- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #27.901
Herhangi bir problem var mıydı peki sizde veya eşinizde
Yoktu doktorlar normal yolla olur demisti biz de bekledik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir problem var mıydı peki sizde veya eşinizde
Bize de öyle diyolar bakalım nasipYoktu doktorlar normal yolla olur demisti biz de bekledik :)
İnşallah sağ Salim güzel haberler alırsın darısı herkesin başına :) çok tebrik ederim . Bende gereksiz telaş yapıyorum işteBenim ignenin 10.gununden sonra akinti, fazla siskinlik, goguste hassaslik cok oldu. 14.gun kan testi 121 cikti 16.gun 234 cikti 1 hafta sonra yine kontrole gidicem. Bu arada progestan kullanicam. Kese olcak mi bakicaz
İnşallahhh güzel haberler alırsınız pozitiftir sanırım iğnenin etkisi gittiği için bende böyle evham yapıyorum .İğne etkisiyle kasık ağrım olmıştı 3-4 gün sonra baya azaldı zaten beklemek zor allah kolaylık versin ben yarın öğrenecem Allah’ın izniyle inş pozitif olur
ben de çarşamba iğne yaptırdım gecen ayda klomen ve çatlagma ıgnesı olmustu 3yumurtam vardı ama tutmadı tam gününde adet oldum gecikmedi bu ayda klomen ıctım bu sefer 2yumurtam olmus sadece sol kasıgım agrıyo zsaten buyuk yumurtam sol taraftaydı 12.gun 21 ve 17mm ben okuyorum forum sıterlerınde catlatma ıgnesını olduktan 2gunu degerlendırın dıyolar doktor bıze gunasırı verdı sabah aşns daha yuksek dıye alarm kurdum cuma sabah 5te yaptık bıde pazar gununu vermsıtı onı da gece 2-3gıbu dusunuyorum boyle de cok programlı oluyor ınsanda heves istekte olmuyoebız kasımdan beri ugrasıyoruz eşimin degerlerı dusuktu 3aydır takvıye alıyor ıyılesme olmus ama yeterlımı bılmıyorumİnşallahhh güzel haberler alırsınız pozitiftir sanırım iğnenin etkisi gittiği için bende böyle evham yapıyorum .
İnşallah sağ Salim güzel haberler alırsın darısı herkesin başına :) çok tebrik ederim . Bende gereksiz telaş yapıyorum işte
Saol canım inş görürüz pozitifiİnşallahhh güzel haberler alırsınız pozitiftir sanırım iğnenin etkisi gittiği için bende böyle evham yapıyorum .
Canım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna . Tam gününde adet oldum demişsin iğneden sonra kaçıncı gündü acababen de çarşamba iğne yaptırdım gecen ayda klomen ve çatlagma ıgnesı olmustu 3yumurtam vardı ama tutmadı tam gününde adet oldum gecikmedi bu ayda klomen ıctım bu sefer 2yumurtam olmus sadece sol kasıgım agrıyo zsaten buyuk yumurtam sol taraftaydı 12.gun 21 ve 17mm ben okuyorum forum sıterlerınde catlatma ıgnesını olduktan 2gunu degerlendırın dıyolar doktor bıze gunasırı verdı sabah aşns daha yuksek dıye alarm kurdum cuma sabah 5te yaptık bıde pazar gununu vermsıtı onı da gece 2-3gıbu dusunuyorum boyle de cok programlı oluyor ınsanda heves istekte olmuyoebız kasımdan beri ugrasıyoruz eşimin degerlerı dusuktu 3aydır takvıye alıyor ıyılesme olmus ama yeterlımı bılmıyorum
13.günde oldum canım ben 26-27günde bir oluyorum.ve yumurtlama günümle bat arası 14gün sürmüyor bazen yumurta catladıktan 11gün sonra bazen 12sonra da olabılıyorum xsten 14.gün olmasaydım test yapacaktım ama kısmet olmadıCanım inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna . Tam gününde adet oldum demişsin iğneden sonra kaçıncı gündü acaba
Nasip canım ya bi daha ki ay olur inşallah Benim 16. Günüm iğneden sonra ama normal adet günüm bu ayın 30u acaba bende o zaman mı olurum13.
13.günde oldum canım ben 26-27günde bir oluyorum.ve yumurtlama günümle bat arası 14gün sürmüyor bazen yumurta catladıktan 11gün sonra bazen 12sonra da olabılıyorum xsten 14.gün olmasaydım test yapacaktım ama kısmet olmadı
ama genelde iğneden 14.gün sonra yaptırın dıyolar sen iğneyi kacıncı gun oldun??36saat ıcınde çatlıyomıs normal aralık catladıktan sonra 14gün sonra döllenmediyse adet oluyomussun bence sen sabah ilk idrarınla şu kaset testlerinden bir bak genelde silik çizgi çıkıyormus ve çatlatma iğnesiyle geç döllenme olma ihtimali yok diyorlarNasip canım ya bi daha ki ay olur inşallah Benim 16. Günüm iğneden sonra ama normal adet günüm bu ayın 30u acaba bende o zaman mı olurum
Canım ben adetin 5.günü klomene başladım sonra 11. Gün doktora gittim 18 mm yumurtan var iğne yaptır bugün akşam dedi yani ben 11. Gün yaptırmış oldumama genelde iğneden 14.gün sonra yaptırın dıyolar sen iğneyi kacıncı gun oldun??36saat ıcınde çatlıyomıs normal aralık catladıktan sonra 14gün sonra döllenmediyse adet oluyomussun bence sen sabah ilk idrarınla şu kaset testlerinden bir bak genelde silik çizgi çıkıyormus ve çatlatma iğnesiyle geç döllenme olma ihtimali yok diyorlar
2 gün önce yaptım test negatif çıktı şimdi adet bekliyorumama genelde iğneden 14.gün sonra yaptırın dıyolar sen iğneyi kacıncı gun oldun??36saat ıcınde çatlıyomıs normal aralık catladıktan sonra 14gün sonra döllenmediyse adet oluyomussun bence sen sabah ilk idrarınla şu kaset testlerinden bir bak genelde silik çizgi çıkıyormus ve çatlatma iğnesiyle geç döllenme olma ihtimali yok diyorlar
ben 12.günü gittim biri 21diğeri 17mmdi bana yarın ol dedı 13.gün oldum bir öncekinde 14.gün olmustum ozamanda 21 19 ve 17 idi yine genelde 20-21mm de çatlıyomus hayırlısı olsun hakkımızda ben klomene başlamadna önce rahım filmi cektırdım ondan oncekı ayda günlerini verdı ilacsız tutmadı eger bu ayda tutmazsa aşılama yaptıracaz sabrım kalmadı cunku2 gün önce yaptım test negatif çıktı şimdi adet bekliyorum
Aynı aşamalardan geçmişiz senle canım. Bende geçen ay rahim filmi çektirmiştim bu ay klomen . Gerçekten çok zor ya insan çok yıpranıyoben 12.günü gittim biri 21diğeri 17mmdi bana yarın ol dedı 13.gün oldum bir öncekinde 14.gün olmustum ozamanda 21 19 ve 17 idi yine genelde 20-21mm de çatlıyomus hayırlısı olsun hakkımızda ben klomene başlamadna önce rahım filmi cektırdım ondan oncekı ayda günlerini verdı ilacsız tutmadı eger bu ayda tutmazsa aşılama yaptıracaz sabrım kalmadı cunku
sizin ne kadar süre oldu peki??benim eşimin değerleri düşüktü takvıyeyle artmıs doktor dogal gebelık olusur dedı ama bu sürede sabrım kalmadıbiz kasım’dan beri deniyoruz mayıs ayından beri de doktor takibindeyizAynı aşamalardan geçmişiz senle canım. Bende geçen ay rahim filmi çektirmiştim bu ay klomen . Gerçekten çok zor ya insan çok yıpranıyo
Amin insallah canımamin canim hayirlisi olsun ❤
Bu 6. Ayım canım benim de biz de hiç bir problem yok ama işte olmayınca olmuyo. Kafama takılmasın diye hsg çektirdim hiç gerek olmadığı halde klomen kullandım şansım yükselsin diye . Ama allah ne zaman isterse o zaman olacak biz ne yaparsak yapalımsizin ne kadar süre oldu peki??benim eşimin değerleri düşüktü takvıyeyle artmıs doktor dogal gebelık olusur dedı ama bu sürede sabrım kalmadıbiz kasım’dan beri deniyoruz mayıs ayından beri de doktor takibindeyiz
aynıyız cıddenben de kafama takılmasın dıye rahım fılmı cektırdım aynen hıc geregı yokken..bıde şans artıyor dıye okumustum doktora ben dedım once ona bakalım sonra klomene başlarız dedı genelde 1yıl sonra bakıldıgını bıldıgım haldeama dedıgım gıbı her ay bir umut sonrası hüsran olunca aşılama deneyelim dedik doktor da dedım aşılama denerız dıye ya da rahatlatmak ıcın dedı bılmıyorum klomenle olmazsa napcaz dıye sormustumBu 6. Ayım canım benim de biz de hiç bir problem yok ama işte olmayınca olmuyo. Kafama takılmasın diye hsg çektirdim hiç gerek olmadığı halde klomen kullandım şansım yükselsin diye . Ama allah ne zaman isterse o zaman olacak biz ne yaparsak yapalım
Yaş kaçtı senin ? İşte hemen olsun istiyoruz ama bazı şeyler sabır istiyo Bide ilk denemede hamile kalanları duydukça kesin başka bişey var bende diye sürekli doktora gidiyorumaynıyız cıddenben de kafama takılmasın dıye rahım fılmı cektırdım aynen hıc geregı yokken..bıde şans artıyor dıye okumustum doktora ben dedım once ona bakalım sonra klomene başlarız dedı genelde 1yıl sonra bakıldıgını bıldıgım haldeama dedıgım gıbı her ay bir umut sonrası hüsran olunca aşılama deneyelim dedik doktor da dedım aşılama denerız dıye ya da rahatlatmak ıcın dedı bılmıyorum klomenle olmazsa napcaz dıye sormustum