- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 83
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.701
Bende de var şuan bel ağrısı bende 12 sinde yaptırdım iğneyi inşallah hayırlıdır ağrımasıKızlar merhaba Benin de ağrım var böyle bel çukur kısmında şiş batar gibi biraz da akıntım var 13 Temmuz da çatlama iğnesi vurmuştum 1 yumurtam gelişmişti
İnş yaaa zamanda geçmiyor kiBende de var şuan bel ağrısı bende 12 sinde yaptırdım iğneyi inşallah hayırlıdır ağrıması
İnş yaaa zaman da geçmiyor kiBende de var şuan bel ağrısı bende 12 sinde yaptırdım iğneyi inşallah hayırlıdır ağrıması
Aynen canım ne zamandır deniyorsunuzİnş yaaa zaman da geçmiyor ki
Sende göğüs ağrısı falan başladı mı bende hiç bişey yok ya bi belim ağrıyo arada da kasık ağrısı ama onlarda her ay oluyo zaten diye ümitlenemiyorumİnş yaaa zaman da geçmiyor ki
Bir yıldır evliyiz bir düşük yaşadım üzerine adet olmadan kimyasal yaşadım iki aydır korunuyorduk bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum bekliyorum 13 Temmuz’da iğne olmultum ilişki 36 saat sonra bugün test yaptım ama yok sanki acaba çok mu erken yaptı. Adetime de bir hafta rahat varAynen canım ne zamandır deniyorsunuz
Çok erken yapmışsın tabi canım daha iğnenin etkisi bile geçmemiştir diye ben hiç yeltenmiyorumBir yıldır evliyiz bir düşük yaşadım üzerine adet olmadan kimyasal yaşadım iki aydır korunuyorduk bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum bekliyorum 13 Temmuz’da iğne olmultum ilişki 36 saat sonra bugün test yaptım ama yok sanki acaba çok mu erken yaptı. Adetime de bir hafta rahat var
Benimde bi tane 18mm iki tane 13 mm var demişti doktor o 13 ler büyümüş müdür hiç bilmiyorum ama benim de bi tane olgun vardı iğne yaptırdığımdaBir yumurtam gelişmişti o yüzden endişeliyim biraz
Aslında gerekirdi senin daha 9. Günün kimisinde 12. Güne kadar etki ediyomuş. Bende şimdi ovülasyon testi yaptım hala etkili mi vücudumda diye baksana pik resmen . Bi kaç gün daha sabredelim dua edelim birbirimize inşallah aynı zamanlarda hamile haberlerimizi verelimİğnemşn etkisinden bile çift çizgi olmadı gerekmez miydi allahım ne olur tutsun yaa
Baya koyu çıkmış bence beta baktır sen
İşte iğnenin etkisiyle beta da sanki hamilelik var gibi çıkar. Ama bu yaptığım gebelik değil ki ovü testi bugün 10. Günündeyim 12. Gün hcg testi yapcam evde inşallah onda böyle çıkarsa o zaman veririm kanBen iki gün önce kontrolüm vardı. Bata baktırdım 25 çıkmıltı yanı 6. Gün
Acele etme inşallah yükselir daha önce de hamile kalmışsın zaten ki kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok insan var Allah büyüktür inşallah yükselirAcaba yükselir mi yaaa benim
İnşallahNe bilim ya 2 ay önce biraz karışık o da malesef kürtaj oldum kimyasal yüzünden inş tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?