• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yazılarınızı okudum da benim ilk tedavim dr bana glukofen verdi ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum yumurtamın büyüklüğü 20 idi dr cok güzel dedi bakalım bende bekliyorum banada dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻

anlamadim canim cuma adet mi oldun ?
yok canım gecendöngüm için dedımbugun18.günüö gecende de beklıyorduminşallah hamıleyımdır dıyordum haftasonuna denk gelıyordu dedım regl olmazsaö ctd sabah yaparım dıye erkenden test aldım ama ben cuma günü oldum testte elimde kaldı😒3.gün yine klomen sonrası catlatma ıgnesı sonrası günleri degerlendırdık bakalım 😇

Kızlar yazılarınızı okudum da benim ilk tedavim dr bana glukofen verdi ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum yumurtamın büyüklüğü 20 idi dr cok güzel dedi bakalım bende bekliyorum banada dua edin lütfen 🙏🏻🙏🏻
tedavin hayirli olsun canim. glukofeni duymadim hapmi o nasil kullandin hangi günler ? masallah evet 20 mm cok iyi insallah catlamistir ve tutmustur

tedavin hayirli olsun canim. glukofeni duymadim hapmi o nasil kullandin hangi günler ? masallah evet 20 mm cok iyi insallah catlamistir ve tutmustur
Sagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım

İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün 😔😔

yok canım gecendöngüm için dedımbugun18.günüö gecende de beklıyorduminşallah hamıleyımdır dıyordum haftasonuna denk gelıyordu dedım regl olmazsaö ctd sabah yaparım dıye erkenden test aldım ama ben cuma günü oldum testte elimde kaldı😒3.gün yine klomen sonrası catlatma ıgnesı sonrası günleri degerlendırdık bakalım 😇
tamam canim kusura bakma anlamamistim :) bende artik igneden sonra 18. gün falan adet olmayi bekliyorum 14 diyorlar ama erken bence bende gec oluyor hep.

Sagol canımmm evet hap 850 mg sabah akşam tok karnına aldım sürekli kullanıyorum canım

İnsallah tutmuştur ya Cumartesi vuruldum arefe günü test günüm yani 14. Gün 😔😔
ay insallah tutmustur canim tam arife günü cok güzel. bekleyenlere insallah bayram hediyesi olsun. bende bayramdan sonra vurulcam catlatma ignesini

ay insallah tutmustur canim tam arife günü cok güzel. bekleyenlere insallah bayram hediyesi olsun. bende bayramdan sonra vurulcam catlatma ignesini
Evet canım insallah çifte bayram olur bana ve isteyen herkese 2 senedir bekliyorum gerçekten cok zor süreçler bunlar 😔😔 sen ilaç olarak ne kullanıyorsun canım

bilmiyorum canim bende kist yapmadi en sonda sadece cörekotu kürü kullandim o yüzden kist oldu yoksa cok sükür kist olmamisti
Anladım canım benimde bugün iğnenin etkisinden olsa gerek göğüslerim şişti biraz ve hassaslaştı cok duygusalım bide insallah Rabbim bizede nasip eder 😪😪😪

Back