• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok enteresan bu doktorlar gerçekten birinin dediğini diğeri tutmuyor şaka gibiler, her biri farklı şey öneriyor.kimi gün aşırı ilişki diyor. Kimisi iğme vurulduğun gün de olsun diyor, kimisi olmasın diyor. İnşallah bu sefer derdinden anlayan birine denk gelirsin😊 benim de iğne yan etki yapmadı diyordum ama dün geceden beri sol bacağımda kasığımdan başlayan bir ağrı, uyuşma hissi var rahatsız edici. Şimdi kasığım ağrımıyor da bacağım çekiliyormuş gibi hissediyorum. Belki de ilaçtan da değildir. Denk gelmiştir 😊
insallah bebektendir artik canim

Ignemin bugun 9 günü dayanamayıp gebelik testi yaptım cıkmadı yok malesef ilacın etkisiyle daha onceden pozitif cıkmıstı simdi 2. Cizgiden eser yok boyle olupta sonradan pozitifi goren var mı cok umutsuzum
canim 9. gün daha cok erken iyi gitmis etki insallah cikar daha erken 12. gün falan yap

sen yarın sabah ılk ıdrarınla bıdaha yap bende yapacam bende de regl olacam gıbı agrı başladı ya hayırlısı bakalım😕adetıme 4gun var perıyot 26-27gune bır olunca kısa surede adet oluyorum ya🙊
Benim 9 adet var daha belirtimde yok testimde bitti bi kac gun daha gecsin bakalım yarın haberini bekliyorum canım

Back