Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz
masallah degerin katlamis canim cok sevindim 😊 insallah keseyide görürsünüz yakinda bizede haber ver canim ❤️

klomen bana yaramadı kızlar 3.kez kullanısımdada kist yaptı ara verdik kist gidince yeni tedaviye baslıycaz doktorumuda değiştiriyorum hic memnun kalmadım
hayirlisi olsun canim. klomen daha cokmu kist yapiyor ? bende femara kist yapti. birde galiba klomen rahimi kalinlastiriyormus ama femara ince birakiyormus kendimdede tecrübe ettim bunlari. sen hangi ilaci kullanmayi düsünüyorsun yumurta gelisimi icin ?

hayirlisi olsun canim. klomen daha cokmu kist yapiyor ? bende femara kist yapti. birde galiba klomen rahimi kalinlastiriyormus ama femara ince birakiyormus kendimdede tecrübe ettim bunlari. sen hangi ilaci kullanmayi düsünüyorsun yumurta gelisimi icin ?
valla canım doktora diycem direk iğne versin bu sefer diğer ilaçlr kist yapıyo baksana daha süreci uzatıyo oyüzden istemiyorum ilaç acıkcası

sendedemi kist vardı canım ilaçtan mı oldu seninkide
evet simdi son aylarda hep kist oldu biri gitti digerleri geldi. nisan ayinda yumurtalar büyümedi kaldi öyle tarlusal kullanip attik sonra birtane olustu femarayla nisan sonu. 1 mayista catlatma ignesi oldum ondan sonrada sürekli kist olustu. tarlusalda vermediler. dogum kontrol hapini kullaniyorum iste. insallah birdaha olmaz

evet simdi son aylarda hep kist oldu biri gitti digerleri geldi. nisan ayinda yumurtalar büyümedi kaldi öyle tarlusal kullanip attik sonra birtane olustu femarayla nisan sonu. 1 mayista catlatma ignesi oldum ondan sonrada sürekli kist olustu. tarlusalda vermediler. dogum kontrol hapini kullaniyorum iste. insallah birdaha olmaz
aynı durumdayız canım benmde sadece bi kist var ama baya buyuk dogum kontrol hapı verdi yasmin adında onu kullanıyorumm Allahıma bıraktım gerisinii kalan bu haplarla bile kalıyo onun ol demesi yeter hersey için

bende öyle canım dogum kontrol hapı kullanıyorum böylede vakit kaybı oluyor esine bakıldımı senin?

aynı durumdayız canım benmde sadece bi kist var ama baya buyuk dogum kontrol hapı verdi yasmin adında onu kullanıyorumm Allahıma bıraktım gerisinii kalan bu haplarla bile kalıyo onun ol demesi yeter hersey için
evet canim bende öyle düsünüyorum artik eskisi gibi takmamaya calisiyorum olacagi varsa olur zaten ben elimden geleni yapip beklicem hayirlisi olsun

Back