Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 ay klomen kullandım. Birinci ay 1 yumurtam, ikinci ay 2 yumurtam, üçüncü ay 4 yumurtam büyüdü, çatlatma iğnesi vurulup sonrasında duphaston kullanıyordum. Tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Fakat gebe kalmadım. hsg çekildim bu ay ve tüplerim açıkmış. 3 ay dinlenme verdi doktor. şimdi süt maydanoz buharı diye bir bitkisel tedavi var bunu kullanıp hamile kalan çok kişi keşfettim. Uygulayacağım. Umarım hepimiz hamiş kalırız.
merhaba aynı durumdayız benimde klomenimde 3.ay 4 yumurtam olustu ama adet oldum tutmadı doktora gidiceğim bakalm ne diyecek esinizede bakıldımı

Klomen benim bütün düzeni bozdu gibi hissediyorum, resmen alt üst etti. İçerken de inanılmaz şişkinlik, ağrı hassasiyet yaşıyordum. Femara da yaşamadım o durumları. Onu da sorabilirsin doktoruna

Canim ben doktoruma daha önce femare yi sordum önermiyorum dedi. Ben aslinda gonalf igne istiyorum.ama yumurtalarin klomene cevap veriyor diyip o yüzden vermiyor. Bu gidisle benim 2. Bebis hayal olucak. Bat 1 veya 2 agustos reglinin 3.günü hormon testlerimi tekrarlatip doktorla detayli konusucam. normalde yumurtluyordum ama buay olmamis acaba kullandigim ilaclarinmi etkisi oldu bilmiyorum.Tabi kist ne durumda bilmiyorum insallah regliyle atilir. Simdilik kafam rahat tatildeyim. Iliski streside yok. zaten 2 aydir iliski olmamisti ameliyat oldugumdan .bu ay tek iliski oldu.

Merhaba kızlar ilk defa msj yazıyorum yeni kaydoldum umarım doğru yazıyorumdur.
🤗 Cumartesi saat sabah 10 da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldu 4.gün bugun aşırı karın ağrısı mide bulantısı var normal mi acaba yardımlarınızı bekliyorum

Sende bişe yokmuş canm
yok canim ben dogum kontrol hapi kullaniyorum bayramdan önxe birakacagim bayramdan sonrada deneyecegiz insallah. büyük ihtimal yine olmayacak ama iste ay bosa gitmesin elimden geleni yapmis olayim diye yapacagim yine tedaviyi clomen ve catlatma ignesi. haber veririm yine burayada yazarim.

hastaneye dr a gittigimde kürtaj olan ne kadar cok insan var cok üzülüyorum onlari görünce. zorunlu kürtaj farkli birsey ama sirf cocuk istemedikleri icin aldiranlara cok üzülüyorum biz neler cekiyoruz burda yillarca bekliyoruz olmuyor onlar allahin verdigi cani yok ediyorlar :KK43:

eskilerden hic böyle sorunlar duymuyoruz olsada tek tük vardi annelerimiz ninelerimiz birsürü cocuklari oluyormus ne güzel. simdiki zamanda ne kadar cok kisi nasil ugrasiyor cocuk icin eski zamanlardaki gibi kolay olmuyor büyük bir kisimimizda..

hastaneye dr a gittigimde kürtaj olan ne kadar cok insan var cok üzülüyorum onlari görünce. zorunlu kürtaj farkli birsey ama sirf cocuk istemedikleri icin aldiranlara cok üzülüyorum biz neler cekiyoruz burda yillarca bekliyoruz olmuyor onlar allahin verdigi cani yok ediyorlar :KK43:
İnşallah senin de en kısa zaman da bir çocuğun olur

merhaba aynı durumdayız benimde klomenimde 3.ay 4 yumurtam olustu ama adet oldum tutmadı doktora gidiceğim bakalm ne diyecek esinizede bakıldımı
Evet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canım

Evet bakıldı sprem sayısı olması gerekenin 2,5 katı, ileri hareketliliği vs herşeyi çok iyi fakat kısmet olmadı henüz bir bebek sahibi olmak. Doktorumuz stresin yumurtlamanın olmamasına bile sebep olabileceğini söyledi. Bakalım.. Şimdi 3 ay dinleneceğiz. Gerekirse aşılamaya başlayacağız. Eşim mümessil olduğu için bir bilgi öğredim. Tüp bebek tedavisinden önce kullanılması gereken (yaklaşık 3 ay) bazı takviye ilaçlar varmış. IMPRYL bu ilacın ismi. Birçok vitamin içeren bu ilaç vücudumuzda eksilen depoların dolmasını sağlıyormuş. Biz yaklaşık 10 gündür içiyoruz bu ilacı. Şimdi maydanoz süt buharına oturmuyorum ki farkedemediğim bir gebelik durumu varsa düşük olmasın. Ama adet olursam ki zaten pazartesi olmam gerekiyor hemen adet bitiminde yapacağım. Sen de yap birlikte deneyimlerimizi paylaşalım canım
bende soğan kürünü denemiştim bu ay 4 yumurtam gelişti 22-24 mm e kadar büyüdü ama sonucc gene husran umidim yokya hic bseyde deneyesm yok canım yoruldum ben bu süreçte blmiyorum pes etmiyorumm tedavime devam edicem ama kendmi tukenmiş hissediyorum planlı gebelik yasayanları gorunce snirlerim bozuluyo biz aylarca ugrasıyoruz olmuyor

Bu konuda bende çok üzülüyorum öfkeleniyorumda kendi çocuklarını öldürüyorlar.ama herkes başka türlü sınanıyor Rabbim daha iyi bilir bizler böyle onlar da öyle sınanıyor biz olsun diye çabalıyoruz bu çok daha değerli bence ama süpriz bebekleri de öldürmemeleri gerekiyor büyük vebal.ileride çok başarılı biri olacaktır belki bilemeyiz ama işte herkeste bu bilinç yok maalesef

Kızlar daha yeni hastaneden geldim bebiş iyiydi çok hareketli dedi doktor ama cinsiyetini demedi biz beş aya kadar söylemiyoruz dedi
12 haftalıktın sanırım bu haftalarda erkek cocuğu daha hareketli oluyor çabuk canlanıyor demişti oğlumda doktorumuz belki seninki de erkektir

Back