Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kımyasal gebelıgınde cok aglamısdım aklıma gelınce hala gozlerımden yaslar akıyor hamıleyım dıye sevınıp sonra hayallerımız bırden suya dusuyor tekrar hamıle kalırsam keseyı gormeden ve kalbını duymadan asla sevınmıcem hamıleyım dıye hamıle kaldıgımı ogrenmemle benım duygusallıgım baslamısdı zaten ogrendıgımde sevıncden aksama kadar agladım sonra ıkı gun sonra kımyasal oldugunu ogrendım zaten ıkı gun yıne hep agladım ınsan cok duygusal oluyor sımdıde hala o duygusallığı atamadım dızılerde gordugum sacma seylere bıle aglar oldum
evet aynen bende hala cok üzülüyorum. kimyasal oldugundan süpheleniyordum ben zaten cünkü ikinci cizgi koyulasmadi testlerde :( allah birdaha yasatmasin bunlar insallah saglikli olur sonraki gebeligimiz..

kızlar bende klomen kullanıyorum bu ay 3.kullanısımdı 4 yumurtam gelişti 22-24mm kadar büyüdü gelişti doktor kendiliğinden catlasın cogul gebelik olur diye iğnede vermedi adetime 3 gün var ama sanmıyorum bu ayda tutmadı oofff icim sıkılıyo daralıyorum

kızlar bende klomen kullanıyorum bu ay 3.kullanısımdı 4 yumurtam gelişti 22-24mm kadar büyüdü gelişti doktor kendiliğinden catlasın cogul gebelik olur diye iğnede vermedi adetime 3 gün var ama sanmıyorum bu ayda tutmadı oofff icim sıkılıyo daralıyorum
cok zor ama üzmemeye calis kendini canim. cok sükür bak yumurtalarin gelismis kendiliginden bir sorun yok. allah nasip ettiyse vermistir insallah. test yaptinmi ?

Arkadaşlar günaydın bugün iğnenin 11. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi var sanki hala iğnenin etkisidir dimi bu da

Eklentiler

• A3AC25AA-E0EE-49A2-AAFE-60EBC5C81BFF.png
    A3AC25AA-E0EE-49A2-AAFE-60EBC5C81BFF.png
    722,4 KB · Görüntüleme: 27
Yaaa o kadar sürüyor mu yine hasta olmak. Biz biraz kendimiz de bozduk düşüne düşüne, ee ilaçlar zaten malum kilo stres. Yine güzel kilo vermişsin canım. İnşallah daha da iyi olur toparlarsın, sonra zaten kendiliğinden olur inanıyorum ben.

Mrb. Canim regli oldunmu nasilsin

Mrb. Canim regli oldunmu nasilsin
Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde mi

Merhaba oldum çok şükür iğneden 5 gün sonra 76. Günüm de. Femara başladı doktor, tatile gideceğim için 4. Günde içmeye başlattı. Bugün 12. Günüm işte yumurta kontrolüm vardı. 13 mm olmuş en büyüğü perşembe tekrar çağırdı. İnşallah büyür. Sen nasılsın, keyifler yerinde mi

Kuzum ben bu ay 3 4 gün ovulasyon testi yaptim.pik olunca doktora gittim igne versindiye.doktor yumurtan yok kist var regliyle gider dedi.bizimde zaten bu ay tek iliski oldu.regli olunca klomene baslicam.

canım hastane olarak istanbul ve yakınlarındaysan kesinlikle echomara git şişlide bir numara ve hiç hissetmiyosun bile önerebilirim bende 15 gün oldu olalı
Doğudayım canım pek alternatifim yok, anesteli yaptırcam zaten, tam teşekküllü bir özelde yaptırcam üç güne bakalım inş iyi çıkar senin nasıl sonuçlar

Back