- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.941
masallah degerin katlamis canim cok sevindimBenim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz
aminnn bizlerede dua et canim hamilelerin dualari daha cok kabul olurmusAmin insallah. Beklemesi zor. Benim 2 seneyi gecicekti. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Pazartesi günü 18. Gün oluyo canım o güne kadar olmazsam kan vericem bakalım19. günde adet olmazsan bencede git canim insallah bebek yoksa adet ol birde kistle ugrasma
Canım ya diğer mesajında da ne güzel anlatmışsın . Böyle gördükçe nasıl rahatlıyorum anlatamam. Bakalım doktorumda aynı şeyi dedi bayram hediyesi olur dedi .insallah bayramda güzel haberi almak nasip olur size
tamam canim hakkinda hayirlisi olsun. bizede haber verPazartesi günü 18. Gün oluyo canım o güne kadar olmazsam kan vericem bakalım
aminn insallahCanım ya diğer mesajında da ne güzel anlatmışsın . Böyle gördükçe nasıl rahatlıyorum anlatamam. Bakalım doktorumda aynı şeyi dedi bayram hediyesi olur dedi .♥
hayirlisi olsun canim. klomen daha cokmu kist yapiyor ? bende femara kist yapti. birde galiba klomen rahimi kalinlastiriyormus ama femara ince birakiyormus kendimdede tecrübe ettim bunlari. sen hangi ilaci kullanmayi düsünüyorsun yumurta gelisimi icin ?klomen bana yaramadı kızlar 3.kez kullanısımdada kist yaptı ara verdik kist gidince yeni tedaviye baslıycaz doktorumuda değiştiriyorum hic memnun kalmadım
İnşallah ya sende bi an önce tekrar odaklanırsın bebiş çalışmalarınacarsamba günü bende doktora gidecegim insallah kist gitmistir
Tesekkur ederim insallah. Haber vericem :)masallah degerin katlamis canim cok sevindiminsallah keseyide görürsünüz yakinda bizede haber ver canim ❤
valla canım doktora diycem direk iğne versin bu sefer diğer ilaçlr kist yapıyo baksana daha süreci uzatıyo oyüzden istemiyorum ilaç acıkcasıhayirlisi olsun canim. klomen daha cokmu kist yapiyor ? bende femara kist yapti. birde galiba klomen rahimi kalinlastiriyormus ama femara ince birakiyormus kendimdede tecrübe ettim bunlari. sen hangi ilaci kullanmayi düsünüyorsun yumurta gelisimi icin ?
sendedemi kist vardı canım ilaçtan mı oldu seninkidecarsamba günü bende doktora gidecegim insallah kist gitmistir
insallah canim. dogum kontrol hapini agustos basinda bayramdan önce birakacagim bayramdan sonraki haftaya hazirlamaya calisiyoruz yumurtalari :)İnşallah ya sende bi an önce tekrar odaklanırsın bebiş çalışmalarına ☺
evet. bende doktora igneyi söylemistim ama olmaz daha gerek yok demisti hep hap veriyorlarvalla canım doktora diycem direk iğne versin bu sefer diğer ilaçlr kist yapıyo baksana daha süreci uzatıyo oyüzden istemiyorum ilaç acıkcası
evet simdi son aylarda hep kist oldu biri gitti digerleri geldi. nisan ayinda yumurtalar büyümedi kaldi öyle tarlusal kullanip attik sonra birtane olustu femarayla nisan sonu. 1 mayista catlatma ignesi oldum ondan sonrada sürekli kist olustu. tarlusalda vermediler. dogum kontrol hapini kullaniyorum iste. insallah birdaha olmazsendedemi kist vardı canım ilaçtan mı oldu seninkide
aynı durumdayız canım benmde sadece bi kist var ama baya buyuk dogum kontrol hapı verdi yasmin adında onu kullanıyorumm Allahıma bıraktım gerisinii kalan bu haplarla bile kalıyo onun ol demesi yeter hersey içinevet simdi son aylarda hep kist oldu biri gitti digerleri geldi. nisan ayinda yumurtalar büyümedi kaldi öyle tarlusal kullanip attik sonra birtane olustu femarayla nisan sonu. 1 mayista catlatma ignesi oldum ondan sonrada sürekli kist olustu. tarlusalda vermediler. dogum kontrol hapini kullaniyorum iste. insallah birdaha olmaz
bende öyle canım dogum kontrol hapı kullanıyorum böylede vakit kaybı oluyor esine bakıldımı senin?evet simdi son aylarda hep kist oldu biri gitti digerleri geldi. nisan ayinda yumurtalar büyümedi kaldi öyle tarlusal kullanip attik sonra birtane olustu femarayla nisan sonu. 1 mayista catlatma ignesi oldum ondan sonrada sürekli kist olustu. tarlusalda vermediler. dogum kontrol hapini kullaniyorum iste. insallah birdaha olmaz
evet canim bende öyle düsünüyorum artik eskisi gibi takmamaya calisiyorum olacagi varsa olur zaten ben elimden geleni yapip beklicem hayirlisi olsunaynı durumdayız canım benmde sadece bi kist var ama baya buyuk dogum kontrol hapı verdi yasmin adında onu kullanıyorumm Allahıma bıraktım gerisinii kalan bu haplarla bile kalıyo onun ol demesi yeter hersey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?