Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba Benin de ağrım var böyle bel çukur kısmında şiş batar gibi biraz da akıntım var 13 Temmuz da çatlama iğnesi vurmuştum 1 yumurtam gelişmişti
Bende de var şuan bel ağrısı bende 12 sinde yaptırdım iğneyi inşallah hayırlıdır ağrıması

Aynen canım ne zamandır deniyorsunuz
Bir yıldır evliyiz bir düşük yaşadım üzerine adet olmadan kimyasal yaşadım iki aydır korunuyorduk bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum bekliyorum 13 Temmuz’da iğne olmultum ilişki 36 saat sonra bugün test yaptım ama yok sanki acaba çok mu erken yaptı. Adetime de bir hafta rahat var

Çok erken yapmışsın tabi canım daha iğnenin etkisi bile geçmemiştir diye ben hiç yeltenmiyorum sen yine hamile kalabiliyosun benim 6 . Ayım bu ay henüz hiç hamile kalamadım düşük falan çok kötü tabi ama hamile kalabildiğini bilmek rahatlatsın seni inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur bu ay

Onda da bende ilk 7. Ayımda hamile kaldım incir kürü ve maydanozlu süt buharı yapmıştım ama malesef 5 hafta tek kalabildi Benimle

İğnemşn etkisinden bile çift çizgi olmadı gerekmez miydi allahım ne olur tutsun yaa
Aslında gerekirdi senin daha 9. Günün kimisinde 12. Güne kadar etki ediyomuş. Bende şimdi ovülasyon testi yaptım hala etkili mi vücudumda diye baksana pik resmen . Bi kaç gün daha sabredelim dua edelim birbirimize inşallah aynı zamanlarda hamile haberlerimizi verelim

Eklentiler

• D36E5DB9-4B95-40DF-9B78-322A1A6A80CC.jpeg
    206,6 KB · Görüntüleme: 22
Baya koyu çıkmış bence beta baktır sen
Ben iki gün önce kontrolüm vardı. Bata baktırdım 25 çıkmıltı yanı 6. Gün
İşte iğnenin etkisiyle beta da sanki hamilelik var gibi çıkar. Ama bu yaptığım gebelik değil ki ovü testi bugün 10. Günündeyim 12. Gün hcg testi yapcam evde inşallah onda böyle çıkarsa o zaman veririm kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…