalınlığı arttırsın diye. Ki o da çok önemli nereye tutunacak bebiş. Evetok girmedim sayfaya beynimde sürekli düşünmemek için

Ben zaten başka doktora gittim kendi doktorum kızar evhamlıyım diye. Alttan ultrasonla baktı. Sağ yumurtalığında ikisi çatlamış dedi hatta fotoğraf verdi orada işaretledi. Bilmiyorum üçüncü gözükmüyo dedi çok da zorlamak istemiyorum şuan dedi. Valla klomen için öyle dedi ama 9,7 ince mi sence? Ben kendi doktoruma femara kullanım demiştim gerek yok dedi bapdam bir dahaki ay bilmiyorum
birsey daha okudum denk geldi :) rahimi kalinlastirmak icin ögleden önce ve ögleden sonra her defasinda taze olarak nar suyu sıkılıp icilmesi gerekiyormus. tansiyonuda düsürüyormus nar suyu tansiyonun düsükse uygulama

Canım ben sana dün cevap yazamadım konular da karıştı hrp lafam da kusura bakma. Klomen ince bırakyor sanırım rahim duvarını çünkü diğer doktorum 2. Kullanılımızda estorfem vermişti kalınlığı arttırsın diye. Ki o da çok önemli nereye tutunacak bebiş. Evetok girmedim sayfaya beynimde sürekli düşünmemek için
önemli degil canim sagol yazdigin icin ❤️ nasil rahat ediyorsan öyle yap 😊 benim doktorlardan hicbirisi birsey vermedi son gittigimde rahim duvari cok ince kalmisti doktora kalinlasmasi icin birsey verirmisin dedim vermedi belkide tutunamadi o yüzden direkt gitti :( özeldeki doktorlara bile gidiyorum onlar bile ilgilenmiyor daha ne yapayim bilmiyorum bende.

cok karisik bu konular ya. ilk klomenle baslaniliyor onda sorun olursa femaraya geciliyor doktorlardan birisi öyle demisti. ne güzel resim falan vermis isaretlemis anlatmis benim gittigim doktorlar hic öyle yapmiyorlar :KK43:
cok ince degil canim adetin kacinci günündesin bilmiyorum ama ben kendimle karsilastirdigimda son hatirladigim yumurta catlayacagi zaman 3 mm di kalinligi. yumurta catladiktan sonra 5 falandi ve öyle kaldi kalinlasmadi birseyde olmadi kötüydü yani. seninli 9,7 az degil. insallah daha kalinlasir.
Adetimim 18. Günü?

Merhaba canım :) benim de pek girdiğim söylenemez. Siz nasılsınız bebişle :) benim aşılamadan sonra adetim pek düzene girmedi uzun süre hasta olamadım. Doktorumu değiştirdim bu ay tekrar denedim:) 10 ay da 3. Denemem olabildi. Famera verdi bu doktor, klomene göre yan etkisi yok gibiydi hiç ilaç içmiş gibi hissetmedim kendimi. Pazar günü ovitrelleyi vurundum onun da yan etkisi olmadı bu sefer ilk günler. Dün gece sol kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı başladı hala da geçmedi tam olarak, belki de başka birşeydendir onu da bilmiyorum :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Yeni doktor ve yeni tedavi sana bebeğini getirsin inşallah canım 🙏
Biz de iyiyiz çok şükür büyüdü artık bebiş ve sıcaklar fena. Onun dışında bi sorun yok 😊

önemli degil canim sagol yazdigin icin ❤ nasil rahat ediyorsan öyle yap 😊 benim doktorlardan hicbirisi birsey vermedi son gittigimde rahim duvari cok ince kalmisti doktora kalinlasmasi icin birsey verirmisin dedim vermedi belkide tutunamadi o yüzden direkt gitti :KK43: özeldeki doktorlara bile gidiyorum onlar bile ilgilenmiyor daha ne yapayim bilmiyorum bende.
Çok enteresan bu doktorlar gerçekten birinin dediğini diğeri tutmuyor şaka gibiler, her biri farklı şey öneriyor.kimi gün aşırı ilişki diyor. Kimisi iğme vurulduğun gün de olsun diyor, kimisi olmasın diyor. İnşallah bu sefer derdinden anlayan birine denk gelirsin😊 benim de iğne yan etki yapmadı diyordum ama dün geceden beri sol bacağımda kasığımdan başlayan bir ağrı, uyuşma hissi var rahatsız edici. Şimdi kasığım ağrımıyor da bacağım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Belki de ilaçtan da değildir. Denk gelmiştir 😊

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Yeni doktor ve yeni tedavi sana bebeğini getirsin inşallah canım 🙏
Biz de iyiyiz çok şükür büyüdü artık bebiş ve sıcaklar fena. Onun dışında bi sorun yok 😊
İnşallah canım hayırlısı olsun diyorum hep. Evet sıcaklar fena eminim sana daha da fena olmuştur😊 Rabbim kolaylığını versin inşallah

Ignemin bugun 9 günü dayanamayıp gebelik testi yaptım cıkmadı yok malesef ilacın etkisiyle daha onceden pozitif cıkmıstı simdi 2. Cizgiden eser yok boyle olupta sonradan pozitifi goren var mı cok umutsuzum

Ignemin bugun 9 günü dayanamayıp gebelik testi yaptım cıkmadı yok malesef ilacın etkisiyle daha onceden pozitif cıkmıstı simdi 2. Cizgiden eser yok boyle olupta sonradan pozitifi goren var mı cok umutsuzum
sanki erken olmamısmı??bıde sabahmı yaptın erken yaptıgınızda sabah ilk idrarla yapın dıyolar 🙄bende yarın sabah yapcam ıgnenın 10.günü olacak sanırım

Ben de aynısını yaşadım :( bilmiyordum da iğnenin etkisiyle olduğunu baya sevinmiştim 😔

Merhaba kızlar ben pazartesi günü çatlatma ipnesi vuruldum. Üç yumurtam olmuş. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka ne akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı. Salı çarşamba oldu. sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?

Canım zaten ilişkiyi iğneyi oldktan sonraki 36.saatte öneriyorlar. Aşılamada ve tüp bebekte tam 36.saat yapıyorlar biz tam denk getiremesekte mesela Pazartesi sabah 10da mı iğne oldun salı akşam 10da ilişki olmalı. Yani bilmeden zaten doğru olanı yapmışsınız :)

Canım zaten ilişkiyi iğneyi oldktan sonraki 36.saatte öneriyorlar. Aşılamada ve tüp bebekte tam 36.saat yapıyorlar biz tam denk getiremesekte mesela Pazartesi sabah 10da mı iğne oldun salı akşam 10da ilişki olmalı. Yani bilmeden zaten doğru olanı yapmışsınız :)
Süper o zaman bugün gittim ikisi de çatlamış regl olana kadar gün aşırı devam et dedi. Ama rahim kalınlığım 9,7 mm. Bu yüzden klomeni sevmiyorum inceltiyo dedi. İyi rahim ama çok çok iyi değil dedi biraz o aklıma takıldı

Süper o zaman bugün gittim ikisi de çatlamış regl olana kadar gün aşırı devam et dedi. Ama rahim kalınlığım 9,7 mm. Bu yüzden klomeni sevmiyorum inceltiyo dedi. İyi rahim ama çok çok iyi değil dedi biraz o aklıma takıldı
Min 7 mm olması yeterli oluyor canım takma onu kafana inşallah bebiş yerleştikçe o da kalknlaşacaktır

Back