Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar femarami kullansam klomenmi kullansam birdahaki ay karar veremedim bi doktor klomen diyor digeri femara diyor. bende kararsiz kaldim biraz daha vaktim var iki ilacta var elimde.

simdiye kadar 2 defa klomen kullandim ilkinde günde 1 hap kullandim 17. günümde 1 tane yumurta olustu 17 mm di kimyasal gebelik oldu ikincisinde günde 2 tane hap kullandim yumurta 10 mm den sonra gelismedi kaldi öyle bir ise yaramadi

1 defa da femara kullandim günde 2 hap 12. günde 17 mm yumurta olustu gebelik olusmadi

birde yumurtlamanin 21-24 agustos arasi olmasini istiyorum mümkün oldugu kadar bu zamana denk getirmeye calisiyorum. dogum kontrol hapini ne zaman birakayim onuda tam bilmiyorum.
hersey cok karisik bizde ya :( rabbim nasip ettiyse zamanini herseyini o denk getirsin insallah :(

Kuzum ben bu ay 3 4 gün ovulasyon testi yaptim.pik olunca doktora gittim igne versindiye.doktor yumurtan yok kist var regliyle gider dedi.bizimde zaten bu ay tek iliski oldu.regli olunca klomene baslicam.
Klomen benim bütün düzeni bozdu gibi hissediyorum, resmen alt üst etti. İçerken de inanılmaz şişkinlik, ağrı hassasiyet yaşıyordum. Femara da yaşamadım o durumları. Onu da sorabilirsin doktoruna

Merhaba herkese 👋🏻Bende bugün 5 günlük klomen kullanımı sonrası choriomon çatlatma iğnesi vuruldum . Maalesef geçen yıl tüplerimden biri alındı . Bakalım bundan sonra ki süreçte neler olacak 🙏😞

Ben 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.

Ben 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.
İnşallah canım en kısa zaman da hamile kalırsın

Back