- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.961
a.slm canim. 2 gündür cok agliyorum bende niye bilmiyorum galiba bu haplar yapti. sen nasilsin bebis nasilSlm kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.slm canim. 2 gündür cok agliyorum bende niye bilmiyorum galiba bu haplar yapti. sen nasilsin bebis nasilSlm kızlar nasılsınız
vakit kaybi ama ne yapalim kist varken hapi kullanmadak daha düsük ihtimal. böyle hizlaniyor en azindan. eskiden bakilmisti bi sorun görünmüyor. herzamanda doktora götüremiyorumki gitmez kesinlikle. ikimizdede öle pek sorun yok. bende iste bazen yumurta büyüme sorunu bazen catlama sorunu oluyor. hayirlisi olsunbende öyle canım dogum kontrol hapı kullanıyorum böylede vakit kaybı oluyor esine bakıldımı senin?
benim eşimede bakılacak daha bende zar zor ikna ettm gidicez doktora bakalımm ins bi sorun ckmaz aglaman kesinlikle hormon değerlerinin oynamasından oluyo banada arada aglama krizleri geliyor ay cok kötü yaaa insan bu süreçte cok yıpranıyomuş onu anladımvakit kaybi ama ne yapalim kist varken hapi kullanmadak daha düsük ihtimal. böyle hizlaniyor en azindan. eskiden bakilmisti bi sorun görünmüyor. herzamanda doktora götüremiyorumki gitmez kesinlikle. ikimizdede öle pek sorun yok. bende iste bazen yumurta büyüme sorunu bazen catlama sorunu oluyor. hayirlisi olsun
Allah hepimizin gonlune göre versin canım ben yarın baska bi doktora gozukucem bakalım doktor değişmek istiyordum zaten bu kistten snra tamamen degısme fıkrı olustu kafamda iyi oldu bakalım o nasıl bi tedavi uygulayacak hayırlısı olsunvakit kaybi ama ne yapalim kist varken hapi kullanmadak daha düsük ihtimal. böyle hizlaniyor en azindan. eskiden bakilmisti bi sorun görünmüyor. herzamanda doktora götüremiyorumki gitmez kesinlikle. ikimizdede öle pek sorun yok. bende iste bazen yumurta büyüme sorunu bazen catlama sorunu oluyor. hayirlisi olsun
bütün erkekler gercekten birbirine cok benziyormus galiba :) evet ama sonunda kavusalim evlatlarimiza bence bütün bunlari unuturuz o an insallahbenim eşimede bakılacak daha bende zar zor ikna ettm gidicez doktora bakalımm ins bi sorun ckmaz aglaman kesinlikle hormon değerlerinin oynamasından oluyo banada arada aglama krizleri geliyor ay cok kötü yaaa insan bu süreçte cok yıpranıyomuş onu anladım
amin canim hayirlisi olsun. kist doktorun sucu degil bence ama icinden geleni yap belki ynei doktor vesile olur insallahAllah hepimizin gonlune göre versin canım ben yarın baska bi doktora gozukucem bakalım doktor değişmek istiyordum zaten bu kistten snra tamamen degısme fıkrı olustu kafamda iyi oldu bakalım o nasıl bi tedavi uygulayacak hayırlısı olsun
3 klomen fazla canmm doktorun hatası fazla geldi e bide catlatma ıgnesıde vermedi kiste cevrmesi cok normal tamamen doktorun hatasıamin canim hayirlisi olsun. kist doktorun sucu degil bence ama icinden geleni yap belki ynei doktor vesile olur insallah
evet igne verseydi iyi olurdu3 klomen fazla canmm doktorun hatası fazla geldi e bide catlatma ıgnesıde vermedi kiste cevrmesi cok normal tamamen doktorun hatası
günde 3 tane hapmi aldin yoksa toplaminda 3. klomen tedavinmi canim ?3 klomen fazla canmm doktorun hatası fazla geldi e bide catlatma ıgnesıde vermedi kiste cevrmesi cok normal tamamen doktorun hatası
bana doktor ilkinde tek hap al demisti. sonra 2. yine tek birtane hap al dedi ama ben dinlememistim 2 tane almistim anca öyle faydasini gördüm iyikide almisim3 klomen fazla canmm doktorun hatası fazla geldi e bide catlatma ıgnesıde vermedi kiste cevrmesi cok normal tamamen doktorun hatası
Hangi hap canım iyiyiz ikimizde sagola.slm canim. 2 gündür cok agliyorum bende niye bilmiyorum galiba bu haplar yapti. sen nasilsin bebis nasil
Çatlıyodur belki canım düzenli değerlendir günleriarkadaslar ben carsamba sabah 10.30da ıgneyı yaptırdım sol kasıgımda agrı var bazen batma hıssı olusuyor buyuk yumurtam sol taraftaydı sizce ıgnenın etkısindenmıdır ??gecen ayda yaptırmıstım ama etkısı2gun sonra gecmıstı
umarım çatlamıstır ya cunku ıgneyı carsamba oldum doktor gunlerını carsamba cuma ve pazar vermıstısalı 12.gundü buyuklugude 21mm ve 17mmdiÇatlıyodur belki canım düzenli değerlendir günleri
İnşallah canım adet olana kadar mümkün olduğunca çok birlikte olun inşallah olur hepimizin en hayırlı zamandaumarım çatlamıstır ya cunku ıgneyı carsamba oldum doktor gunlerını carsamba cuma ve pazar vermıstısalı 12.gundü buyuklugude 21mm ve 17mmdi
dogum kontrol hapi galiba canim depresyon yapiyo demislerdi bazen böyle cok agliyorumHangi hap canım iyiyiz ikimizde sagol
canim belki yerlesme baslamistir.arkadaslar ben carsamba sabah 10.30da ıgneyı yaptırdım sol kasıgımda agrı var bazen batma hıssı olusuyor buyuk yumurtam sol taraftaydı sizce ıgnenın etkısindenmıdır ??gecen ayda yaptırmıstım ama etkısı2gun sonra gecmıstı
ahh keşkeeallahım inşaalah oyledır ınsallah bır mucıze vardır ıcımdeecanim belki yerlesme baslamistir.