Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım regenesis veya unifolic gibi bi yumurtlamayı kolaylaştırıcı ilaç verdimi
bana gynositol vermisti dr bu da inofolik gibi birseymis galiba. yumurta büyümesine yardim ediyormus kalitesini iylestiriyormus. 1-2 defa kullandim bu defa tekrar kullanacagim pek birsey farketmedim ama bilemeyiz

canim üzüldüm :KK43: bende ayni durumdayim suan. dogum kontrol hapi kisti daha cabuk eritiyormus. zaten kist varken hamile kalamiyoruz hapi kullanip biran önce kisti bitirip sonraki ay tekrar deneyelim.
Bakalım bu ay kullanıcam şimdi film için hastane araştırıyorum onu yaptırıyım da bi kurtuliyim kafamdaki sorulardan

canim tam anlayayim adetin 8. günü gecen aydan kalan yumurtami catlamamis ? 8. gün 13 mm se yumurta daha büyüyebilir belki 2 güne filan tekrar kontrole git istersen baktirmak icin.

Adetimin 8. Gunu gittim yeni yumurtam buyumeye baslamis 1 hafta sonra ancak olgunlasir dedi tekrar cagirdi haftaya diger yumurta ise gecen aydan kalmis catlamamis sonmeye baslamis boyle kendiliginden yok olucak dedi. Bu ay yalan mi olduk dedim diger yumurtanin buyumesine gore bakicaz dedi. Catlamaz ise catlatma ignesi ile catlaticaz dedi doktor. Ama bu bi hafta icinde iliski sadece keyfi dedi 1 haftada birsey olmaz dedi cuma gunune randevu verdi...

b

bir tanidik biri kist olmus biriylede yumurtalarin hamile kalmis. sürekli dr a kontrole gidiyordu kist ne durumda diye. kist cünkü düsük riski ve erken dogum riskini yükseltiyormus :KK43:

Benim kistim yok hic rahimde bakildi temiz ama gecen aydan catlamayan yumurtam kalmis adet ile de atilmamis sanirim sonmeye baslamis ama hic boyle biseyden haberdar olmadigim icin korktum haliyle:(

9 yil kadar önce benimde kist 4 ay da kendi kendiliginden gitmisti. bu defa 1 ay gecti aradan birkac cm azalmisti sadece. yine 4 ay bosa beklemek istemedim :KK43: o yüzden dogum kontrol hapi kullanmaya basladim. cok zor hepimiz icin :KK43:(
Anladım canım ama denge bozuyor hormonlarla oynanıyo diye biliyorum 😑

Adetimin 8. Gunu gittim yeni yumurtam buyumeye baslamis 1 hafta sonra ancak olgunlasir dedi tekrar cagirdi haftaya diger yumurta ise gecen aydan kalmis catlamamis sonmeye baslamis boyle kendiliginden yok olucak dedi. Bu ay yalan mi olduk dedim diger yumurtanin buyumesine gore bakicaz dedi. Catlamaz ise catlatma ignesi ile catlaticaz dedi doktor. Ama bu bi hafta icinde iliski sadece keyfi dedi 1 haftada birsey olmaz dedi cuma gunune randevu verdi...
tamam canim. insallah istedigin gibi olsun hersey.

Benim kistim yok hic rahimde bakildi temiz ama gecen aydan catlamayan yumurtam kalmis adet ile de atilmamis sanirim sonmeye baslamis ama hic boyle biseyden haberdar olmadigim icin korktum haliyle:KK43:
canim o catlamadan kalan yumurtaya kist deniliyor benim bildigim kadariyla. cok asiri büyük olmadigi sürece korkmana gerek yok canim insallah kendiliginden gider

Anladım canım ama denge bozuyor hormonlarla oynanıyo diye biliyorum 😑
hormonlari degistiriyor biraz evet. ben son zamanlarda hep öyle ayarlamaya calistim dogum kontrol hapi sonra birakip clomen ve catlatma ignesi. yumurtlama zamanini denk getirmek icin öyle yapiyoruz bir zararini görmedim. insallah sana gerek kalmaz kendiliginden düzelsin insallah

hormonlari degistiriyor biraz evet. ben son zamanlarda hep öyle ayarlamaya calistim dogum kontrol hapi sonra birakip clomen ve catlatma ignesi. yumurtlama zamanini denk getirmek icin öyle yapiyoruz bir zararini görmedim. insallah sana gerek kalmaz kendiliginden düzelsin insallah
İnşallah 🙏🏻

Kızlar bişey sorucam bugün iğnenin 9. Günü en erken ne zaman test yapmalıyım
canim kesin sonuc icin 14. gün ve sonrasi daha iyi olur. ama karsilastirmak istiyorsan yaptigin testleri 12-13-14 günler falan yapabilirsin arka arkaya. koyulasma olur insallah o günlerde. igne etkisi daha 13. güne kadar devam edebiliyor

canim kesin sonuc icin 14. gün ve sonrasi daha iyi olur. ama karsilastirmak istiyorsan yaptigin testleri 12-13-14 günler falan yapabilirsin arka arkaya. koyulasma olur insallah o günlerde. igne etkisi daha 13. güne kadar devam edebiliyor
Ay ne etkili iğneymiş bu 🥴 hormonlarımızı bozmasa bari

Kızlar merhaba Benin de ağrım var böyle bel çukur kısmında şiş batar gibi biraz da akıntım var 13 Temmuz da çatlama iğnesi vurmuştum 1 yumurtam gelişmişti

hemde ne gözyaslari döküyoruz :( hala aklima geldikce kimyasal gebeligim cok agliyorum. ama olmadigina bence sükretmek gerekiyor olupda sonradan kaybetmek cok daha kötü gercekten. son defa olmadiginda ben sükretmistim yine kimyasal olsaydi dahada cok üzülecektim böyle yine hic olmadi en azindan cok sükür. rabbim kimseye kaldiramayacagindan fazla yük vermezmis.
Bende kımyasal gebelıgınde cok aglamısdım aklıma gelınce hala gozlerımden yaslar akıyor hamıleyım dıye sevınıp sonra hayallerımız bırden suya dusuyor tekrar hamıle kalırsam keseyı gormeden ve kalbını duymadan asla sevınmıcem hamıleyım dıye hamıle kaldıgımı ogrenmemle benım duygusallıgım baslamısdı zaten ogrendıgımde sevıncden aksama kadar agladım sonra ıkı gun sonra kımyasal oldugunu ogrendım zaten ıkı gun yıne hep agladım ınsan cok duygusal oluyor sımdıde hala o duygusallığı atamadım dızılerde gordugum sacma seylere bıle aglar oldum

Back