- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.721
evet aynen bende hala cok üzülüyorum. kimyasal oldugundan süpheleniyordum ben zaten cünkü ikinci cizgi koyulasmadi testlerdeBende kımyasal gebelıgınde cok aglamısdım aklıma gelınce hala gozlerımden yaslar akıyor hamıleyım dıye sevınıp sonra hayallerımız bırden suya dusuyor tekrar hamıle kalırsam keseyı gormeden ve kalbını duymadan asla sevınmıcem hamıleyım dıye hamıle kaldıgımı ogrenmemle benım duygusallıgım baslamısdı zaten ogrendıgımde sevıncden aksama kadar agladım sonra ıkı gun sonra kımyasal oldugunu ogrendım zaten ıkı gun yıne hep agladım ınsan cok duygusal oluyor sımdıde hala o duygusallığı atamadım dızılerde gordugum sacma seylere bıle aglar oldum
cok zor ama üzmemeye calis kendini canim. cok sükür bak yumurtalarin gelismis kendiliginden bir sorun yok. allah nasip ettiyse vermistir insallah. test yaptinmi ?kızlar bende klomen kullanıyorum bu ay 3.kullanısımdı 4 yumurtam gelişti 22-24mm kadar büyüdü gelişti doktor kendiliğinden catlasın cogul gebelik olur diye iğnede vermedi adetime 3 gün var ama sanmıyorum bu ayda tutmadı oofff icim sıkılıyo daralıyorum
3 gun kaldı henuz test yapmadım yapasım gelmiyor icimden acıkcasıcok zor ama üzmemeye calis kendini canim. cok sükür bak yumurtalarin gelismis kendiliginden bir sorun yok. allah nasip ettiyse vermistir insallah. test yaptinmi ?
insallah güzel haber alirsin canim bizde seviniriz burada3 gun kaldı henuz test yapmadım yapasım gelmiyor icimden acıkcası
canim igne etkisi olma ihtimali cok yüksek. ama daha kesin birsey yok 2 gün sonra tekrar yapip karsilastirArkadaşlar günaydın bugün iğnenin 11. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi var sanki hala iğnenin etkisidir dimi bu da
insallah adet olmazsin canim az kalmis seninde..günüm geçerse yaparım ama tabii
Perşembe sabahı tekrar yapıcam bakalım inşallah bu sefer olmuşturcanim igne etkisi olma ihtimali cok yüksek. ama daha kesin birsey yok 2 gün sonra tekrar yapip karsilastir
insallahPerşembe sabahı tekrar yapıcam bakalım inşallah bu sefer olmuştur
Değişti canımkizlar buranin rengi sizdede degistimi yoksa bendemi bozuldu ?
sagol canim bir an korktum sitemi bozuldu yoksa gözlerimmi bozuldu diye :)))Değişti canım
Yaaa o kadar sürüyor mu yine hasta olmak. Biz biraz kendimiz de bozduk düşüne düşüne, ee ilaçlar zaten malum kilo stres. Yine güzel kilo vermişsin canım. İnşallah daha da iyi olur toparlarsın, sonra zaten kendiliğinden olur inanıyorum ben.
insallah canım2 gnum kaldı adetime bekliyorum bakalımm en zor süreçte bu beklemekmişinsallah adet olmazsin canim az kalmis seninde..
canım hastane olarak istanbul ve yakınlarındaysan kesinlikle echomara git şişlide bir numara ve hiç hissetmiyosun bile önerebilirim bende 15 gün oldu olalıBakalım bu ay kullanıcam şimdi film için hastane araştırıyorum onu yaptırıyım da bi kurtuliyim kafamdaki sorulardan
Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde miMrb. Canim regli oldunmu nasilsin
Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde mi
Doğudayım canım pek alternatifim yok, anesteli yaptırcam zaten, tam teşekküllü bir özelde yaptırcam üç güne bakalım inş iyi çıkar senin nasıl sonuçlarcanım hastane olarak istanbul ve yakınlarındaysan kesinlikle echomara git şişlide bir numara ve hiç hissetmiyosun bile önerebilirim bende 15 gün oldu olalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?